Alla inlägg den 18 juli 2011

Av bfalk - 18 juli 2011 16:45

Det slog mig. Bara sådär. Jag kom och tänka på det och det händer fan varenda jävla gång

Att tjejer hatar mig. Även fast de inte känner mig, så får jag dessa ogillande blickar på mig och hatet i blicken. Varför? Ja, om jag det visste. Jag anser att man inte ska hålla på så, om man inte ens vet vad tjejen heter i efternamn (okej, de kanske vet vad jag heter i efternamn.. but you get the point!). 


Jag har många killkompisar, vissa som jag har pussats med, kramats med, och vissa som jag kanske har sett nakna. Och det är detta de somliga brudar inte tål. Att JAG (förfaaan!!) har fått sett deras nuvarande kille naken, eller att vi bara har delat hemligheter, skrattat och haft kul.

Killar är oftast ärliga, om du inte kan tåla svaret - så ställ inte frågan. 

Ställ inte frågan "har du legat med henne?" alt. "hur många har du legat med?" "Är ni kompisar?" "Gillar du henne?" - om du inte pallar att höra svaret. 

Och när ni väl hör svaret - ja, då börjar ni hata mig istället. Vafan lixom?! Både jag, du och den där killen har faktiskt haft ett liv innan dig (ja, brutalt va?). 

Det är så sjukt töntigt så jag vill kräkas i min mun. När man hunnit bli 21 år, så har man hunnit se och varit med om saker. That's it.

Jag bryr mig inte alls om den killen jag träffar nu, vad han gjort tidigare, jag vill inte ens veta det - det är ju nu som gäller, inte då. Eller?


Såklart inte alla brudar håller på såhär. 

Men det är dessa, irrtiterande saker som gör en förbannad, och som gör att killen ifråga nästan säger upp kontakten med en. Sorgligt men sant. Det är synd att mina manliga vänner inte har mer balle än så och säger ifrån och det är förjävligt att människor är så ytliga och blir svartsjuka så lätt.


Och kom ihåg.. Don't hate the player - hate the game ;)


 

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards