Direktlänk till inlägg 3 februari 2012

När jag drömmer ser jag toppen av ett isberg, när jag vaknar vet jag knappt vad det betyder

Av bfalk - 3 februari 2012 13:30

 


Gaaaaaaaaaaaahh. Känner ni hon som har en kropp som inte vill vara min vän? Min kropp går helt sin egna väg och väljer mest att vara sjuk och dålig. 

Under de senaste dagarna har jag träffat/pratat med så många läkare och sköterskor att jag blir helt snurrig i skallen. Och mer lär det bli, antar jag. 

Ja, ibland får man tycka synd om sig själv, även fast min största ångest är att jag inte jobbar och att jag skrämmer livet ur min lilla mamma (och min vän Jessica). 


Jag ligger mest hemma och har ont, är yr, illamående och febrig. Jag sover mest hela tiden, helst om jag gjort något; som att stå upp för länge, bäddat rent sängen eller gått ut en sväng. Jag är som en gammal dam. Blä. 

Ni vet hur man är när man är "vanligt sjuk" (typ förkyld, ont i halsen och så) och drömmer kocko drömmar..? Så är jag också, trodde man inte kunde vara det när man är sjuk i inre organ. Drömmer om människor jag inte träffat på jätte länge, den ena är gravid, den andra vill följa med till Stockholm och en annan snor kassar med Backyard Babies bilder + högar med pengar.. Undra varför man bara drömmer sånt när man är sjuk. Kanske skulle ta och forska i det, när jag ändå ligger här å ligger, om ni förstår vad jag menar.


Det enda bra som hänt på hela veckan är att Dregen ställde in sin spelning i Sundsvall idag, åååååå jag blev så glaaaaaaaaaad! Han visste nog allt att hans största fan inte kunde komma.. Senast igår kväll innan jag somnade så tänkte jag hur less och arg jag var på att jag inte skulle kunna få se han för min skitkropp. Men titt på fan, han kommer hit senare istället :) Ibland blir man glad för lite, tur att dom som känner mig förstår hur jag menar, och känner. Typ iallafall.. 

Jaja, nu ska jag sluta yra och kanske fortsätta med att rensa min dator, som inte har gjorts sen jag fick den. Sååå roligt har jag. 

Imorgon kommer mamma hem till stan igen och hon har köpt presenter till mig, iiihhh! :)


Ha en fin fredag allihopa.

Pusspuss.


   


 
 
Rebecka

Rebecka

3 februari 2012 16:18

Åh vad bra att du inte missar honom då! :D

http://themostradicalthingtodo.blogg.se

bfalk

3 februari 2012 18:15

Ja, tänk att man kan ha lite tur ändå! :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bfalk - 28 februari 2013 02:35


    Eftersom man alltid ska skryta om saker man gör bra så ska jag tamefan också göra det.  Detta är ingen comeback för mig. Jag ska alltså bara skryta här litegrann..  Jag har sedan jag blev medlem på Ester&co, 15 februari, tränat varje da...

Av bfalk - 14 februari 2013 13:53


Jag har kommit fram till att min lust att blogga har försvunnit totalt, så är the end of an era här. Eftersom det knappt är någon som läser den här bloggen så behöver jag ju ändå inte ha den kvar. Jag kanske återkommer med en ny blogg, som endast b...

Av bfalk - 11 februari 2013 21:47


Mamma har dumpat sitt fotbad hon fick i julklapp hos mig, hon säger att vi ska ha delad vårdnad om den, haha. Åååå det är så grymt härligt alltså. Mina onda fötter blir genast gladare och avslappnade, tror det är bra medicin för dom som har ont i fos...

Av bfalk - 11 februari 2013 12:45

"The world goes on and you're gone. The best revenge is to live on and prove yourself." Eddie Vedder ...

Av bfalk - 10 februari 2013 18:30


  FYFAN vilken huvudvärk jag har! Det är inte ofta det händer men när det väl smäller till, PANG! Så göre så ont så det känns som allt ska sprängas. Väldigt oskönt må jag säga.  Och i två dagar har jag städat med mamma hos min bror som ska hyra ...

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards