Direktlänk till inlägg 7 februari 2012

jag tog en kula för dig - och fick en smula tillbaks.

Av bfalk - 7 februari 2012 14:00

Både igår och idag har jag varit enormt less. Denna lesshet gör mig sur, förbannad och arg. Jag är inte så rolig att vara runt/prata med när jag blir såhär. 

Och nu får min blogg ta skiten, och ni som faktiskt orkar läsa. 

Men ibland måste man få lätta på sina känslor och jag tycker att ens blogg kan vara bra för just det. 


Jag är less på många saker, på många människor. 

Ibland blir jag så less på människor att jag faktiskt glömmer dom som aldrig glömmer mig. Förlåt för det.


Jag är så less på att vara sjuk nu, att magen och njurar gör ont, att HELA tiden må illa. Jäkla skitjävlar. 

Och folk har mage att ifrågasätta om jag verkligen är sjuk. Det är inte första gången det händer, att folk undrar "ofta hon är sjuk? ofta man kan vara så sjuk, så länge?". Egentligen ska jag ju inte behöva bevisa att jag är sjuk, men jag blir så fruktansvärt less på hur folk tänker och hur dom säger saker. Varför ska man ljuga om att ha ont i magen, har halsfluss eller vad det nu kan vara..? Sist jag kollade så var det inte kul att vara sjuk! Om man nu inte tror att jag är sjuk kan man ju knipa käft och vandra vidare, om man nu faktiskt bryr sig hör man av sig och visar lite jävla empati. För det tycker jag man kan göra, faktiskt. Så är det i min värld, så är jag uppvuxen och inlärd - så gör man faktiskt.


Och dom jag faktiskt trodde brydde sig, helst när jag låg på sjukan, ja dom har varit tysta som möss. Jag undrar mycket om det är mig det är fel på när folk inte ens orkar höra av sig och fråga hur jag mår. Men vissa kanske är för självupptagna för det. 

Självklart tycker jag inte att folk som jag knappt har någon kontakt med ska höra av sig, då skulle jag nog mest tro att det var av nyfikenhet om jag ska vara ärlig. Men människor som är runt mig ofta, som känner mig och vet hur mitt tillstånd är (oavsett om det hänt nått bra eller dåligt) kan ju kanske visa en gnutta omtanke. 

Men nej.

Ännu en gång funderar jag på vilka människor jag har i mitt liv egentligen. Men på nått sätt blir jag aldrig förvånad - ni lyckas inte riktigt med den delen. 

Men less blir jag, less, arg och lite ledsen.


Och det är nu jag tar mig för munnen och inser vilka som faktiskt står där vid min sida och genuint bryr sig om mig, i ur och skur.

Dessa människor är min familj och släkt, Jessica och lite förvånande mina jobbkompisar också. Det är fint när man märker vilka som verkligen står där och orkar med mig när jag mår dåligt, har ont, är glad, är hispig, är tjatig, är sur och less.


Ingen ska behöva tänka till vilka som egentligen bryr sig om en. 

Och jag blir så jävla less att jag ännu en gång ska behöva tänka så.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bfalk - 28 februari 2013 02:35


    Eftersom man alltid ska skryta om saker man gör bra så ska jag tamefan också göra det.  Detta är ingen comeback för mig. Jag ska alltså bara skryta här litegrann..  Jag har sedan jag blev medlem på Ester&co, 15 februari, tränat varje da...

Av bfalk - 14 februari 2013 13:53


Jag har kommit fram till att min lust att blogga har försvunnit totalt, så är the end of an era här. Eftersom det knappt är någon som läser den här bloggen så behöver jag ju ändå inte ha den kvar. Jag kanske återkommer med en ny blogg, som endast b...

Av bfalk - 11 februari 2013 21:47


Mamma har dumpat sitt fotbad hon fick i julklapp hos mig, hon säger att vi ska ha delad vårdnad om den, haha. Åååå det är så grymt härligt alltså. Mina onda fötter blir genast gladare och avslappnade, tror det är bra medicin för dom som har ont i fos...

Av bfalk - 11 februari 2013 12:45

"The world goes on and you're gone. The best revenge is to live on and prove yourself." Eddie Vedder ...

Av bfalk - 10 februari 2013 18:30


  FYFAN vilken huvudvärk jag har! Det är inte ofta det händer men när det väl smäller till, PANG! Så göre så ont så det känns som allt ska sprängas. Väldigt oskönt må jag säga.  Och i två dagar har jag städat med mamma hos min bror som ska hyra ...

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards