Direktlänk till inlägg 23 augusti 2012

Jag har gjort det otänkbara..

Av bfalk - 23 augusti 2012 18:15

Det finns vissa osynliga regler som man helst inte ska bryta. Om dessa bryts så kollar människor liiite snett på en. Men eftersom jag inte är den som är den så bryter jag helst regler. Och helst osynliga regler. Man ska inte vara som alla andra. 

Idag åkte min studentmössa ner i soporna. JAAAAAAAAAAA. FY VA HEMSKT. Världen går under och allt det där. 

Det kändes förbannat skönt. Jag har väntat i flera år på att göra det men har tänkt "jag måste behålla den, bara för att". Jag hade den gömd i min garderob och så fyllde jag den med nagellack. Alltså, den är inget direkt jag är stolt över. Hur man nu kan vara stolt över en ful jäkla mössa. 


Mamma säger till mig att man inte ska behålla något man mår dåligt över. Och jag som hatade skolan av hela mitt hjärta, påminns av skolan varje gång jag ser den. Jag har inget ont alls mot mina klasskompisar, men jag avskydde att gå dit, plugga, sitta stilla, lära sig saker som jag ändå glömde bort lika snabbt, lärarna som skällde på mig.. Sånt blir jag påmind av när jag ser på studentmössan. 

Och jag var inte heller den som orkade lägga flera hundratals kronor på den heller, jag tog den billigaste, hade den på mig i en timme sedan kastade jag in den i garderoben.

Jag var nog den lyckligaste i hela Sundsvall när jag fick ta studenten, och det var ju inte direkt mössans förtjänst att jag faktiskt stod där och vrålade som en skållad katt.


Jag knäppte ändå kort på den för att påminnas av de söta meddelanden jag fick av mina klasskompisar. Hoppas de också menade vad de skrev, annars kastar jag er i sopkorgen också :)


På nått sjukt konstigt vis är det så skönt att jag är av med den. Nu behöver jag inte tänka på den eller skolan något mer va!


           

 
 
Jennie

Jennie

24 augusti 2012 08:09

Så kul med någon som inte heller väjer för det hon tycker, jag är precis likadan och folk ser rött angående det... Men jag bara fortsätter att skriva det som kommer längst inifrån vad det än handlar om! Häftigt att du slängde din studentmössa, jag har inte ens velat se på min sedan jag gick ut haha :)

http://jennize.bloggplatsen.se

bfalk

24 augusti 2012 12:58

Ja, ibland tror folk man är galen för man gör något/säger något som kanske man inte "borde". Tycker sånt är så tråkigt.. Jag vill inte ha något som får mig må dåligt, därför kastade jag den. Det var nog i ren protest oxå, haha :)

 
Tarja

Tarja

24 augusti 2012 09:09

Jag förstår inte heller varför man ska spara på den. Men jag har den i någon flyttlåda. Jag har aldrig haft den framme. när man är död så kommer den ändå hamna på ett sopberg någonstans i Sverige ;)

http://lillamammabitchen.bloggplatsen.se

bfalk

24 augusti 2012 12:57

Haha, ja det är sant! Jag är mer stolt över att jag klarade skolan och fick gå ut och skrika över min frihet, än den där mössan.

 
Evelina

Evelina

24 augusti 2012 09:48

Trevlig blogg. Kika in min blogg och läs om min verklighet, nuet och massa annat..Skriver ärligt och öppet om de mesta :)

http://eveeeliiina.bloggplatsen.se

bfalk

24 augusti 2012 12:56

Tack, å det ska jag göra! :)

 
Ida

Ida

24 augusti 2012 14:15

Tycker att du gjorde helt rätt. Man måste inte behålla nått som man inte vill ha. Mår du bättre utan den så är ju valet lätt. Jag hade den bästa skoltiden någonsin på gymnasiet till skillnad från de tidigare 9 åren. Så min mössa får stanna kvar i gardroben! ;) Kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

bfalk

24 augusti 2012 18:21

Ja precis. Jag vet faktiskt inte varför jag valde att ha kvar den.. Kanske för att det är ett "måste" på nått sätt. Nu känns det bättre!
Oh vilken tur du har! Det ska man uppskatta och då ska du såklart ha kvar den!! :) Kram påre!

 
a.a

a.a

25 augusti 2012 21:25

Om jag hade klarat av gymnasiet hade jag med stolthet sparat mössan. Varje vår är blandad av känslor, jag är glad för dom som lyckats, men känner mig själv helt misslyckad...Varje vår, varje år...Jag gillar hösten.

http://touch-me.bloggplatsen.se

bfalk

26 augusti 2012 07:26

Jag klarade den med nöd och näppe. Men mössan representerar något dåligt för mig, eftersom jag inte gillade skolan (hata kanske är ett bättre ord..).
Men du får väll läsa upp dina ämnen! Eller gå någon linje. Man ska inte känna sig misslyckad, även fast jag har en stor dos av det i min kropp fast jag faktiskt lyckades ta studenten. Jag måste också läsa på ämnen, då kommer man säkert må finfint och känna sig stolt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bfalk - 28 februari 2013 02:35


    Eftersom man alltid ska skryta om saker man gör bra så ska jag tamefan också göra det.  Detta är ingen comeback för mig. Jag ska alltså bara skryta här litegrann..  Jag har sedan jag blev medlem på Ester&co, 15 februari, tränat varje da...

Av bfalk - 14 februari 2013 13:53


Jag har kommit fram till att min lust att blogga har försvunnit totalt, så är the end of an era här. Eftersom det knappt är någon som läser den här bloggen så behöver jag ju ändå inte ha den kvar. Jag kanske återkommer med en ny blogg, som endast b...

Av bfalk - 11 februari 2013 21:47


Mamma har dumpat sitt fotbad hon fick i julklapp hos mig, hon säger att vi ska ha delad vårdnad om den, haha. Åååå det är så grymt härligt alltså. Mina onda fötter blir genast gladare och avslappnade, tror det är bra medicin för dom som har ont i fos...

Av bfalk - 11 februari 2013 12:45

"The world goes on and you're gone. The best revenge is to live on and prove yourself." Eddie Vedder ...

Av bfalk - 10 februari 2013 18:30


  FYFAN vilken huvudvärk jag har! Det är inte ofta det händer men när det väl smäller till, PANG! Så göre så ont så det känns som allt ska sprängas. Väldigt oskönt må jag säga.  Och i två dagar har jag städat med mamma hos min bror som ska hyra ...

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards