Alla inlägg under februari 2008

Av bfalk - 18 februari 2008 08:45


Vaknade med halsont och hosta imorse, inte det roligaste. Jag undrar när det ska försvinna? Är tokförkyld oxå, men det är jag ju varje dag.

Shit, börjar bli less på det här nu. Menmen.

Hoppas jag orkar med hela dagen.

Nu ska jag fixa mitt hååååår.


puss


uppt.

Idag har jag och Christoffer faktiskt jobbat på bra i skolan, vi blev klara och allt med vår cancersjukdom. Dock måste vi redovisa, palla det då? Vägra! Lärarna förstår inte när man inte vill göra nått, dom säger att man ska säga vad man vill/inte vill men när man gör det blir dom jätte tjuriga och säger att man måste. Jag måste inget. Punkt slut.

Jag trodde för en stund att halsontet var borta men det kom tillbaka, har mega ont ><

Imorn ska alla på nån mässa och då tror jag att jag är hemma och vilar min hals. Fick knappt nån sömn inatt heller, just när jag var på väg att somna så började råttan vilda i buren. Jag orkade inte ta ut den heller.

Jaja, mamie var söt imorse iallafall. Men fick nått jätte äckligt för mitt blod? Har smakat det förut, det är inte så himla gott. Mamma bah;"men låtsas som att det är tequila, vill du ha salt och citron oxå?" Jarååå, hon är ganska rolig ibland.


Kom hem för en stund sen, surrar med massa folk på msn + smsar:) Det är najs. Just det, lyssnar på Vincent oxå :') Synd att jag inte kunde se han i lördags. 

Kom på en konstig sak nu, igår så svällde typ Tyrone upp värsta mycket, han såg as fet ut. Och nu är han normal i kroppen igen. Värsta wierd. Undra om han hittade nått konstigt och åt det? ;s 

Som ni ser så har jag inte mycket att skriva om.

Whatever.


Du måste ha fått i dig kvinnliga hormoner och nu har du PMS dynget runt. Stackare.


pussdå! 

Av bfalk - 17 februari 2008 19:00


Ännu en helg förbi, den går alldeles för fort!

I fredags var jag ledig, eller hela v-malm. Det var skööönt. Jag slappade hela dan men sen fick jag lite stressigt när jag kom på att jag skulle ner på stan med 16.50 bussen, så jag snabbade mig som attans, lagade pyttipanna sen åkte jag ner.

Där träffade jag Linn, vi gick och tog ut biljetterna till Sweeney Todd sen gick vi och köpte godiiis.

Svinigt kallt var det oxå, jag trodde att jag skulle avlida. Sen gick vi tillbaka till filmstaden.

Filmen var bra, men jag gillar inte musikaler så mycket. Jag hade inte riktigt fattat att dom skulle sjunga så mycket som dom gjorde. Johnny var lovely som vanligt:)

Vi träffade Snuff, Milla, Jessica och Angelica på bion sen.

När vi gick ut var det ännu kallare! Kom sommar?

Jag sa hejdå till sötlinn sen så träffade jag Josse vid bussen, vi åkte hem till mig och drack ciiider och pratade bara:)

Sen åkte vi ner på stan och till studentfesten, där var det jätte trevligt! Bra music och allt sånt där.

Jag har alltid skoj med Josse, det är så kul att vi träffat varann:)

Tog sista bussen hem.

Jag började hosta när jag kom hem så det tog ett tag innan jag fick sova..

Börjar bli less nu, förkylningen är inte ens borta ><


lördan vaknade jag runt 10, värsta tidigt! Men jag vaknade av att jag var illamående + att jag hade sminket kvar. Inte så hott. Så jag tog mig en tripp på toan och tog bort sminket. Sen gick jag och la mig igen, vaknade vid 2 igen. Jag var sååå seg! Då duschade jag, satt här en stund sen somnade jag igen! Fast denna gång i soffan. Jag har nog aldrig varit så trött ;p 

Sen såg jag melodifestivalen, "se upp för dårarna" (som sög, men Erik var med en snabbis, det tackar jag för!) och "new best friend", den går väldigt ofta men den är bra. 

Sen kollade jag på nått program bara tills jag var hur trött som helst.

Jag stängde av mobilen oxå, jag orkar inte med nå mer tracksamtal asså. Snart måste du ge dig! Det blir bara patetiskt, på ett sätt tycker jag synd om dig men jag orkar inte med att du ska skälla på mig hela tiden ;s


Idag vaknade jag oxå tidigt, runt 9, jag tvingade mig själv att sova till 1. Gick upp, slog igång datorn som dog på en gång, jag vart skit nervös för jag var säker på att jag förstört den. Men sen märkte jag att inget i mitt rum funkade och inte mikron och sånt i köket heller. Så jag ringde mamma och hörde vart hon var och hon var nästan hemma så hon skulle fixa det där. Men det gick ju seegt, först kunde hon inte så hon fick gå och köpa nya på ica och dom var inte rätt så då fick hon gå till grannen och få en ny propp. Men då funkade det iallafall och datorn gick igång. 

Jag fick hjälpa mamma med tvätten idag sen har jag bara kollat lite på tv. Ska nog duscha snart, sen är det köpinggänget och Wallander filmen som gäller!


bye 

Av bfalk - 14 februari 2008 20:21


.. kom med en present imorse till mig, så himla sött!:)

 <3


 

Av bfalk - 14 februari 2008 19:22


Igår kväll så var jag sååå trött så jag kunde faktiskt somna på en gång, grattis till mig! Men jag vaknade av nått så fult så jag vågar knappt skriva det här, men vilka drömmar man kan ha alltså.

När klockan ringde så ställde jag om den, men tydligen hade jag gjort det flera gånger för mamma kom in i rummet och frågade när jag skulle upp egentligen. Så jag fick ganska bråttom! Men jag hann iallafall.

Just när idrotten skulle börja så fick jag ett samtal av min doktor, han sa att han inte riktigt visste vad det var för fel? Wierd. Men att jag måste ta det lugnt och vila osv.

Vi var ett gäng som inte var med på idrotten så vi fick en uppgift, svara på frågor bara. Sen förklarade jag hur man gör HLR.

Sen fick vi håltimme så vi satt mest och surrade, then lunch och två lektioner. Eller egentligen en eftersom vi inte hade nån svenska, fick sluta vid ett *woho*

Hade förövrigt jätte kul med grapparna på skolan idag, ni fick mig verkligen glad! 

Då stog det en snygging vid mitt skåp faktiskt; linnsan! Vi åkte ner på stan och vandrade där ett tag <3

När jag kom hem vart jag skiiit trött, så jag sov några timmar innan Grey's började. Jag vaknade precis när det startade, värsta!

Jag var helt yr i bollen då, och just innan jag vaknade så ringde mamma men kommer inte ihåg vad vi sa till varandra ;s

Har just ätit en macka och nu är jag sådär jätte trött igen. Det är ganska jobbigt!

Men jag måste vara vaken så jag kan kolla på Criminal Minds, säsongspremiär ikväll ju!  


Jaaa, nu har jag väl inte så mycket mer att skriva om.

Längtar tills imorn iallafall, då blire Sweeney Todd! :D


poss 

Av bfalk - 13 februari 2008 17:23

 


 


Åh, vad jag älskar Don't hate on me :')

Jag diggar karl'n väldigt mycket oxå!

Av bfalk - 13 februari 2008 13:37


Ja, då har jag gått min första skoldag på 2 veckor. Det kändes lite konstigt menmen. Typ alla lärare kom fram till mig och frågade hur jag mådde och att jag såg tärd ut, nähe? ;p Jag är ju fortfarande sjuk.

Jag gjorde inte så mycket på dom 2 lektionerna vi hade, på första satt jag och pratade med Christoffer och satt vid datorn bara. Sen på friskvården så hade 2 i klassen redovisning sen slutade vi.

Då gick jag, Edin, Christoffer och Lisa till lunchen och åt. Det är ändå lite bra att jag inte känner nån smak, jag hatar verkligen skollunchen, det är aldrig nått gott där.

Efter vi hade ätit åkte vi ner på stan, då mötte jag Matte, då fick jag 2 par jeans. Jag kanske måste testa dom? Jaja, det får jag göra sen. Sen gick jag till hemköp och köpte en billy's pizza, mamma hinner tydligen inte laga mat åt mig idag.

Efter det gick jag till det där stället där man kan fixa busskort, mitt busskort fuckade upp sig i helgen så jag fick ett nytt.

Sen åkte jag hem, jag höll nästan på att blåsa bort när jag gick från bussen. Det är inte liite kallt!


Snart måste jag börja städa tror jag, det är inte så fint i rummet. Och så måste jag städa Tyrone's bur. Ska nog ha han i mamma's rum då, han var helt crazy igår, han fick för sig att han skulle hoppa upp till fönsterbrädan men han lyckades ju aldrig. Så han hoppade upp på gardinen och kastades ner, haha. Men tillslut så lyckades han ju, så han har gnagt sönder min ljusslinga OCH gjort sönder min lampa.

Mamma har inte så mycket på hennes rum så han får vara där;)

Och så kanske jag ska städa ur garderoberna? Dom är verkligen proppfulla! Jobbigt värre.

Imorn kanske jag ska vara med sötlinn, wiie <3


 


 Don't hate on me just because you didn't come up with it

Av bfalk - 12 februari 2008 14:00


Imorse gick jag upp vid 7, jätte trött eftersom jag inte sov så himla bra inatt. Halsen bråkade och det gjorde även råttan, jag fattar inte varför han gjorde det, han är ju ute hela dagarna och kvällarna?

Jaja, när jag vaknade hade jag jätte ont i halsen, jag vill bra gärna hoppa i sängen igen men kunde ju inte. Klädde på mig, sminkade mig lite, gjorde frukost jag inte kunde äta och sedan vandrade jag bort till vårdcentralen. Doktorn verkligen lyssnade på mig, han var jätte bra! Han kollade i min hals och i mitt öra (som är rött ;/) Sen fick jag göra blodprover, halsprov och kolla temp. Men dom visste inte riktigt vad det var men dom skulle iallafall ringa idag eller imorn om det. Men doktorn trodde att det var körtelfeber, som det inte finns någon medicin mot! Det var ju roligt att höra, får inte motionera på ett bra tag heller. Mina idrottslektioner kommer bli lidande, men jag kan ju inte göra så mycket åt det.

När jag kom hem var jag ganska slut, jag ringde min lärare och sa att jag nog kommer imorn istället. Sen toksomnade jag i soffan, vaknade runt 1 igen. Så nu sitter jag bara här, har ont i armen av proverna ;o


Ikväll skulle jag hjälpa mamma med att färga hennes hår och så måste jag kolla på Gynning's program ikväll, Dolph skulle vara med! Kingen.




uppt.

Ja, vad har jag gjort senast jag skrev? Jag och Linn surrade en massa på msn om Sweeny Todd som vi ska se, då bestämde vi oss för att åka till filmstaden och kolla om biljetter fanns. Så vid 5 kom hon med hennes morsa's pimp bil, mohaha. Diana var oxå med:)

Det var ganska kul att sitta där och lyssna på hur Linn pratade på och inte hade nån aning om vart hon skulle, haha!

När vi var där ville inte tanten ge oss biljetter så vi får beställa imorn istället. Mys med bio, med en söt brud oxå! <3

Såå Linn skjutsade hem mig igen och då hade mamma gjort mat så vi käkade, hjälpte henne nyss med att gå iväg med tvätten. Där inne stod det ett gäng som hängde där inne, jahaaaa kul. Är det där man hänger nuförtiden? Det är nöjet en tisdags kväll.

Mja, har just fixat lite ny music i mp3en.

Imorn ska jag tydligen få 2 par jeans oxå, hoppas jag kan ha dom, det vore nice!

Hoppas jag orkar av skoldagen imorn, min hals dödar mig ><



Av bfalk - 11 februari 2008 21:18


Ännu ett inlägg, ohmygod. Såhär mycket brukar jag inte skriva. Älskar dikten av Björn :') Haha underbart!

Men tyvärr är inte allt så underbart. Har fortfarande ont i halsen, är rädd för att gå till vårdcentralen och så är det du då. Hmm.. Jag fattar inte vad du håller på med riktigt, jag måste få säga vad jag tycker utan att du får damp och skäller ut mig. Och så börjar du bli riktig taskig, precis som förra gången. Jag har fortfarande känslor, jag är ju trots allt en människa. Man får säga vad man tycker men inte trycka ner någon. Du som vet, du som tillomed har varit med om så mycket, borde väl veta? Människor är knepiga, vi är så olika i olika situationer.

Jaja, jag kan inte göra så mycket åt den saken. Man får väl se hur allt blir.

Jag försöker hänga med i Csi men det lyckas inte så bra, har så mycket som snurrar i huvudet.

Snart är det iallfall hjälten - Earl.

Mamma och Rikard ville att jag skulle se på film med dom tidigare men gav upp efter en halvtimme, den var inte alls bra. Fransktalande dessutom.


Nu ska jag ringa ett samtal.

bye 

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards