Alla inlägg under mars 2008

Av bfalk - 14 mars 2008 16:44


Inatt kollade jag på Click, tänkte att jag skulle bli trött och allt det där. Det gick ju mindre bra, när filmen var slut var jag fortfarande jätte pigg. Så jag kollade på en till film, jag gick och la mig runt halv 5 - 5. Sjukt ju, jag som alltid somnar till filmer..

Sen vaknar jag hela tiden på natten, det är små jobbigt. Men jag drömde en underbar dröm, iiih! När man drömmer fina drömmar så borde man få sova hela tiden.


Jag vaknade runt 2 idag tror jag, med världens magont så jag låg kvar i sängen en stund och så råkade jag somna igen. Vaknade av att jag hörde musik, vart lite skraj och ringde brorsan och undrade om det var han som var här och det var så ;p han skrattade jätte mycket åt mig?

Jag lyckades iallafall ta mig upp efter det.

Åt lite, kollade på datan sen ringde mamma och sa att vi skulle åka till mormor idag eftersom hon fyller 90 år :)

Micke kom och hämtade mig efter 4 nån gång, när jag satte mig i bilen ser jag en tröja ligga där och Micke säger att det är min AIK tröja, där lindrades mitt magsår lite. Den är assnygg! Me like.

Skjutsade hem Gisela först sen hämtade vi mamma i stan. Väl hemma hos mormor träffade jag typ alla mina släktingar, det var kuuuul. Elin (min kusin) hade med sig söta Nellie. Hon gillade min piercing och mina tår. Hon var väldigt sugen på att käka upp dom ;o

Åt lite middag och tårta, sen fick jag tok ont i magen igen. Jobbigt ;/

Men det var kul att träffa sötmormor! När vi åkte därifrån gick vi på ica en snabbis sen skjutsade bror hem mig.

Har just pratat lite i telen, ska nog se på Let's dance snart, har inte så mycket annat för mig just nu. Kan typ bara ligga.

Sen blir det säkert film!


puss



 


Av bfalk - 13 mars 2008 20:48


Hm.. nu har det hänt mycket, inte bra. Men som tur är har jag dig vid min sida, du ställer alltid upp. Tack för att jag fick bo hos dig ett tag :)

Har haft jätte ont i min mage den här veckan, ungefär som förut men det har svidit mer nu. Jag har knappt kunnat röra på mig och så fort jag äter något gör det jätte ont. Antagligen magsår. Illa. Skulle äta en macka för en stund sen men det slutade med att jag låg i fosterställning i sängen.. 

Kanske får medicin imorn.


Har inte mycket att berätta, dagarna går så segt fram. Sover ungefär en timme på natten sen försöker jag sova mer på dagen. Jag känner mig som en mumie ibland.

Nu ska jag hämta tyrone och sen är det criminal minds! :) 


bye! 

Av bfalk - 10 mars 2008 19:43


Egentligen tycker jag inte om Good Charlotte, men den här låten är ful bra på nått sätt.

Av bfalk - 10 mars 2008 19:32


Då var det måndag, igen.

Idag gick jag upp kl 11, hela natten har jag vaknat av jätte konstiga drömmar. Så jag har inte haft någon prinsesshärlig sömn inatt. Efter klockan ringt så låg jag kvar en stund, fått sms från christoffer, jag tror han inte trodde att jag skulle ta mig upp, haha.

Gick upp efter en stund, duschade och allt sånt sen käkade jag.

Jag såg att det regnade ute så då antog jag att det var halt - så jag gick lite tidigare hemifrån. Smart drag av mig! Det var väldigt halt på vägen till sjukhuset.

När jag just kommit in träffade jag lisa, glad som vanligt :) sen väntade jag på christoffer och när han kom åkte vi till vår avdelning. Fick kläder och träffa våra handledare. Typ satt med dom ett tag sen visade hon mig runt. Fick ett schema oxå, måste göra om det imorn får jag såg att jag visst räknat med lovet, och vad jag vet så tänker jag icke jobba då.

Det var väl sådär där, får se hur det blir i veckan.. måste kanske prata med min lärare om allt? Japp.

Fick gå hem vid 3 iallafall.


När jag kom hem gjorde jag varma mackor och kollade på top model, sen kom mamie hem och efter ett tag kom rikard. Vi åt och pratade ett bra tag vid bordet. Mamma lovade mig fotmassage ikväll, så underbart! Jag har ju alltid haft så ont i fötterna, så det ska bli härligt.

Just nu sitter jag med en handduk på huvudet och funderar litegranna. Mest på en av drömmarna jag hade inatt, även att linn skällde på mig i den, haha. Ovanligt att hon är med överallt i drömmarna ;p


Jag hoppas att jag får somna i normal tid inatt, ska upp tidigt imorn. Blä.


Nu ska jag gå och tjata på mamma om den där massagen.


tjing!

Av bfalk - 9 mars 2008 14:19


På nått konstigt sätt så skriver jag aldrig på helgerna, kanske måste ta och lära mig göra det?


i fredags åkte jag ner på stan, träffade matte sen åkte vi hem till mig, jag fick ett ljudsystem? eller ja, nått iallafall så jag slipper hörlurarna, jätte snällt! jag käkade och han fick kolla på, det tyckte jag var snällt. när han åkte hem så började jag fixa mig, drack lite cider och så. efter 7 nån gång kom linn, jessica och diana :)

vi drack, käka chips och pratade. jag hade jätte kul! vi åkte till stan vid 11, gick på irish och så var vi på bk. träffade trevligt folk, och sånna som man inte sett sen man var jätte liten.

sen vart gänget sugen på kebab så vi åt lite sånt då va, tog en kille's kebab oxå. haha, vi är så snälla!

kvart över 3 bussen åkte alla hem.

jag kände mig ganska fräsch när jag kom hem och skulle sova och allt det där. men så fel jag hade.

lördagen var jag väl inte på topp, en slagen stjärna som mamma alltid kallar mig dagen efter. låg mest i soffan och klagade medans jag drack sprite mellan varven.

jaja, men på kvällen mådde jag lite bättre. linn kom hit en sväng sen satte sig jag och mamma i varsin soffa och kollade på andra chansen, och shit så jag fick rösta på nordman! jag var ganska lycklig när inte carola tog sig vidare, är hon ett skämt eller? tacka vet jag nordman. men nästa gång blir det BWO för hela slanten!

när det var slut så kollade vi lite på tv, sen gick mamma och la sig, då kollade jag på råttfilmen, så himla söt råtta! precis som min tyrone, iiih!

sen kollade jag på chuck and larry, men jag måste ha somnat.. det ändå jag kommer ihåg var jag att slog av filmen.. wierd.


sov till kvart i 2 idag, tvingade mig själv att gå upp då. drömde en jätte läskig dröm oxå. illa.

jag har inte orkat göra mycket efter att jag gått upp, tagit på mig kläder och suttit här är väl det enda. men vafan, det är ju söndag. då får man slappa. skulle kanske käka lite frukost?

btw, är jag så less på allt skitsnack om mig. jag fattar inte, ni måste ju vara jätte kära i mig, för varför skulle ha energi till att bara prata om en person dag ut och dag in? hallelujah. ge mig styrka för att förstå mig på vissa människor.

var det inte så att tjejer skulle hålla ihop? hmm, kanske missuppfattat det hela.


vad blir det ikväll då? jadu, jag har ingen aning.. slappaslappaslappa som man gör på söndagar. min praktik börjar 13.30 imorgon på sjukhuset. i hela 6 veckor ska jag slita där, för 40 kr om dagen. så värt.


pussdå!


 



Av bfalk - 6 mars 2008 18:32


Inatt sov jag ungefär 2 timmar, mådde så grymt illa så jag kunde inte sova. Jobbigt. Sen somnade jag i soffan, mamma ringde och väckte mig hela tiden.

Men lyckades sova ändå.

Efter sovstunden började jag tvätta och så ringde jag och surrade med linn :) om allt och inget, loveli. Imorn kommer hon till mig och super till, jessica ska nog oxå med. Det kommer bli så kuuuul!


Skulle antagligen behöva städa nu, det är så grymt stökigt här.. Meeen, kan nog vänta en stund till!

Igår såg jag, mamma och rikard värsta läskiga spökprogrammet, det handlade om ett litet barn som spökade och tog över ett annat barns kropp. Jag började frysa som en tok när jag såg det, det var så läskigt! Jag och mamma pratade om det vid middagen idag, och alla andra spökerier. Man har ju varit med om ett och annat här ;o 


Nu kan jag ju berätta att jag sjunger för fullt, grannarna diggar det nog! 

Kommer inte på nått att skriva för tillfället, jag är så tråk.


puss 


Av bfalk - 5 mars 2008 14:08


Idag har jag inte så många funderingar.. Förutom att jag tror att jag har blivit en schlager bög? Jag drömmer tillomed om det! Lite läskigt.

Jag måste verkligen tok ringa på BWO..

Nej, nog om det.


Jag har just vaknat, så jag tror inte hjärnan riktigt har börjat funkat än, så jag har inte mycket att skriva om.

Tänkte se på film nu.


tjao!


uppt.

Aow, shitshitshit!! PALLA. Nej. 

But i did see it coming.

Idag kommer jag verkligen inte orka med nått, känner det. Men mamma tvingar iväg mig till sjukhuset ikväll, aja. Får väl försöka lägga latheten åt sidan en stund.

Jag längtar till fredag, då ska jag vara med linn <3 my honny. 

Nu ska jag se vidare på Bee movie, känner att jag inte kommer på nått vettigt att skriva. Tänk om man vore ett bi? Jorååå satt..



Av bfalk - 4 mars 2008 20:16




Have I told you 'bout the searching 'til I found what I was looking for?
I got stuck so many times, there was so much that I had to explore
Pretty baby, it's funny how you make feel when I'm standin' here in front of you
Must be this lady made to make my day, guess I've really got nothing more to say

The P, the A, the R, the A, the D.I.S.E (x2)
The P, the A, the R, the A, the D, the I, the S.E
That's me and you..

Have I told you 'bout the broken man I'd be if I was loosing you?
Is a lifetime long enough for all the time I wanna spend on you?
Must be maybe, maybe, maybe, maybe you could be the mother of my baby?
Must be this lady made to make my day, guess I really got nothing more to say.

The P, the A, the R, the A, the D.I.S.E (x2)
The P, the A, the R, the A, the D, the I, the S.E
That's me and you

For all the clouds high up in the sky reminding me why I should be by your side
For all the trees surrounding you and me when we take a walk to breathe more easily
For each and everyone under the sun, listen close the story has just begun
Must be this lady made to make my day, now I promise you that I've got nothing more to say

The P, the A, the R, the A, the D.I.S.E (x2)
The P, the A, the R, the A, the D, the I, the S.E

That's me and you...

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards