Alla inlägg den 3 februari 2009

Av bfalk - 3 februari 2009 12:50


igår var det ännu en dag med skola. hade bara en friskvårdslektion, då jag började med uppgiften sen så var det klamydiadagen på skolan! det var verkligen peppande. vi gick bara runt och sen satt vi en timme och sen var det någon föreläsning i aulan. jag tyckte inte att jag blev mycket klokare, och jag tror faktiskt inte att ungdomar skyddar sig mer bara för en sån här dag.

när jag kom hem så började jag plugga, det gick faktiskt den här gången! beslutade mig för att skriva om hjälten mats rubarth i projektarbetet oxå, det blir nog bra.

jag och mamma låg i soffan och kollade på nått matlagninsprogram, en dansk kille och hans son som var huuuur söt som helst! det var faktiskt ett ganska bra program, jag brukar inte gilla matprogram, man blir uttråkad och samtidigt hungrig.

på kvällen så duschade jag sen så kollade jag på den nya serien advokaterna på 4an, det var faktiskt bra. hellre sånna här program om bra människor med ett jobb än att se på hur svenskar skämmer ut sig i thailand? efter det så såg jag på en till ny serie raw på 5an, magnus betnèr var som vanligt jätte bra! han har så himla rätt om abort åsikter, att man ska få skylla så mycket på kvinnorna när dom har en egen rätt att göra abort eller inte men om killar kunde bli gravida och göra abort så skulle ingen höja på ögonbrynet..


jag var toktrött efter det så jag toksomnade i en tokskön säng.


idag så kändes det väldigt onödigt att gå till skolan, en lektion där en tant stog och prata om man ska plugga efter skolan. sen var det lunch och efter det åkte jag ner på stan och köpte massa gott på hemköp. är ensam hemma idag så jag ska käka nått gott och kolla på the L word. har bara hunnit med 3 eller 4 avsnitt så måste ju se klart det, jag tycker faktiskt den serien är jätte bra! 

och så var det med det!


jag känner mig lite seg just nu, men hoppas jag inte somnar, jag får inte somna - då kommer jag inte upp imorn ;p

nej, nu orkar jag inte sitta här längre.


kram&puss

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards