Alla inlägg den 7 augusti 2009

Av bfalk - 7 augusti 2009 22:28


Jag råkade beställa:


*Ivan Drago (dolph lundgren) tshirt eftersom jag älskar han i Rocky filmen samt favvo repliken i filmen, SÅKLART!

*Johnny Depp film, den har inte funnits att beställa förut - men nu såå! Jag älskar den, Johnny är bäst.


Av bfalk - 7 augusti 2009 16:37


Det må ju vara dagens citat denna dag.

Jag har precis gått in efter att ha solat jätte länge, känns som jag blivit bränd på min arma kropp. Min rygg är så himla känslig, fattar inte varför.

Innan jag började sola så begav sig det till ica, där hämtade jag mina efterlängtade böcker (vill bara försvinna i en bra bok u know) och så köpte mor min en cola till mig, för att jag är så söt? Eller få tyst på mig? Jag har ingen aning faktiskt.

När jag kom hem slängde jag av mig kläderna i vild förtjusning (nu ljög jag) och la mig ute för att läsa skvaller och börja på Marilyn Manson's bok. Hittils har den varit lika bra som Mötley Crüe's och Jenna Jameson's bok! Kanske för att det är samma underbara författare? Förut när Staffan kom hem så gav han mig Lemmy's (basist/sångare i Motörhead) bok, ännu mer rock'n'roll! Han är så sjukt frän, Lemmy alltså.


Jag har inte gjort mycket mer än så faktiskt, det är härligt att bara ligga ute och njuta. Får se hur det blir ikväll, har inte hört ett ljud från Pontus.. Jaja, man får se helt enkelt. Ska iallafall käka grillat sen! Woho!

Nej, nu ska jag ge mig ut igen tror jag.


kram&puss

 


Av bfalk - 7 augusti 2009 00:16


Äntligen ska jag få lite ledighet, jag kanske inte förtjänar det men skönt ska det bli endå! Jag må ju säga att jag höll på dö i backarna idag, jag vill inte ha sol när jag ska jobba - det får jätte gärna vara ful moln då. Allt blir dubbelt så jobbigt när solen skiner och man ska upp för de hemska backarna.. Ja, det är lite synd om mig faktiskt. Jobbet gick förövrigt bra, gjorde rabarberpaj, så sjukt gott! Min mage behöver aldrig lida där uppe, haha.

Jag har inte gjort alltför mycket sen jag kom hem, suttit här och sett lite på Eastern Promises som gick på Canal +, men blev så less på tjuriga människor så satte mig i sängen med datorn istället! Jag måste ju säga att jag mitt humör inte är på topp här hemma, därför ska det bli väldigt avkopplande i lägenheten i helgen! Jag får faktiskt besök oxå; av Pontus! Han räddade verkligen min helg, jag hade antagligen suttit och ruttnat bort annars.. Vi har inte träffats på sisådär hundra år snart så det ska bli kul, lär bara bli film och sånt mys hela helgen dårå. Ju längre jag håller mig ifrån alkohol desto bättre, men jag var verkligen sugen på det idag, haha. Jaja.


Sitter inne på msn nu och Josse the fyllskalle terrar mig med ljudgrejjs, hon säger hur mycket hon saknar mig och så, haha knäppskallen! Men jag saknar hon nog lite oxå, trots att hon är lite tok.

Nu känner jag i ögonen hur trött jag börjar bli, dax och sova? Imorn ska jag ta en låååååååååång sovmorgon! Ska bli oerhört skönt! Bara inte jobbkillarna härute väcker mig.. Tur att dom inte är fula.


Föresten; texten till bilden jag la upp idag på bdb är en låttext! Somliga tror på allt man skriver. Låttext. Så var det ja.


Nej, nu har jag inte mycket mer att skriva om. Såg att det var fler än jag som är rädd för den där Apoliva bruden, ush. Om jag blir rädd, hur rädd ska inte små barn bli då? Ofta ha en sån reklam. Kommer man se ut som henne om man smörjer sig med apotekets salva? Kommer hon dimpa ner och sjunga för en och vifta med håret? Varför regnar det på henne? Fryser hon inte? Dessa frågor kan en ung dam ställa sig såhär på nattkvisten. Jag antar att jag bara förvirrar, men någon måste ju göra det jobbet oxå!


kram&puss

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards