Alla inlägg den 22 september 2009

Av bfalk - 22 september 2009 21:13


Igår kollade jag på Svenska Hollywoodfruar. Jag klarade faktiskt av hela 5 minuter, sen var jag tvungen att byta kanal. Jag förstår mig inte alls på dessa människor som faktiskt kollar på skiten och slösar en timme av sitt liv OCH tycker att det är bra?! Vart är detta program bra nånstans?

Jag vet att jag dissade det här programmet redan innan det sändes, men jag försökte ju faktiskt kolla på det nu..

Alltså, för det första: ser ni hur dessa kvinnor ser ut? Sönderblonderande, solariumbruna, silikonrattar, plutläppar och söndertrasigt skin. Är det sådär man måste se ut i Hollywood så skippar jag nog det.

För det andra: Vem vill leva på sin mans pengar? Alltså, det är ju skit kul att tänka: åh, dom här pengarna har jag tjänat ihop på egen hand! Men så kan ju då inte dessa brudar tänka. Mannen bestämmer allt, eftersom han har pengarna. Vilket jävla liv.

För det tredje: Man kan ju inte uppskatta mycket här i livet om det värsta problemet är att grästmattan inte är i samma längd som man vill ha det. Det kallas bara sjukt.

Om man blir sådär girig för att man är rik vill jag helst inte vara rik. Jag vill inte förvandlas till något kräk som uttnyttjar andra människor och bara försöker operera sig ung (som verkligen inte lyckas).

Anna Anka är under 40 år men ser ut som en tärd 50åring. Och hennes åsikter är verkligen hemska.

Det lilla jag såg så yttrade hon sig om några blommor som hon hade köpt: "jag såg när jag kom hem att jag inte ville ha dom. Men jag fick inte byta tillbaka dom bara för att det var blommor???? Halllååååå??"

Dom är ju verkligen inte de vassaste knivarna i lådan.

"Jag fick cheesedoodels, åååh dom var så guuula. Hihi"

Det rycker i min hand när jag ser dom.

Puckad, idiot och allmänt dum.


Den eviga frågan: Varför vill man kolla på detta program??

De som kollar kanske kollar bara för att skratta åt dom, för att dom skämmer ut sig, eller att dom tycker synd om dom. Eller så tycker de att brudarna verkligen lever ett glassliv och att de vill byta.

Jag vill bara att Sverige ska sluta göra skitprogram. Helst nu.

Av bfalk - 22 september 2009 20:03


Dagen kunde sammanfattas som piss, precis som jag skrev i förra inlägget. Dagen började alltså inte bra, allt som lovats bara bortspolades. Jag hatar när jag blir lovad något, helst av någon närmre person och sedan bara skiter i det. Det gör mig arg, less, sur och ledsen. Tillsammans med huvudvärk och trötthet så gick det inge vidare att ens försöka vara glad idag. Men jag antar att man inte kan vara glad hela tiden heller..

Jag kollade lite på Shooter och sov ett tag på dagen sen så åkte jag till skopunkten och ica maxi. Jag blev lovad ett par uggs, så lika bra att åka och införskaffa dom! Det är nog världens fulaste skor, men ack så sköna. Passar perfekt för mina kalla fötter när vintern kommer. Jag hittade även ett till par skor, för en krona! Haha, ja det är sant. Jag fick först 50% på dom sen så fick jag massa mer rabatt för att jag blev medlem i olika skoaffärer, så det var najs. Jag tänkte ha dom skorna på söndag, när det är konsert! Vidare gick jag till ica maxi, blev beordrad att handa lite mat och sånt.

       

Sen åkte jag till ica här hemma för att hämta ut mitt paket från HM. Efter många pust så kom jag äntligen hem, käkade mat och nu sitter jag här! Jag sitter i rummet och kikar på idol oxå. Jag tycker det är så tråkigt att dom aldrig tar någon med en speciell rockröst utan söker bara pop som låter exakt likadant hela tiden, ååååh. Jaja, det är väll det som säljer antar jag.

Jag ska nog bara ligga och kolla på tv idag, senare ikväll så är det The Mentalist och Barcelona match, härligt.


Shopping var det ja..

          


Imorn ska jag nog vara med Svante, men har ingen aning hur jag ska ta mig dit eftersom mitt busskort är spårlöst borta. Jag vet inte om jag tappade det i fredags eller något, men det var sista gången jag använda det. Så jävla drygt, men vad ska man göra? Jag tror inte jag tagit ut det heller, för det brukar ligga i väskan. Tycker det är lite konstigt om jag skulle ta ut det och inte använda det, eller hur?

Jaja, tur att det inte var så mycket pengar kvar, annars hade jag varit mer less.

Nu ska jag kika vidare på idoool!


PUSS!

Av bfalk - 22 september 2009 15:49


och mer piss.


Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards