Alla inlägg den 25 september 2009

Av bfalk - 25 september 2009 14:29

  


  


  


  


Av bfalk - 25 september 2009 13:11


Nu är jag tillbaka och kan skriva ett lite vettigare (?) inlägg. Jag har just käkat lunch (nuggets och ris.. mmmm) och innan dess så låg jag och sov i ungefär två timmar, så himla skönt!

Ja, igår fick jag då akut åka till jobbet eftersom mamma mådde jätte dåligt. Som tur var så kunde Micke komma och hämta mig för jag hade så ont i mina leder i fötterna, visste inte riktigt hur jag skulle komma upp för backarna.. Så det var jätte sweet! Dagen och kvällen passerade på bra, hade jätte mycket att göra just innan jag fick gå och lägga mig. Och som vanligt kunde jag inte sova.. Man ligger ju på helspänd även fast man vet att man får sova. Jag har ju även vänt på dygnet så det är väll inte sådär jätte bra när man ska upp skit tidigt. Menmen, tur att man kan sova hemma senare som jag gjorde denna morgon. Innan jag somnade så kollade jag på Jurassic Park, en av favvo filmerna från när man var liten. Störde mig skit mycket på mongo ungarna som var med, skrek exakt hela tiden. Jag hatar barn i amerikanska filmer, det enda dom gör är att just skrika. Inte är dom söta heller.


Idag ska jag inte göra alltför mycket, ska duscha och packa min väska och fixa mat tills imorn! Jag ska sova i Staffan's lägenhet eftersom jag börjar kl 9. Ungefär 20 timmar ska jag jobba, med massa ob. Kommer klirra bra i kassan. På tal om kassan så ville busstanten på navet idag ruinera mig, inte fick jag tillbaka nått busskort utan jag fick KÖPA ett + fylla på kortet.. Åh, less jag blir dååå. På väg hem så satt jag bredvid en liten plutt till kille, han såg så rädd ut när han såg mig. Det skulle jag oxå vara, jag såg inte sådär jätte pigg ut. Jag liknade hon i The Ring alldeles för mycket, hoppas han inte fick men för livet, stackarn.

Nu blev det ett väldigt uppehåll med skrivandet för Gisse och Micke tittade in, fick en liten tv och en video? Dom kastar av allt dom inte behöver här hemma. Ja, så kan man ju oxå göra.


I onsdags så låg jag och kollade på Efterlyst och efteråt så kikade jag lite på vampyrer, men det tog inte upp min tid utan det gjorde Fritz the cat. Åh, han är ju bra knäpp - mest hela tiden. Först var han helt död för han var så trött, sen fick han på något sätt syn på min kamerasladd då ville han leka och mitt i lekandet så toksomnade han igen. Lilla retard katt, det kan inte alltid vara lätt.

Vi gosades hela kvällen och jag förevigade det hela, hihi. Ja, jag är en sån där crazy person som bara lägger upp bilder på mig och min katt..


Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards