Direktlänk till inlägg 29 september 2010

Kungarna av Tylösand

Av bfalk - 29 september 2010 20:00

Programmet som har fått mest skriverier om sig tror jag, det är lika många som älskar som hatar den här serien.

Jag valde att titta på det, eftersom jag är ganska torsk på sånna här program. Varför vet jag inte, men det är väl en konstig sida av mig bara.

Jag var mest nyfiken för att det är en ripoff av Jersey Shore, som jag tycker slår detta med hästlängder, men det tar vi senare.


Här har vi samlat 8 pers i ett hus, under en sommar för att festa gärnet. Erkänn nu, vem vill inte göra det här en sommar? Men eftersom det är kameror med så säger inte alla ja.

När jag ser människorna som är med så ser jag bara hur de törstar efter uppmärksamhet, de vet vad de ska säga och göra för att just få den här uppmärksamheten. Och de som inte gillar serien, ger dom ju mer uppmärksamhet genom att skriva om den osv.


Alla har ett val i livet, de valde att vara med och få väll gå med den stämpeln ett tag. Men vad ska de ta sig till när människor inte längre kommer ihåg dom?

Det måste vara oerhört jobbigt att leva såhär, att hela tiden försöka bli bekräftad - att man kan gå så långt att vara dyngfull, knulla och slåss i tv. Men det säljer. Men till vilket pris? Jag tycker människorna som är med i programmet, trots att de väljer själva, blir utnyttjade av Kanal5 och andra som vill att det ska vara en "skandalsåpa", sen vet man ju inte om dom får betalt utifrån hur mycket de gör.


En som jag verkligen gillar i huset är Nemo. Medans vissa ser en kille som charmar trosorna av tjejerna och ligger med typ alla, så ser jag en kille som mår dåligt och försöker bli bekräftad gång på gång. Detta har han även skrivit om i sin blogg, han ligger för att få lite självförtroende. Och det ska man ha en applåd för, när man väl kan bekänna en sån sak, ja då känner man sig själv. 

Men det är synd att en människa ska behöva ligga runt, vara med i tv eller dylikt för att få må bra en stund.


Kungarna av Tylösand kommer aldrig nå Jersey Shore, i det programmet finns det respekt mellan deltagarna, det är mer proffsigt gjort och man ser inte när de ligger med varandra, spyr eller så.

De jobbar och människorna som är med känns verkligen mer äkta. Man får en personlig åsikt om alla, i det svenska programmet är ju alla likadana, alla vill supa sig fulla och göra tokiga grejer. Vilket kan bli väldigt ledsamt.. Och att Sverige inte kan komma på något själva, det är lite konstigt.


Men, alla är vuxna på papperet och får göra som de själva vill.

Och det är ett underhållande program, det måste jag erkänna. Dock kan det sända ut en fel signal, att det här är det enda unga människor gör, vilket inte är riktigt sant.


 

Programmet går ikväll på Kanal5 kl. 22.00 

 
 
Ingen bild

roboguy

29 september 2010 20:25

Det var ungefär samma skriverier om Big brother, Baren och Expedition Robinsson en gång i tiden, så det lär alltid komma nya program som chockar media framför allt.

 
sanna

sanna

29 september 2010 21:56

det känns som att många gör sånna här saker för att kunna hitta sig själva, hitta hem, men om dom bara hade vågat stanna upp, så hade dom insett att dom varit hemma och hittat sig själva, man behöver inte den här bekräftelsen av andra om man e trygg i sig själv. det går att känna efter hur man mår eller så häller man lite vin på det ;P
men jag har också sett hans blogg, och det gör mig mest ledsen, att han utsätter sig för det här, för han verkar vara en sån totalt reko kille, som tar lite fel beslut bara, som njuter av rampljuset men som är totalt ensam när lampan släcks och tomheten tar plats.. det är nog viktigt att veta vem man är och vad man vill, innan man sätter sig i dessa situationer, men visst, vi lever bara en gång och han kommer ju ha tusen grejjer att se tillbaka på och skratta åt, kanske hellre det, än att ha levt ett tryggt liv utan några som helst problem eller fel, allt e relativt. kramar

http://www.sannaengstrom.bloggagratis.se

 
Danne

Danne

30 september 2010 11:53

Patetiskt program, men bra tv.
Asså de är ju underhållande att titta på och kanal 5 har ju på så sätt lyckats.
Sen tycker ja synd om dom som ställt upp. De bara lyser omognad om alla! Vad ska deras familjer tycka och vad säger dom själva om några år om de.
Vad man får se på tv följer människans utveckling. Allt blir råare osv åt alla håll. Inget är konstigt längre.
Att spy och ha sex i tv är för många inget konstigt, men personligen tycker ja nog att de gått lite väl långt.

http://danneking.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Elin

30 september 2010 15:16

Dåååligt! Ett typsikt program som är likadant som Jersey Shore.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bfalk - 28 februari 2013 02:35


    Eftersom man alltid ska skryta om saker man gör bra så ska jag tamefan också göra det.  Detta är ingen comeback för mig. Jag ska alltså bara skryta här litegrann..  Jag har sedan jag blev medlem på Ester&co, 15 februari, tränat varje da...

Av bfalk - 14 februari 2013 13:53


Jag har kommit fram till att min lust att blogga har försvunnit totalt, så är the end of an era här. Eftersom det knappt är någon som läser den här bloggen så behöver jag ju ändå inte ha den kvar. Jag kanske återkommer med en ny blogg, som endast b...

Av bfalk - 11 februari 2013 21:47


Mamma har dumpat sitt fotbad hon fick i julklapp hos mig, hon säger att vi ska ha delad vårdnad om den, haha. Åååå det är så grymt härligt alltså. Mina onda fötter blir genast gladare och avslappnade, tror det är bra medicin för dom som har ont i fos...

Av bfalk - 11 februari 2013 12:45

"The world goes on and you're gone. The best revenge is to live on and prove yourself." Eddie Vedder ...

Av bfalk - 10 februari 2013 18:30


  FYFAN vilken huvudvärk jag har! Det är inte ofta det händer men när det väl smäller till, PANG! Så göre så ont så det känns som allt ska sprängas. Väldigt oskönt må jag säga.  Och i två dagar har jag städat med mamma hos min bror som ska hyra ...

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards