Alla inlägg den 21 april 2010

Av bfalk - 21 april 2010 20:45

  

Please, won't you understand that without you by my side there's no me

 

So will you ever love me again, only time will tell
I'm in a hurry, cause they're waiting down in hell..

Av bfalk - 21 april 2010 14:30

  

Vart är Alaska? Fattar ni inte? Vart är ALLaska? Haha, skrattar åt det varje gång jag tänker på det. Det där skämtet hörde jag igår när jag kollade på Vakna med the Voice på jobbet, där lär man sig något nytt varje dag. Världens bästa program på morgonen är det iallafall, klarar inte av att se nyheter varje kvart eller vad det är. Eller se på när folk skrapar trisslotter och vinner jätte mycket pengar och ser ändå jätte sura ut.

Så, vad tråkiga ni är som aldrig kommenterar. Det här skämtet borde ju vara värt att kommentera iallafall. Antigen det eller rösta i min nya omröstning under min bild, däääär borta -->


Nu sitter jag i soffan, har precis lyssnat på Crashdiët's nya skiva Generation Wild. Äckligt bra.

Nu ska mitt Crashdiët lyssnade bli bättre har jag kommit på.

Inga tecken på att jag ska bli friskare heller, inatt fick jag återigen ont i halsen, så där grymt ont. När jag sedan lyckades somna så vaknade jag av att jag hostade som en idot. Det är inte skönt att hosta med en ond hals. Prova på om ni har lite att göra.

Idag hann jag kasta i mig mackor innan halsontet kom tillbaka. Straffar kroppen mig för jag jobbade igår? Bra dag igår förövrigt, om jag inte hade mått så jävla dåligt bara.

Jag vill bli frisk(are) till helgen, det ryktas om grillning med familjeeen!! Då vill jag dricka alkohol, är sjukt sugen på alkohol.. Jessica, du borde komma å grilla med oss! Då får du lite snor på köpet..


Nu är mitt AIK paket på ica oxå, vet inte om jag orkar pallra mig dit. Kanske efter middagen, kanske om mamma följer med. Kanske jag går imorgon.

Jag är sjukt sugen på pringels.

Väldigt osammanhängande inlägg, men skrivaren är lite osammanhängade, mest hela tiden. (Hon lekte inte med barbiedockor igår heller, hennes 20åriga liv och hennes image skulle ta skada av detta).

 

Puss på er gullgrisar!

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards