Direktlänk till inlägg 18 juli 2011

Måste alltid tjejer hata andra tjejer?

Av bfalk - 18 juli 2011 16:45

Det slog mig. Bara sådär. Jag kom och tänka på det och det händer fan varenda jävla gång

Att tjejer hatar mig. Även fast de inte känner mig, så får jag dessa ogillande blickar på mig och hatet i blicken. Varför? Ja, om jag det visste. Jag anser att man inte ska hålla på så, om man inte ens vet vad tjejen heter i efternamn (okej, de kanske vet vad jag heter i efternamn.. but you get the point!). 


Jag har många killkompisar, vissa som jag har pussats med, kramats med, och vissa som jag kanske har sett nakna. Och det är detta de somliga brudar inte tål. Att JAG (förfaaan!!) har fått sett deras nuvarande kille naken, eller att vi bara har delat hemligheter, skrattat och haft kul.

Killar är oftast ärliga, om du inte kan tåla svaret - så ställ inte frågan. 

Ställ inte frågan "har du legat med henne?" alt. "hur många har du legat med?" "Är ni kompisar?" "Gillar du henne?" - om du inte pallar att höra svaret. 

Och när ni väl hör svaret - ja, då börjar ni hata mig istället. Vafan lixom?! Både jag, du och den där killen har faktiskt haft ett liv innan dig (ja, brutalt va?). 

Det är så sjukt töntigt så jag vill kräkas i min mun. När man hunnit bli 21 år, så har man hunnit se och varit med om saker. That's it.

Jag bryr mig inte alls om den killen jag träffar nu, vad han gjort tidigare, jag vill inte ens veta det - det är ju nu som gäller, inte då. Eller?


Såklart inte alla brudar håller på såhär. 

Men det är dessa, irrtiterande saker som gör en förbannad, och som gör att killen ifråga nästan säger upp kontakten med en. Sorgligt men sant. Det är synd att mina manliga vänner inte har mer balle än så och säger ifrån och det är förjävligt att människor är så ytliga och blir svartsjuka så lätt.


Och kom ihåg.. Don't hate the player - hate the game ;)


 

 
 
Emmi

Emmi

18 juli 2011 20:30

Dem tjejer som är så förstår jag mig inte på heller kan jag säga, så du är inte ensam om den grejen....

http://teardrops.bloggplatsen.se

bfalk

18 juli 2011 21:43

Oh, vilken tur. Trodde nästan jag överdrev lite, haha!

 
Mad

Mad

18 juli 2011 22:35

Det är samma här. Jag umgås nästan uteslutande med killar just för att brudar är så fientliga hela tiden. Och snackar skit om varenda jävel. Jag orkar inte med sånt, jag kör med raka kort och gillar man inte det, kan man dra nån annanstans.

Jag tror vissa brudar håller på så för att de är osäkra och känner sig hotade, istället för att ta itu med sig själva och jobba på osäkerheten, börjar de hata "den andra", för det är lättare. Patetiskt.

http://auroranebulosa.bloggplatsen.se

bfalk

19 juli 2011 13:24

Ja, jag har mer killkompisar jag oxå, det är inget skitsnack, inget skvaller - bara hänga och skratta!
Jo det är klart det handlar om sig själv när man håller på så, synd bara att det måste gå ut över mig och att mina vänner träffar puckade brudar..

 
Felica

Felica

18 juli 2011 23:23

Tror det är tjejers natur att hata, vilket är bra om man väljer rätt sak att hata. Eller inte bra, men bättre än att hata fel sak. liksom. Min poäng är, No man or woman who tries to pursue an ideal in his or her own way is without enemies,sa nån smart tjej för några hundra år sedan, tror faktiskt det va daisy bates. anyway, fuck the enemies liksom. Dom e som dom e. Jag vet inte vad jag själv snackar om, vilket ofta händer men ja. Så äre.

http://licia.bloggplatsen.se

bfalk

19 juli 2011 13:23

Ja, det är klart, man ska inte bry sig. Det skulle jag inte ha gjort heller om det bara var vem som helst, men när sånna där brudar hänger med mina vänner.. Ja, då är det svårt att kolla bort (och peka med långfingret, då blir grabbarna sura.. haha!)

 
daniella

daniella

19 juli 2011 00:18

Rolig och intressant blogg du!
Skulle du kunna hjälpa mig med en sak, skulle va jättesnällt?

Gilla bilden i länken på facebook

http://sarasmatkasse.se/tavlingsbidrag-daniella-surahammar-blomma

Du får en länkning om du vill också som tack. Tack på förhand, bara kommentera i min blogg så jag vet att du gillat! puss!

http://daniellasfoto.bloggplatsen.se

 
Louise

Louise

19 juli 2011 01:13

Var med och svara på dagens fråga i min blogg! :)

http://lowiice.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

sofia

19 september 2011 13:07

Oj va jag känner igen det där.Bara för att dom har ett förhållande med en kille så tror ju många tjejer att dom typ äger han bara för det.
För mej är det väl en självklarhet att man ser varandra nakna lite då o då. När man sover över hos varann eller gör en resa ihop.Detta har väl inget med sex att göra utan är vanliga normala kompisrelationer.

bfalk

19 september 2011 14:58

Precis! Det verkar vara många som upplevt det, synd bara att killarna ofta saknar stake och säga åt sin brud.. Iallafall är många av mina killkompisar så, eller har varit så. Lite tråkigt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bfalk - 28 februari 2013 02:35


    Eftersom man alltid ska skryta om saker man gör bra så ska jag tamefan också göra det.  Detta är ingen comeback för mig. Jag ska alltså bara skryta här litegrann..  Jag har sedan jag blev medlem på Ester&co, 15 februari, tränat varje da...

Av bfalk - 14 februari 2013 13:53


Jag har kommit fram till att min lust att blogga har försvunnit totalt, så är the end of an era här. Eftersom det knappt är någon som läser den här bloggen så behöver jag ju ändå inte ha den kvar. Jag kanske återkommer med en ny blogg, som endast b...

Av bfalk - 11 februari 2013 21:47


Mamma har dumpat sitt fotbad hon fick i julklapp hos mig, hon säger att vi ska ha delad vårdnad om den, haha. Åååå det är så grymt härligt alltså. Mina onda fötter blir genast gladare och avslappnade, tror det är bra medicin för dom som har ont i fos...

Av bfalk - 11 februari 2013 12:45

"The world goes on and you're gone. The best revenge is to live on and prove yourself." Eddie Vedder ...

Av bfalk - 10 februari 2013 18:30


  FYFAN vilken huvudvärk jag har! Det är inte ofta det händer men när det väl smäller till, PANG! Så göre så ont så det känns som allt ska sprängas. Väldigt oskönt må jag säga.  Och i två dagar har jag städat med mamma hos min bror som ska hyra ...

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards