Direktlänk till inlägg 20 januari 2013

You’re a little pistol and I’m fucking pistol whipped.

Av bfalk - 20 januari 2013 19:30

Jag insåg nu att det faktiskt är söndag och ännu en helg är över. Eftersom jag jobbar som jag gör så har jag inte sån stor koll på helger och veckodagar, jag skiter i det rätt mycket. Är jag ledig är det bra och då spelar det ingen roll vilken dag det är, helt ärligt alltså.. Hah. Igår var det lördah och en bra dag!

Gårdagen spenderades först i sängen efter jobbnatten sedan så fixade jag lite i lägenheten sedan fick jag besök av en herre vid namn Matte. Det är en halvgammal bekantskap, vi har surrat lite och igår fick vi tillfälle att hänga lite och det var ju väldigt kul! Vi tävlade i att surra öronen av varandra tror jag.. Vi drack även vin och kollade på min favoritfilm. 

Klockan var väldigt sent när vi väl slocknade, men vi vann inte över mina äckliga grannar som valde att festa från kvällen till klockan 6 på morgonen. Om jag skulle ha jobbat hade jag nog tagit fram min bazooka. De lyssnade dessutom på dansband. Det är aldrig okej.


Idag så har vi glott på filmer, ätit frukost, skrattat åt grumpy cat 982738 gånger (kanske världens fulaste katt, men ack så skrattframkallande jäkel). 

Sedan beställde jag pizza och såg en jätte dålig "komedi"film, The Watch, fattar inte hur folk kan tycka att slem och penis humor är roligt. De kan inte göra komedier nuförtiden.. Det var bättre förr, eller hur Bella 78 år?


Nu ska jag väll försöka hålla mig vaken ett tag till, eftersom Kontoret börjar igen måste jag såklart se det. Sedan hörde jag nått rykte om att mamma hade köpt chips till mig.. :)


 

Vinet hann visst ta slut innan jag kom på att jag skulle knäppa kort..

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bfalk - 28 februari 2013 02:35


    Eftersom man alltid ska skryta om saker man gör bra så ska jag tamefan också göra det.  Detta är ingen comeback för mig. Jag ska alltså bara skryta här litegrann..  Jag har sedan jag blev medlem på Ester&co, 15 februari, tränat varje da...

Av bfalk - 14 februari 2013 13:53


Jag har kommit fram till att min lust att blogga har försvunnit totalt, så är the end of an era här. Eftersom det knappt är någon som läser den här bloggen så behöver jag ju ändå inte ha den kvar. Jag kanske återkommer med en ny blogg, som endast b...

Av bfalk - 11 februari 2013 21:47


Mamma har dumpat sitt fotbad hon fick i julklapp hos mig, hon säger att vi ska ha delad vårdnad om den, haha. Åååå det är så grymt härligt alltså. Mina onda fötter blir genast gladare och avslappnade, tror det är bra medicin för dom som har ont i fos...

Av bfalk - 11 februari 2013 12:45

"The world goes on and you're gone. The best revenge is to live on and prove yourself." Eddie Vedder ...

Av bfalk - 10 februari 2013 18:30


  FYFAN vilken huvudvärk jag har! Det är inte ofta det händer men när det väl smäller till, PANG! Så göre så ont så det känns som allt ska sprängas. Väldigt oskönt må jag säga.  Och i två dagar har jag städat med mamma hos min bror som ska hyra ...

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards