Alla inlägg under maj 2008

Av bfalk - 19 maj 2008 14:51


imorse ringde min klocka, jag stängde nog av den eftersom jag vaknade vid tolv idag. jag är bra ^^ när jag kollade på mobilen när jag vaknade så hade jag typ 20 missade samtal + sms, haha. tur att man blir saknad! :)

jag kunde inte sova inatt, det kanske var därför jag var så helt borta imorse. kollade på 'tusenbröder - återkomsten' inatt, underbaaar. jag blev jätte sugen på att beställa hem alla säsonger, serien var ju bäst! men det blir nog efter sthlm, om jag har några pengar efter det :o

kul att jag inte fick tag på chifen innan hon gick på semester, nu kommer jag säkert inte få nått jobb. ssssssssug. men det löser sig nog, hoppas jag på.


idag har jag inte gjort nått vettigt alls, bara lyssnat på musik och så. när mamma kommer hem måste hon hjälpa mig med en uppgift, sen vet jag inte vad som händer.


tjing! 

Av bfalk - 18 maj 2008 17:29


träffade linn på ica nyss.

vår konversation:


Linn:- Det är utgång på fredag!
Bella:- Jahaja.

Linn:- Och du ska med!

Bella:- Aha..

och så kommer mamma mitt i:- Ska du ut på fredag?

Bella:- Ja, det verkar så.


och så var fredagen bestämd!

haha, ganska så underhållande :'D

Av bfalk - 18 maj 2008 16:10


min såkallade 'vita' helg blev inte så vit. fan, jag misslyckades totalt! men inte är jag bitter över det.


i fredags så var jag otroligt seg. pontus, en gammal vän som numera bor i stockholm var i sundsvall och ville att jag skulle komma till skönsberg och hänga med han och hans kompis som han bodde hos. jag hade ju jätte ont i kroppen så jag var inte så pepp, men tog på mig ett par jeans och slängde ner 2 cider i väskan sen åkte jag dit. var bara där en stund sen så åkte vi till östermalm till någon tjej som pratade skånska, jag förstog inget. där blev det grogg osv. kom ner till stan, där var det dött. såg massa människor jag inte ville se, det är ju mindre kul. 

jag och pontus GICK till skönsberg, bra gjort av mig! kom väl hem till hans kompis vid 2 eller nått, jag försökte sova men det gick inge vidare med en näsa som är täppt. jag ville prata men det ville inte pontus. men tillsslut så halvsov jag, då vaknar jag av att henke ligger på oss och är jätte tung. han typ halvdäckar på oss, men jag kastar ner han på golvet. sen bjuder han hem massa folk och har efterfest. jag var ganska sliten när jag bara fick sova ett par timmar :| menmen, så det kan gå! det är bara att köra vidare.


lördagen kom jag hem halv 1, käkade, pratade med rikard, dushade och fixade mig. såg lite på 'good luck chuck' men hann inte se klart den för jag skulle ner på stan och käka med mamma på dallan! :) jag kom dit, sen kom mamma och så käkade vi och sådär. uffe d kom oxå (min gudfars bästa kompis), han var så otroligt rolig, jag och mamma bara skrattade hela kvällen! efter ett antal cidrar/annat så kom magnus och hämtade oss, men just innan det så träffade jag en kompis som ville att jag skulle hänga med ut på krogen.. så ja, det blev ju som det blev. åkte hem och fixade mig och sen ner på stan igen. men fick vänta lite på han så jag gick hem till uffe och kollade på hockeyn. han hade väääärsta stora lägenheten, blev ganska avis. 

sen gick jag till dallan och hängde med grabbar, bland annat några av micke's kompisar. sen gick vi till irish, träffade emil och jerry där, men inte en ända brud. var där ett tag, blev bjuden på öl oxå. men sen fick jag så tok ont i min mage, jag kunde knappt stå. har inte haft så ont på länge nu, så jag hörde av mig till magnus som kom och skjutsade hem mig. det tackar jag för. när jag kom hem satt mamma och rikard uppe, satt med dom ett tag men sen toksomnade jag i sängen. det var otroligt skönt!


idag vaknade jag vid halv 1, satte mig här sen käkade jag och dushade. har väntat på att seg mamma ska bli klar så vi kan gå till ica nån gång. nu verkar det som att hon är på gång. ska inhandla chips och dipp inför kvällen, jag har massa nya filmer som jag tänkte kolla på. det står i tidningen att betnèr ska vara med i parlamentet ikväll oxå, så hoppas på det! 

det har verkligen varit en killpolare helg för mig, det har varit otroligt roligt. mina killkompisar är the shit! helst christoffer, som jag har kommit ännu närmare än förut <3 

helgen har varit great!


peace and love

Av bfalk - 16 maj 2008 16:50


ååååh, ta in mig på hem! jag har så fruktansvärt ont i min kropp, jag kan knappt röra på mig. det tog typ 5 minuter innan jag fick på mig strumporna idag. såhär ska man ju inte känna när man är 18, det hade varit annat om jag var 80. jag börjar få små panik. 

jag har suttit framför datorn ganska länge nu och tänkt att jag ska sminka mig, men orkar inte ta mig upp för det innebär att jag kommer känna smärta. men nån gång måste jag. 

efter det ska jag ringa pontus och säga hej, han är i sundsvall. det är coolt.


det blir en vit helg för mig oxå, ganska bra gjort tycker jag. men dock så kommer jag säkert bli jätte rastlös. men jag kan ju alltid städa rummet som jag sagt att jag ska göra i en månad nu.


pussdå! 

Av bfalk - 15 maj 2008 19:26


ja, att döma av förra inlägget så var jag ju lite trött imorse. förstår inte varför, jag somnade direkt efter grey's. och sov till 7 typ, det är ju ganska länge och ändå så är jag helt bombad när jag vaknar. skumt.

hade en jätte rolig idrottslektion idag, lär ha fet ont i kroppen imorn.

efter det åt vi, hade 'ellära' och så hade de andra nationella. jag och christoffer var där en stund, men jag fattar inte varför men sen drog vi. då åkte jag till robin och var med han, han snorade på mig. och jag på han. mohaha. vi såg nån skum film, robin tyckte den var 'asbra' medans jag själv tyckte att den sög ganska hårt! :) det var en kille med som jag störde mig på jätte mycket, han trodde att han var robot. det måste ju säga allt?!

vid 6 åkte jag hem, käkade och la in första tvätten. ska dit snart nu med mamma, hon ska hjälpa mig färga 2 jeans och en jacka.


imorn är jag ledig oxå, sååå skönt! ska sova jätte länge och inte vakna trött.

jag såg att det var rea på gina oxå, måste nog dit och kika lite imorn om jag orkar.


bye


uppt.

glömde skriva att när mamma kom hem så var hon smått hysterisk, hon är nästan säker på att gisse kommer bli gravid snart. "OCH JAG KOMMER BLI FARMOR!!" sa hon hela tiden och hur gammalt det lät. och så frågade jag vad jag blir till micke's barn. faster. ojoj, det låter ju mycket yngre! yes lixom. jag ska bli barnet's syrra har jag kommit fram till, det låter bra.

va coolt att se micke som farsa, men lite fult oxå. men mamma tror att jag blir mamma först, jissus. kan jag hitta en vettig karl då? det stog nått fint i mitt horoskop idag (kommer inte ihåg exakt men ändå):'du kommer umgås mycket med barn och kärleken blomstrar!'. fick lite små panik där. haha. 


nu har jag just hämtat tvätten, tänkte dusha alldeles strax.

medium var äckligt idag, överallt jag kollar så är det kannibaler på tven :c linn skrämde upp mig och sa att nån sån skulle ta mig. hua.


g'night 

Av bfalk - 15 maj 2008 07:38


jag är trött. 

Av bfalk - 14 maj 2008 09:03


igårnatt så vaknade jag av nått skumt, jag sov jätte hårt och så vaknade jag av att mamma står i rummet och ropar på mig och ger mig hostmedicin, hade tydligen hostat som en tok men jag hade inte vaknat av det. asskumt, så jag var ju tvungen att ta den där äckliga medicinen. men jag somnade om efter en stund så.


igår så lekte jag med christoffer på skolan, knäppte kort o sånt ba. hade bara 2 lektioner oxå.

efter skolan så åkte jag ner till stan, mötte mamma där. hon skulle kolla på smycken och där hittade jag ett par skit snygga skor, fick rabatt oxå för en knapp hade gått sönder, fast hon fixade den ändå. efter det så gick vi och åt en hamburgare, blev skit mätt. sånt är bra jobbigt ibland.

sen följde jag med henne när hon skulle handla sen tog vi bussen, som kördes av ett mongo tror jag, han var sååååå seg! jag blev nervös att jag skulle komma försent till lindgården, det hade ju inte varit så snyggt. men jag kom i tid iallafall. jag fick kläder och så visade tjejen mig runt och så. det var helt okej, jag skulle nog klara av att jobba där! :) hoppas att jag får jobb där ba.

när jag slutat så kom mamma och mötte mig vid sjukhuset och så gick vi hem. kollade på hemmafruarna och käkade lite, sen dushade jag och gick och la mig. jag toksomnade.

idag vaknade jag med världens nästäppa, jag tror jag användt nässprayen lite för länge.. så det kan gå!


nu sitter jag bara här, jag har just blivit klar och jag väntar bara på bussen. har en 2timmars lektion idag sen slutar vi. måste köpa färg till några jeans och kanske nått fint efter skolan om jag orkar ;o


puss!


uppt.

jag vet inte riktigt varför jag steg upp imorse, vi hade en lektion. som är sååååååååå seg, jag tycker synd om lärarn eftersom alla ser ut som ufon som vill därifrån.

han visade oss hur man masserar en rygg idag, jag tror mina tankar åkte iväg någonannanstans just då ja. christoffer pillade på min mobil och lisa på hennes, hon snackade om nån mäklare oxå. jag hängde inte alls med. 

när lektionen var slut så käkade vi, sen åkte jag och christoffer till stan. jag tvingade han att gå på stan med mig :) jag köpte färg till jeans, en tshirt och hårfärg till mama. nu kom jag på att jag inte fått tillbaka pengar för det ;o träffade gisse oxå, hon är bra söt!

efter ett tag blev jag less på att gå runt och det dåliga vädret så jag sa hejdå till min boyfriend (pojke+vän=boyfriend, annars tror väl alla att vi är ihop) och åkte hem. satte igång datorn och började skriva om judar, blev faktiskt klar även fast det tog några timmar. jag blev intresserad av andra saker som bdb och att linn ska tappa sin rygg.

just det, chifen ringe mig idag oxå, ska nog jobba lite nästa vecka på lindgården. trevlans! får in några stålars oxå, det är alltid lika kul. självklart så hoppas jag på sommarjobbet oxå!


nu har jag tok ont i nacken, måste nog göra nått annat nu.


tjing! 

Av bfalk - 12 maj 2008 08:30


jag är onödigt trött nu.. har hostat hela natten, roande. helt otroligt att jag kom upp! kommer dock bara sitta som ett ufo idag, men så kan det vara ibland.


tjing!


uppt.

ush vad trött jag varit idag! och så har peruken nästan blåst bort, burrrrr. lisa kom vid lunch, det var iallafall lite roande. vi drog vid 2, hade nått fjantigt på skolan. då ringde jag chefen på lindgården som ville träffa mig, så jag åkte dit. skit nervös, men det tog typ 5 minuter bara. jag ska dit imorn och bli 'inskolad' och så får jag förhoppningsvis jobb där. det är bara och hålla tummarna så att säga.

när jag kom hem pluggade jag, sen så blev jag ännu mer trött så jag somnade vid 5 och vaknade halv 8 igen. käkade lite och kollade på 'det var en gång', snackat massa i telefon med roliga karlar har jag oxå, det var underhållande. och nu sitter jag här, lika trött som jag var imorse. funderar på att duscha och lägga mig i sängen.

hoppas jag inte hostar inatt, det är så dryyygt!


jaja, har inget mer vettigt att säga.


puss 

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards