Alla inlägg under maj 2008

Av bfalk - 11 maj 2008 22:04



Jag älskar AIK.


Vinst blev det idag på Råsunda! Så underbart!

4 poäng från ettan, deeen ni!

Av bfalk - 11 maj 2008 16:32



me like, me like.

mamma:"den här ska du och jag rocka loss till på dansgolvet någon kväll!" 

Av bfalk - 11 maj 2008 16:09


fredag;

började förfesta hos maja, drack så fort som jag bara kunde. haha, man blev snygg tills man åkte ner på stan igen!

några åkte buss och några GICK. det skulle jag aldrig göra, fy.

vi gick på dallan först, köpte mig en cider och dom sjöng. sen kom gisse och ville ha mig till irish så jag lämnade mitt gäng och gick dit för att vara med henne och brorsan :) blev bjuden på en massa gott, då blev jag ännu gladare! jag var med dom hela kvällen, jag visste nog inte riktigt var jag var men gisse var jämt bakom mig och tog hand om mig :'D haha!

hade jätte kul förutom att jag hatar att folk ska prata om 'seriösa' saker på fyllan, det funkar inte. jag har provat och nej, det funkar inte. man bara surrar om konstiga saker. jag gjorde det ända rätta, jag sket i det hela. man ska inte sabba sin kväll för sånt där.

när jag kom hem så fick jag några hostattacker, trodde att revbenen skulle hoppa ut i kroppen på mig.


lördag;

hade så grymt ont i revbenen, har troligen nån spricka.. kul. kunde inte göra nått på kvällen heller. det blev körslaget, 'italien job' och nån film med vin diesel. han är ju så oful menar jag, hehehe.

jag käkade chips oxå, det var gott.

fick prata med mamma om karlproblem, både hon och jag klagade så mycket på dom. men så ska det vara!


söndag;

har lite ont idag oxå, men har inte hostat så mycket.

jag har drömt hela natten om brad pitt inatt, sååå nice. när jag klev upp käkade jag rostade mackor, pratade med mamma sen så började jag göra min sista restuppgift i vården, den var lite knepig men jag blev klar iallafall. nu har jag bara natur och idrott kvar.. jaja. det fixar sig.

snart börjar AIK's sista match inför em. dom möter malmö. hua. dom visar den här matchen på tv oxå, king! micke och gisse kommer hit och käkar och ser den med oss :)

blir väl tvtittande sen.


tjarå!

Av bfalk - 9 maj 2008 18:50


jag orkade inte gå nånstans igår, efter att jag pluggat så skurade jag råttburen för han hade kissat så mycket. ofrääääscht! och så färgade jag mitt hår och när jag duschat ur det så började AIK matchen :)

dom spelade på bra, ivan obolo var sååå bra som vanligt! dom filmade mycket på han oxå, det gillade jag!

det blev 1-2 till AIK, underbart :'D dulee och mendes fick göra mål.

jag satt mest och log hela kvällen efter det.


sen pratade jag i telen, ganska bra samtal om man bortser från att alla verkar älska att prata om mig. en kille som jag känt ganska väl förr i tiden säger att jag skjuter i mig silar på fester ?!?! helt otroligt. för det första är jag inte på fester, kommer knappt ihåg när jag var på en sist. sen; om jag skulle börja knarka (det skulle aldrig hända!!!) så börjar man väl inte att skjuta i sig heroin? det trappas ju upp lixom. och så skulle väl förfan folk märka om jag var hög? jag skulle ju ha sår på armarna osv. och jag tror knappast att jag skulle sitta här och blogga, jag skulle ju vara ute efter nästa sil. jissuuus.

och så hade jag tydligen bara knark kompisar ;p såå, nu vet ni my homies att ni ser ut som knarkare hela högen.

jag blev lite förbannad men det var ganska skrattretande mest. vad får folk sånt här ifrån? berätta, snälla.

som alla säger: 'du är den sista som skulle röra knark'.


jaja, nog om det!

dagen idag har varit helt okej, har inte gjort nått ;p det var inte en sån dag idag.

efter vi slutat käkade vi sen satt vi ute i solen :)

när jag kom hem gjorde jag en restuppgift sen somnade jag i soffan. var helt borta när jag vaknade men nu börjar det ordna upp sig.

har fixat mig och så inför kvällen, ska till maja och förfesta med söta människor sen blire krogen.

kommer bli jätte kul! linn ska få massera mina ömma revben har jag sagt, hoppas hon vill pilla lite. jag vet att hon vill, det är ju ändå jag hon får ta på. haha :D


jag har inte ätit nått än kom jag på.. och mamma har inte fixat nått. blö. undra vad jag ska göra. måste kolla upp det!


pussdå!

Av bfalk - 8 maj 2008 16:46


igår på katastrof övningen gick allt bra.

det fanns gott om snygga brandmän att kolla på innan vi skulle börja, mohaha. jag fick ett stort köttsår på armen, det såg äckligt ut. försökte verkligen inte få det på byxorna, undra om jag skulle vara så i verkligheten oxå? haha, närå.

jag fick sitta på mitt arsle i en timme, jag höll på att frysa ihjäl och jag tappade känseln i händerna och fötterna. fick ingen hjälp heller trots att jag var 'bråskande'. lisa fick linda på min arm, det var sjyrre.

när hon och jag satt där på marken så kollade vi på snygga brandmän, det var kul.

efter det fikade vi lite och åkte hem igen!

var hemma en stund bara sen åkte jag till bing :) yää. han var knäpp men det var rätt så skoj ändå. vi var först hos han sen hos hans kompis, dom skulle ju såklart se hockeyn. jag ser inte det roliga i hockey. fotboll är grejen!

jag kom hem vid 11, duschade och gick och la mig. drömde om magnus betnér. det var härligt. och så var jag jätte dum mot linn, slog henne och allt, mådde lite dåligt när jag vaknade ;o


var helt väck imorse, toook trött!

fick stressa som ett djur, men hann iallafall. hade idrott, vård och svenska idag, men jobbade inte så värst mycket. när christoffer kom så började han och lisa terra mig som fan, lite kul var det väl ;p


nu har jag suttit och pluggat i mer än en timme.. är helt död i fingrarna. har skrivit jätte mycket. har 2 frågor kvar på en canceruppgift sen är jag klar. dock så har jag restuppgifter.. men måste ju göra klart den här först kände jag. vi får se hur allt går. man kan inte alltid klara allt. smart jag var där.

får se vad som händer sen, kanske ska till bing annars är jag hemma med mor. ska iallafall se AIK matchen ikväll med henne. kl 20.00 på 4sport (i think). kolla där och leta efter nr 10, det är min man.


nu får jag ännu mer ont i fingrarna.. attans.


puss 

Av bfalk - 7 maj 2008 08:04


åh, jag är så trött så trött.

somnade inatt nångång, det är så drygt när man inte kan sova.

sängen ligger där och bara skriker efter mig.. åh.


snart kommer edin och knackar på dörren och så åker vi iväg till sandö. hoppas det går fort och att det inte är kallt där. jag har för mig att vi skulle vara vid en sjö eller nått. burrrrrrrr.

tur att jag ska vara apatisk, jag är nog fan det redan nu.


hejsålänge 

Av bfalk - 6 maj 2008 18:52




'människor suger, det gör inte musik'


Av bfalk - 6 maj 2008 18:42


idag var det faktiskt kul på skolan (kan det vara för att vi hade håltimme + bara pratade andra lektionen?). träffade ju lisa fisa och christoffer! det är alltid lika trevligt. vi fick reda på att vi ska leka bussolycka imorn i sandö, alla i klassen ska vara skadade på något sätt. jag undrar hur det kommer sluta. jag ska bara ha sår på händerna och vara tyst, tur det.

linn kom och surrade med mig oxå, hon pekade 'fuck you' hela tiden åt mig och sa att hon såg dead people överallt och då menade hon mig, så jag vettefan om det var lika roligt att träffa henne ;)


efter skolan gick jag med den där otrevliga typen på stan, det var as nice! hade jätte kul :) vi pratade om massa saker, gick en massa och jag handlade; skor, trosor, hårfärg och ett långt linne och ett skärp till. måste kanske spara pengarna lite nu, tills jag ska shoppa i sthlm iallafall.

vid 5 kom jag hem, en liten stund efter det så kom mama. vi har nyss käkat och så.

funderar på om jag ska vara med nån ikväll eller om jag kanske inte orkar, men det skulle vara mys. eftersom jag är lat så tycker jag att det är drygt att åka buss..


jag ska nog fundera vidare!


pussdååå

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards