Direktlänk till inlägg 21 augusti 2009

Hello you!

Av bfalk - 21 augusti 2009 17:18


Just nu ligger jag i sängen, med en mysskjorta som jag råkade sno från mamma igår.. Haha, den är underbart skön och sådär jätte stor, hon har alltid det bästa.

Jag ligger här och skriver samtidigt som jag kollar lite på Project Runway.

Jag mår inte sådär jätte bra idag, fick nyss ont i magen oxå.. Åh. Ork inte. Tur att jag inte är jätte sjukis så jag behöver åka till vårdcentralen, jag skiter i att jag har urinvägsinfektion. Det kanske försvinner om jag dricker massa vatten, jag brukar ha sån tur iallafall. Jag hoppas jag mår bättre tills imorn för jag är lite sugen på att festa faktiskt, men nu är det såhär att nån (i familjen) drack upp mitt vin och mina cidrar förra helgen.. Åh. Det är lite jobbigt att fixa alkohol må jag ju säga.

Idag är jag även skit trött så jag har inte gjort något vettigt, lagat lite mat och beställt massor med saker. Ni får se vad i nästa inlägg.

Jag ska inte göra något speciellt denna dag, bara slappa. Fick hem andra säsongen av Ghost Whisperer igår, lär bli massa avsnitt! Tänkte gå till ica och hämta ut ett paket men har inte sån stor lust när det spöregnar måste jag ju erkänna.


Jag kan ju berätta att jag var med min söta bror igår. Det var jätte kul! Det kändes så bra att det bara var han och jag oxå, det är inte många gånger som vi får vara det.

 

Han hämtade upp mig här hemma, vi åkte och köpte biljetter sen så åkte vi på sibylla. Jag var inte så hungrig men jag tryckte i mig strips och dipp. Jag skrattade så jag började grina på vägen till han och Gisse, Micke var helt tokig! Han kallade alla andra bilister för fiskpinnar och ville att jag skulle kasta strips på dom för dom var så sega. Haha, jag älskar att åka bil med hetsiga människor. Men man har nog en liten känsla av att man kan dö.. Hah.

Vi var hemma en snabbis sen så gick vi till matchen. Det var alltså Giffers mot Mjällby. Giffarna spelade faktiskt helt okej, de hade någon ny greger som var svin bra. Det blev 1-1. Jag tror inte att Giffarna kommer upp detta år till allsvenskan, vilket är synd för det är alltid kul att se de stora lagen här i Sundsvall. Men man får väll se Djurgårn ;) Både jag och Micke terrade alla fans, jag måste ju säga att ni är lite konstiga ni som håller på Giffarna. Och en tokig man gick lös på mikrofonen och skrek till publiken att göra vågen. WTF??? Jag fick psykbryt.

Just innan matchen var slut så kom det en liten kille och ställde sig vid mig, han var kanske fem år och försökte hänga med i applåderna. Efter en liten stund började han flörta med mig, haha! Skit söt kille alltså och jag föll som en fura!

Efter matchen så skjutsade bror hem mig, han fick bära mig till bilen för jag råkade ta för tajta skor.. Men dom var så snygga så jag var tvungen! När jag kom hem blev jag jätte förkyld så jag hoppade rakt ner i sängen. Kollade på Ghost Whisperer och sånt innan jag somnade.

Jag har sovit skit dåligt inatt/idag så det är nog en anledning till varför jag är så seg idag.


Idag bestämdes det även vilken helg jag ska ha min 20årsfest på! Jag skriver inte ut det här utan ni får veta det på msn/sms eller dylikt från mig. Jag hoppas verkligen att alla jag bjuder kan komma, annars måste ni höra av er iallafall tre dagar innan. Som jag skrev innan i nått inlägg ska jag bjuda vissa som äter och de andra får förfesta och vara på ett gott humör och komma senare! Peter (chifen på dallan) var så gullig och ska fixa vilka som jag vill som ska jobba där för han är tyvärr inte där då. Måste komma på nått att käka då oxå.. Makaroner och köttbullar kanske?


Nu måste jag skriva om en till sak; inte för att vara fördömmande och dum, men jag tål verkligen inte dansbansmjosik! Jag kom och tänka på det nu när Josse skickade ett röstklipp med nått sånt skit. Jag mår seriöst illa när jag hör det. Viss musik tycker man inte om helt enkelt, men jag hatar dansband. De tar bra låtar (nu har de börjat med rockmusik oxå) och gör dom så hemska så jag står inte ut! Oftast är det en fet med, en som inte kan sjunga och en som ser hemskt retarded ut.

Jag vet inte varför jag blir så förbannad och arg, kanske för att det är så dåligt?

Med det sagt så avslutar jag detta inlägg.


kram&puss


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bfalk - 28 februari 2013 02:35


    Eftersom man alltid ska skryta om saker man gör bra så ska jag tamefan också göra det.  Detta är ingen comeback för mig. Jag ska alltså bara skryta här litegrann..  Jag har sedan jag blev medlem på Ester&co, 15 februari, tränat varje da...

Av bfalk - 14 februari 2013 13:53


Jag har kommit fram till att min lust att blogga har försvunnit totalt, så är the end of an era här. Eftersom det knappt är någon som läser den här bloggen så behöver jag ju ändå inte ha den kvar. Jag kanske återkommer med en ny blogg, som endast b...

Av bfalk - 11 februari 2013 21:47


Mamma har dumpat sitt fotbad hon fick i julklapp hos mig, hon säger att vi ska ha delad vårdnad om den, haha. Åååå det är så grymt härligt alltså. Mina onda fötter blir genast gladare och avslappnade, tror det är bra medicin för dom som har ont i fos...

Av bfalk - 11 februari 2013 12:45

"The world goes on and you're gone. The best revenge is to live on and prove yourself." Eddie Vedder ...

Av bfalk - 10 februari 2013 18:30


  FYFAN vilken huvudvärk jag har! Det är inte ofta det händer men när det väl smäller till, PANG! Så göre så ont så det känns som allt ska sprängas. Väldigt oskönt må jag säga.  Och i två dagar har jag städat med mamma hos min bror som ska hyra ...

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards