Alla inlägg den 15 januari 2009

Av bfalk - 15 januari 2009 17:20


torsdag.

idag fick jag sovmorgon, åh så härligt! fast hade en och en annan tokdröm.

jag gick upp vid ett, läste lite i en tidning och drack te sen så kollade jag på hemmafruarna. har inte gjort så himla mycket vettigt idag så jag orkar inte ge er alla sjukdomsmeningar.


just nu sitter jag här vid datorn, har läst lite på aftonbladet.se. det enda jag brukar läsa är skvallret, så intressant är jag. men för oftast så brukar ju inte kvällstidningar ha så rätt om vad dom skriver..

men läste en artikel nyss om ett par som döpt sin son till adolf hitler, han är 3 år. paret bor i USA och nu har socialen tagit hand om barnet. dom säger att det inte beror på namnet utan något annat. "Enligt psykologen N.G Berrill är det jämförbart med misshandel att döpa ett barn till Adolf Hitler." det där är ett helt sjukt uttalande för mina ögon att läsa. i USA får man döpa sitt barn till vad som helst, man ska ha alla friheter som helst och vilket underbart land det är! bullshit. jag förstår att folk ser det stötande, att döpa sitt barn till adolf hitler - vad tänker man på egentligen? man vet ju inte hur föräldrarna är heller. men om man ska få döpa sitt barn till vad som helst, så ska man få det. det är ju bara totalt sjukt att socialen tar ett barn pga av ett namn..

"Förra året omplacerades en 9-årig flicka på Nya Zeeland. Flickan hade döpts till Talula Does The Hula From Hawaii."

om folk ser ett namn stötande, visst. men om man bor i ett land där det är lagligt så kan man nog inte göra så mycket åt det. fast föräldrarna kanske ska tänka till lite innan. tur att man inte kan döpa sitt barn till vad som helst här i sverige. fast å andra sidan, man ska ju få ha den friheten kan jag tycka. man kan alltid byta senare i livet om man vill. jag tycker dom i USA borde bry sig liiiite mer om barn som far illa i hemmet än att bry sig om namn.


och där har jag tryckt in min åsikt för dagen.


nu ska jag försöka få i mig lite mat.


kram&puss



Av bfalk - 15 januari 2009 00:12


dra åt hela helvete vad ont jag har!!!!!!!!!!


jag är inte glad nu

jag är ledsen

jag ska grina hela natten

och tycka synd om mig och min kropp


hejdå.



Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards