Alla inlägg den 2 januari 2010

Av bfalk - 2 januari 2010 14:45

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det mamma's födelsedag!

Världens största grattis till världens bästa mamma!

Hon har precis öppnat sina presenter, hon fick en skjorta, smink och en kokbok av mig. Så jag hoppas hon blev nöjd, men det tror jag nog.

Ikväll kommer Gisse och Micke och käkar middag och så ska vi väll bara umgås. Jag är sugen på krogen men det ingen jag känner vill gå ut tror jag. Jaja, jag överlever nog, haha.


  

  

  

Grattis mama!   

Av bfalk - 2 januari 2010 14:30

Hej och hå! Nu är jag hemma och sitter vid min egna dator, det blir så mycket bättre på nått sätt när man sitter vid sin egna, eller hur?

Nyår var det ja.. Jag jobbade på dagen, det var helt okej även fast jag var lite trött. Jag fick sluta vid 5, så endast 4 timmars jobb ska man ju inte klaga på. Jag käkade innan jag gick och sen så vandrade jag till Micke och Gisse. Satt där och surrade sen så fixade jag mig. Micke den jäveln har köpt Backyard boken.. Blev smått arg. Det var så fina bilder där i, så nästa vecka ska jag allt köpa den! :)

Efter 7 nångång så började människorna komma. Den ena efter den andra som man brukar säga. Jag var inte så pepp i början men när Gisse började göra drinkar blev det helt okej ändå, haha. Vi var där ganska länge, lyssnade på musik och kollade på raketerna från deras kök.

Det var mycket folk som bara kom som ingen annan kände, så både jag och Gisse blev lite sura över att folk inte respekterar andra.


Menmen, jag hade skit kul iallafall och så fick jag träffa Mickes gamla vänner som jag växt upp med. Sen fick dom för sig att gå på krogen och jag skulle tydligen absolut med så jag var ju tvungen. Tur att jag fick gratis inträde annars hade jag spöat nån, haha. Vi var på Aveny hela natten, drack JD och dansade. På natten så fick jag släpa brorsan upp för alla backar, han tappade sin iphone i snön och hittade den inte, jag höll på att kissa på mig och vi skrek istället för att prata med varandra.. Vilken jävla syn det måste ha varit.

När jag kom hem till dom igen så hämtade jag min väska, Thomas och Johan hörde av sig och ville umgås så då gick jag dit. Eftersom Thomas bor vägen under Micke så kunde jag lika gärna gå dit. Och det är jag glad över, dels för att jag slapp gå aplånga vägen till Staffan (som egentligen tar en kvart, men när man är full tar det väll en timme) och så hade Micke och Gisse efterfest till 8 på morgonen. Så jag fick iallafall sova.

Sen så gick jag till jobbet, mindre pepp men det funkade iallafall. Resten är historia!

Jag hade ett bra nyår, med trevliga människor!

Tänkte lägga upp lite bilder från kvällen oxå, så här kommer dom. Enjoy!

 

Snygg brorsan

 

Alex, Jim och Gisse

 

Lina (?) och Moa

  

Moa och Alex samt lite av bror

  

Jocka och Lina

     

Alex och Gisse

 

Moa och jag

  

Och vi igen.. Nån smygknäppte! 

  

Jocka

     

   

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards