Alla inlägg den 18 april 2011

Av bfalk - 18 april 2011 21:15

.. We hate love, we love hate

¨


 

Av bfalk - 18 april 2011 18:45

.. Deathstars och känner lugnet. 

Försöker komma på vad jag ska göra, men är fortfarande så där onödigt seg. Lär nog ba sitta, lyssna på musik - men ibland ska det väll vara så oxå.

Jag känner att min energi har dött lite, jag orkar inte göra nått egentligen, hoppas det går över snart.


Av bfalk - 18 april 2011 15:30

Äntligen har säsong 5 kommit ut av min favvoserie, Criminal Minds. Som vanligt så får man vänta i hundra år, men nu så! :) Tror den blev slutsåld snabbt, för jag fick vänta ungefär 2 veckor innan jag kunde beställa den (efter realese datumet). 

Jag hoppas boxen kommer till mig denna vecka så man får bli lite rädd.. Serien har verkligen blivit råare, med mord och mördare. Jag hade dock inte kollat på det om det inte varit så himla bra skådisar.

Jag köpte min på cdon för 449:-



"Nu får du återigen uppleva hur FBI:s skarpaste hjärnor jobbar när agenterna i Criminal Minds är tillbaka. Team-medlemmarna ställs inför sina svåraste fall hittills - Aaron Hotchner (Thomas Gibson) blir förföljd av seriemördaren The Reaper, författaren David Rossi (Joe Mantegna) hotas och dataexperten Penelope Garcia (Kirsten Vangsness) får i uppdrag att fånga en mördare i Alaska! Med uppbackning från kollegorna, vet de att de att de kan lita på profi leringsmetoderna - och på varandra. När det kommer till kritan tänker genier i samma banor."

Av bfalk - 18 april 2011 14:00

Idag är en seg dag, kanske för att jag sovit lite för mycket, druckit lite mycket alkohol, har äckligt ont i min läpp. Jag måste tusan kolla upp det där snart, frågan är bara hur man ska få bort piercingen då jag skriker bara jag tar vid kulan. Förhoppningsvis är det borta tills på onsdag, så jag slipper gå in och skämmas och skrika hos piercaren. 

Jag har ingen aning om vad det kan vara, fick jag en smäll? Är det någon slags infektion eller är det för jag har pollen allergi? 

På tal om den där jäkla allergin.. Nu har det börjat igen, huvva. Kan knappt sitta ute innan det sätter igång. 

Jag ska försöka sätta mig ute på verandan en liten stund idag iallafall, det är ju trots allt sol.


Just nu glor jag på en Wallander film, och surar över att jag inte är i Sthlm, haha! Mamma och hennes sambo har åkt dit för de skulle på nån konsert, ååååhhhh ni förstår inte hur avis jag är! Jäkla skit. 

Dock är det skönt att vara ensam hemma, idag ska jag beställa mat och bara (försöka) må gott. Imorgon är det äntligen jobb igen, jag har knappt fått några pass denna månad. Jag hoppas verkligen det löser sig, annars börjar jag grina.


Tänker fortfarande på den här underbara helgen, den kommer jag leva länge på! :) Och då kanske man glömmer min fläskläpp för en stund, haha!


Puss på er gullisar!

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards