Alla inlägg den 16 juni 2011

Av bfalk - 16 juni 2011 12:45

Här kommer en liten summering av vad jag och söta mamma har hunnit med under några få dagar i fina Stockholm:


Söndag:

Bussen gick kl 9.00 från Sundsvall. Och jag var bakis. Jag trodde det var lugnt men när jag kom ner på stan och satte mig i bussen kände jag att det inte alls var okej. Jag blev svinbakis. Äckligt bakis. Jag trodde jag skulle spy ner hela bussen. Men jag höll in allt, spände hela kroppen och kollade ut genom fönstret. Jag fick även säga åt mamma att vara tyst för jag kunde inte prata. Några minuter senare slocknade jag. 


   bakis?


Väl framme i Stockholm fixade vi lite sen åkte vi till Skärholmen, där Magnus/Mankan (min kusin), plockade upp oss. Vi bodde med honom, hans tjej Claudia samt söta barnen Tindra och Dennis. Älskar det där huset, det är så sjukt mysigt där i Segeltorp! :)

Vi fikade lite sedan så åkte vi till stan igen, käkade och åkte vidare till Solna och Råsunda. 

Stämningen där var helt sjuk, under nästan hela matchen så stod ALLA upp och sjöng och klappade händer. 

AIK vann mot Malmö med 2-0 och spelade så sjukt jävla bra. Synd att det där jävla fjollet Martin Hansson dömde matchen, han har nu anmält AIK för "hemska" sånger. Fast det är ju fansen som sjunger. Men det sket väll han i. Martin Hansson är en hora! Hora hora hora hora!


       

Det var med glada steg man lämnade Råsunda. Innan vi åkte hem så köpte jag även en Tjerna tshirt och två tändare, fiiiint!


Måndag:

Svängde förbi ett stort växthus som finns mittemot dom vi bodde med. Jätte fina blommor och grejer. 


  skulle knäppa kort på blommorna.. gick sådär va. 


Sedan ner till stan, där vi käkade på Vasa's igen. Sedan blev det lite som det blev, haha! Vi tänkte göra massa saker men min shoppinglust tog över.. 

Jag har fått med mig hem; linnen, tshirts, tröjor, ett smycke till örat, AIK grejer, sjal, två tavlor, en klänning (WTF?! lixom, men den var sjukt söt. Jag vill vara söt), OSVOSV. Det gick mycket pengar? Ja. Men sjukt värt ju! Jag kommer inte hinna shoppa något mer där på de resor som är kvar, så lika bra att vara effektiv ;) 

Mellan shoppingrundorna satt vi på härliga uteserveringar och njöt av öl/cider/rosé. ÅÅÅh vad jag älskar denna stad!

På kvällen kom Mankan igen och hämtade oss, vi käkade brakmiddag hemma hos dom med olika sillar, köttbullar, prinskorv, potatis, olika röror, räkor och mycket mer. Shit så gott det var, och min mage blev proppmätt!


   jag och kusin vitamin Mankan! 


Satt ute ett bra tag på deras veranda, pratade om att jag ville flytta ner. Det ville de och blev väldigt exalterade och började fundera ut vart jag kunde bo (annars hos dom!! haha!). Så inom en snar framtid kanske man får vara Stockholm's bo.. :)

Både jag och mamma somnade gott på kvällen, jag somnade med stora förväntningar inför morgondagen..


Tisdag - The big day!

Och så var det äntligen tisdag! Det började lite stressigt för mamma glömde sitt SLkort hemma i Segeltorp, och fick knata tillbaka.. Jag blev stressad = jag shoppade lite mer. 

När hon kom tillbaka så käkade vi i Skärholmen, eftersom vi ändå var där. Jätte god kebab, mmmhhmm!

Efteråt tog vi en båttur till Skansen, där vi glodde på lite djur, knatade runt, jag ville klappa kaniner men jag fick inte det, så jag drack cider istället. Vi förbrukade några timmar där sedan ner på city igen. Vi hittade ett jätte gulligt ställe där dom serverade thaimat. SJUKT GOTT! Ni måste äta padthai någon gång under era live, belive me..


       

Efter maten så åkte vi till Globen, dock under några sura omständigheter.. Jag vet inte om det var de gråa molnen som åkte rakt ner i skallen eller vad det var. Kikade på förbandet som var helt okej. Sen kom den eviga längtan efter att Linkin Park skulle gå upp.

Vänta.. Vänta.. Vänta lite till.. OCH SÅ BOOOOOM! Kom dom upp!

Det var en helt otrolig upplevelse att bara se introt (även fast jag redan visste hur det skulle gå till..) Men shit, och de började hårt med låten Faint. Och sedan rullade det på. Det var en otrolig ljusshow och en stoooor skärmanläggning där de blandade bilder som passade till just den låten och så tog de in grabbarna när de stod på scenen. 

I mitten kom det lite lugnare låtar, då fick man verkligen höra både Chester's och rapparen Mike's "verkliga" röster, så fint!

Chester skrek verkligen halsen av sig, och det var så sjukt hårt. Och så sjukt bra. 

Jag såg i tidningarna att de inte tyckte likadant som mig, men sen när hade de rätt..? De tyckte att Linkin lät som U2 och att det var dom som gjorde EMO'sar till just EMO'sar. Helt ute och cyklar.

Vilken tur att man har normala öron och hörde hur jävla bra det var :) Jag är så himla nöjd och lycklig över att jag fått sett dom live, efter den låååååånga väntan! Ett köp av en LP tshirt där utanför och jag svävade på små moln. Och härmed kan jag dö lycklig.. Jag är nu ÄNNU mer kär i Linkin, om det nu går.


           

Vi hade verkligen bra platser, jag är nog ganska bra på att beställa ändå! Haha! Vi satt längst fram på första raden, den ni! Grymt ljud och man såg allt!


*


Den här Stockholm's resan har varit totalt jävla underbar!! Jag är så glad att jag fick åka, se på ett av världens största band och bara njuta. Känna kärleken. Åh.

Och innan vi åkte så fick jag en AIK stjärna som Tindra, 7 år hade gjort till mig. Söt eller söt?! Haha!


 












Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards