Alla inlägg den 20 juni 2011

Av bfalk - 20 juni 2011 19:00

Idag kom det ut att Dregen är Michael Monroe's nya gitarrist! Jag blev väldigt paff, men det kan nog bli bra. Jag diggar herr Monroe jätte mycket, och har pratat mycket om honom dom senaste dagarna.


Det ska bli spännande att höra hur det låter och jag hoppas det går bra för Dregen :) Men ja, jag vill ju helst att han ska vara i BYB, där han hör hemma..


 

Den här bilden las upp på facebook, där man fick gissa vem den nya gitarristen är.. Dregens hand? Den med blixten och döskallen såklart! 

Av bfalk - 20 juni 2011 13:45

Har ju totalt glömt bort att skriva om Kim och Tomas bröllop som vi var på i lördags (11/6).

Jag fixade mig hemma, visste inte alls vad jag skulle ha på mig då jag inte visste om jag riktigt trivdes i den svart/vita klänningen jag köpt, men det fick bli den ändå!

Hade det jätte mysigt på stan innan med mamma, vi satt på Svensson's och drack kall cider och surrade med han som äger stället. 


När klockan slog fyra så satt vi i en fullproppad kyrka, det var svinvarmt! Eftersom deras bröllop hade fått sån stor uppmärksamhet (första gay bröllopet i stan), så kanske det inte är så konstigt. 

Det var så himla fint, inte ett öga var torrt! Man hörde hur människor snurvlade och tog fram papper för att torka ögonen, haha! Jag har extremt svårt att gråta inför så många okända ansiktet, så jag höll in allt. Och något som var så jädrans coolt var att killarna kom in till låten Sweet Dreams med Eurythmics, det blev party då kan jag lova!

Det var otroligt vackert, människor sjung och applåderade (som man aldrig får göra i kyrkan), prästerna var helcoola och i slutet sjung även makarna. 

När bröllopet var slut så var det fest på Våningen, det var inte riktigt vår grej. Vi tog lite champagne, pratade med Kim och Tomas och sen gick vi och käkade på Jack's bar och tog en sväng på Svensson's, där fick jag massa JD.. Därav bakfylleresan till Stockholm dagen efter, haha!


Äntligen fick dom iallafall varandra, loveli!


 

     Mamma med Kim och en skrattandes Tomas!


Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards