Direktlänk till inlägg 29 april 2012

Shop til' you drop söndag?

Av bfalk - 29 april 2012 18:45

Söndag, en dag jag vaknade rätt så utsövd, trots att jag sov på jobbet. Obakis men lite äcklig ändå. 

Solen sken, vilket gjorde mitt humör en smula bättre. Efter att jag jobbat några timmar till så åkte jag till Birsta och alla affärer där. Eftersom stan inte öppnade förns klockan 12 (?!?!?!) var jag tvungen att åka dit. Jag skulle endast byta storlek på ett par skor och handla på apoteket.

Det blev lite mer än så.. 

Smink, oversize linne, trosor, jeansjacka (som jag funderar på att göra till en väst), mössa, shorts och jeans råkade jag handla. Jag tänker INTE kolla på hur mycket allt gick på, det råkar jag nog glömma.. Men nu har jag handlat så jag hoppas att jag kan hålla mig ett tag nu.

Eftersom bussarna i denna stad går så muppigt på söndagar fick jag vara där ett tag. Alla brudar i affärerna jag var i var som spyflugor på mig, fast på ett bra sätt. Alla måste ha käkat gladpiller, för shit vad dom var på gott humör och surrade. Kanske för att jag ser så snäll ut.

Och som vanligt på Body Shop blir man attackerad av smink. Bokstavligt. Varje gång jag är där blir jag sminkad på och jag hatar det. Visst, dom måste se så man får rätt färg och så. Men att stå och hålla på i 10 min blir lite för mycket för mina nerver. Om jag vill bli sminkad bokar jag en sminktid. 

Jag fick även en tillrättelse av apotekaren, att jag inte ska ta för mycket nässpray (jag tror jag råkat blivit beroende efter förkylningen), NEJ det fattar jag väll. Jag har ju inte valt det direkt, det är inte skönt att spruta upp massa spray hela tiden, men är jag täppt så är jag. Skit på dig och ge mig en olja till mina såriga näsa! 


Och skorna fick jag inte byta. Så jag fick vara på stan en extra halvtimme, köpte lite sallad innan jag äntligen fick byta till en större storlek. När jag kom hem hade jag så ont i fötterna att jag ville dö en smula. Jag käkade, men som vanligt mår jag fruktansvärt illa efter jag har ätit nått. Det är sådär att man motar tillbaka det så man inte ska behöva springa på toan och kräkas. Jag antar att det beror på min mage som inte har varit sig själv sedan jag blev inlagd på sjukhuset. Kan man verkligen söka hjälp för 9827 gången när man varit där alla gånger för just magen..? Jag får för mig att alla tror att jag bara hittar på allt. Nåja, ska ju faktiskt dit i maj, kanske får chansen att surra om min konstiga mage då.


Resten av dagen har jag spenderat framför den här grejen, datorn alltså. Jag har även försökt att meka med cykeln med misslyckande resultat, hoppas jag kan ta mig till jobbet imorgon kväll.. Efter att ha försökt pumpa den jäveln så kastade jag mig i soffan och glodde på Juno. Såååå härlig film! Har sett den tusen gånger men den är alltid lika skön.

Ikväll glor jag på tv och käkar chips med dipp.

Puss.


Som avslutning på detta inlägg får ni se på lite av det jag shoppade:


              
   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bfalk - 28 februari 2013 02:35


    Eftersom man alltid ska skryta om saker man gör bra så ska jag tamefan också göra det.  Detta är ingen comeback för mig. Jag ska alltså bara skryta här litegrann..  Jag har sedan jag blev medlem på Ester&co, 15 februari, tränat varje da...

Av bfalk - 14 februari 2013 13:53


Jag har kommit fram till att min lust att blogga har försvunnit totalt, så är the end of an era här. Eftersom det knappt är någon som läser den här bloggen så behöver jag ju ändå inte ha den kvar. Jag kanske återkommer med en ny blogg, som endast b...

Av bfalk - 11 februari 2013 21:47


Mamma har dumpat sitt fotbad hon fick i julklapp hos mig, hon säger att vi ska ha delad vårdnad om den, haha. Åååå det är så grymt härligt alltså. Mina onda fötter blir genast gladare och avslappnade, tror det är bra medicin för dom som har ont i fos...

Av bfalk - 11 februari 2013 12:45

"The world goes on and you're gone. The best revenge is to live on and prove yourself." Eddie Vedder ...

Av bfalk - 10 februari 2013 18:30


  FYFAN vilken huvudvärk jag har! Det är inte ofta det händer men när det väl smäller till, PANG! Så göre så ont så det känns som allt ska sprängas. Väldigt oskönt må jag säga.  Och i två dagar har jag städat med mamma hos min bror som ska hyra ...

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards