Alla inlägg den 15 juni 2012

Av bfalk - 15 juni 2012 14:27

Återigen fredag. Det är sjukt härligt och jag är även ledig i helgen! Jag har fått som råd att ta det extremt lugnt i helgen, alltså inte jobba.. Ja, jag måste nog kanske lyssna på det då! 

Idag var jag uppe med tuppen, åkte iväg tidigt för att hämta mina saker. Jag blev så lycklig när jag fick tillbaka min mp3, "come to mama!" skrek jag (nästan). Efter att ha blivit plågad av dansbandsmusik så har jag nog aldrig varit gladare att återfå en sak, så jag fick lyssna på riktig musik. Knatade och hämtade ut ett paket från Gina, blev lite besviken när jag öppnade det då allt var i 'visa magen' storlek, tur att jag tog större storlekar så det inte syns men ändå. Tycker dom borde skriva det på hemsidan.. Nu ska jag inte beställa mer saker därifrån tror jag allt. 

Nåja, efter det så åkte jag iväg för att hämta ut medicin till min söta mormor, sedan var jag hos henne i typ en timme och pratade om allt möjligt; roliga och tråkiga saker. Hon är så frän min momma blom, och jag tar alltid åt mig av vad hon säger, hon är en klok dam. Några kramar senare så var jag hemma igen, käkade lunch och har sedan tvättat. Snäll som jag är har jag tvättat brorsans smutstvätt. 


Det har varit riktigt fint väder idag också, lite kylig vind men det får duga. Jag satt ute och läste och tänkte att jag kanske skulle få bli lite brun men ungefär efter en halvtimme så blev jag så rastlös så jag bestämde mig för att städa mitt rum. Nu är det fint igen, hoppas jag kan hålla det fint iallafall några dagar.. 


Efter att jag har hämtat resten av tvätten ska jag slappa gärnet. Jag har köpt kex och goda ostar tills ikväll, det är ju nämligen Sverige match! De möter England och jag tror inte på mitt hemland, tyvärr. Men tur i oturen så hejar jag ju även på England (och Tyskland) i sånna här sammanhang, så jag skulle inte hänga läpp för det! Landslaget i Sverige är för dåligt för detta och jag skäms faktiskt. 

"Men är du en sån där tok i fotboll du också..?" sa mormor med leendet på läpparna. Ja jag är nog en tok, det är inte alla brudar som bänkar sig framför tven för att se två matcher per dag i några veckor!


Nu önskar jag eder alla en trevlig helg, så hörs vi.

Puss.


   

   

Av bfalk - 15 juni 2012 11:00

Jag kör som vanligt mitt race och kommer fortsätta ha svarta kläder, trots det är "sommar". Svart är enkelt och så snyggt!

Och mysiga svarta kläder.. Det slår nog allt. 


    

från h&m och monki.

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards