Alla inlägg den 22 juni 2012

Av bfalk - 22 juni 2012 19:00

Ikväll är jag lika knäpp som andra EM matcher: jag går till jobbet tidigare så jag inte missar något! Ja, jag är galen men det är ju fotboll!! 

Och ikväll är det inte vilken match som helst utan Tyskland mot Grekland.. Jag kommer vara sjukt nervös, varför? Grekland står ju mig nära i hjärtat och blod, och Tyskland har jag alltid hejat på. Jag är konstig och hejar på två lag och ett lag måste bort. Jag kommer bli glad och ledsen samtidigt. Ooh, för en rund boll.. Detta är på blodigt allvar, så ni vet. Och det är jobbigt, haha. 


Men jag tror att Tyskland kommer dänga Grekland, de är så otroligt bra i år. Bella the speltippar'n.


 VS.   

Av bfalk - 22 juni 2012 12:00

Undra varför man säger glad.. Eller ja, den ska väll vara glad, inte tråkig. Antar jag. 

Här i Söndsvall är det riktigt bra väder, så det är ju skönt! Själv ska jag jobba natt hela den här midsommar helgen, så egentligen hade jag velat ha skit väder så det går att sova.. :) Jag har aldrig firat midsommar så för mig är det perfekt att jag får jobba den här helgen, mycket OB och sånt gillar vi!

Idag vaknade jag dessutom till att jag fick se Backyard Babies på Gatufesten här i stan, och de sjöng 'Thunderstruck', varför vet jag inte men jag njöt. Har även låten på skallen nu.. Lalallalaaa..


Midsommar är väll en av många storhelger som det sups mycket, lova mig att ni tar det lugnt med flaskan. Vad som helst kan hända, och man vill inte vakna upp och det har hänt något eller att man ångrar något! Oj, så vuxen jag lät. Detta beror nog på att jag har sett så mycket av alkoholens baksidor på sistone.. TARE LUGNT! Som Ken sa en gång. 


Jag har precis ätit upp mammas räckmacka (snällt va?) och sitter här och funderar på hur jag ska lyckas somna. Det är många tankar i min skalle, det hände alltför mycket igår. Dåliga saker. Saker som hör till livet men som man ändå inte kan förstå. Usch. 


Nej, nu ska jag inte förstöra det här inlägget med tråkiga saker. Det ska ju vara en GLAD midsommar, käka mycket sill och ta det lugnt med nubben så löser sig allt!

Puss.

 

   

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards