Alla inlägg under januari 2009

Av bfalk - 22 januari 2009 17:41


live på p3 guldgalan.

så bra låt, så snyggt framträdande. gör er själva tjänsten och kolla. ni blir inte besvikna.

kolla hans ögon, oooohmygaaad.

Av bfalk - 22 januari 2009 16:53


jag kom just på att det var ett tag sedan jag skrev sist. kanske bör uppdatera?


i måndags var jag på skolan. det kändes lite konstigt, lite ont men det gick. var hemma en stund när jag kom hem men sen gick jag till micke. vi kollade på handbollen sedan någon film. pratade en massa och så gick jag hem vid elva och toksov.


i tisdags efter skolan så mötte jag min mor, gick till guldaffärn och sålde lite saker. gick runt på stan en snabbis, hittade en skit snygg elvis tshirt som var alldeles för dyr men måste nog köpa den någon dag. jag fick jätte ont i höfterna efter ett tag, så då gick vi till dallan. dave gjorde världens godaste hamburgare jag någonsin ätit, blev proppmätt. satt där ett tag sen så kom uffe, jag blev genast gladare trots alla krämpor i kroppen. vi skrattade hela tiden åt hans roliga skämt. när han gick så kom ola, han sjung en massa för oss och det gjorde även peter, det var riktigt kul där. micke skjutsade hem oss, det var himla sjysst.


jag sov ingenting natten mot onsdag. jag hade så himla ont i höfterna, så jag var tvungen att sjukanmäla mig. jag försökte sova men jag vaknade hela tiden. när jag klev upp fick jag så fruktansvärt i musklerna som råkade gå sönder för ett tag sen. jag bara satt i soffan och kände tårarna. ush, det är verkligen jobbigt det här. jag bäddade ner mig i soffan och kollade på collateral, tom cruise är verkligen suverän i den filmen! när den var slut så kollade jag på låt den rätte komma in, jag blev verkligen fast i den filmen, men kollade inte klart på den för jag skulle se något på tven.

när mamma kom hem så kollade hon på min rygg, som var väldigt uppsvullen, läskigt. jag tog en varm dusch sen så var det dax för middag och handboll! har kollat på alla matcher som gått hitills, dom spelar så bra! nästan lika bra som det gamla gänget.

jag och mamma satt bara och kollade på tv på kvällen. läste bok innan jag släckte.


idag, torsdag. sov inte så bra inatt heller, ville vara hemma då det fortfarande gjorde äckligt ont i kroppen men vi skulle bara ha två lektioner så jag tog mig faktiskt upp.

jag kände mig inte glad när jag tog mig till skolan men fick träffa christoffer, det var två veckor sedan sen vi träffades tror jag :o men efter att båda varit sjuk så var vi inte sådär jätte pepp.

vi hade en lektion före lunch, då satt jag och fanny i datasalen och skrev lite till en uppgift. sen var det lunch sen såg vi en film med ettorna, en sång för martin. den var bra, sven wollter var bra i rollen.

efter filmen åkte jag hem, har inte gjort så mycket. funderar på om jag ska ta och färga håret så tiden går. ikväll är det handboll som gäller.


kram&puss

Av bfalk - 18 januari 2009 13:33


igår, lördag.

jag såg sista avsnitten av true blood på dagen, åh vad ska jag nu kolla på? 

efter maten så låg jag och mamma i soffan, kollade på handbollen och sen somnade vi tills körslaget börjde - det ska jag aldrig se igen! jag blev skit förbannad när wells åkte ut, han är den enda som kan sätta ihop en kör snyggt och dom kan dessutom sjunga i takt.. jag skulle lätt betala för att se dom.

kollade på tv ett tag sen så lyssnade vi på musik, jag visade hur jag ska göra på open mind med mina gaylord kompisar. det kommer bli succè!

vid halv 2 gick jag och la mig och läste om vampyrer i blackeberg.


inatt så sov jag jätte bra bortsett från min förkylning. det jobbigaste som finns är ju när man blir täppt på natten, måste ta nässpray och sen vänta skit länge innan det släpper, när man är jätte trött och bara vill sova vidare.


idag, söndag.

har inte hunnit gjort så mycket än, duschat och käkat. ska snart börja städa, vi har inte tagit bort julgrejerna än så det ska jag göra. måste ju hjälpa till lite nu när jag legat däckad i en vecka. det är barr överallt, mest i mina strumpor tror jag.

imorn är det skola igen, känns skumt. har bara varit där en dag sen vi började, det är ju mindre bra. men det ska bli skönt att få komma tillbaka, träffa christoffer och lisa :) mindre kul att behöva prata med ett stolpskott, men det måste väl göras antar jag.

ikväll vet jag inte vad som händer, mamma ville att jag skulle hänga med när hon ska träffa marika, men får se om jag orkar med det. annars latar jag bara, efter den hemska städningen vill säga.


kram&puss

~

Av bfalk - 17 januari 2009 15:18


nu tänkte jag just lägga upp en text på hur irriterad jag blir på människor som inte skriver om något vettigt alls (läs: trycker ner andra människor genom sin blogg) men jag kom till insikt att kanske man inte ska lägga sin energi på sånt onödigt.

läs och lär: om du inte gillar något, låt det vara och låt inte din vackra blogg ta del av dina dåliga dagar. använd inte din blogg som något mobbande plank.


Av bfalk - 17 januari 2009 14:40


igår, fredag.

mamma gjorde jätte god mat, kött och potatisgratäng. jag drack flera liter vatten för jag trodde seriöst att jag skulle brinna upp.

vi låg i varsin soffa hela kvällen, kollade på let's dance. synd att den snyggaste dansaren skulle åka ut.. ah.

satt och kollade på tv ett tag, sen gick jag och la mig och läste bok.


idag, lördag.

blir det lika slappt. jag känner verkligen inte för att göra något, helst inte när jag varit så sjuk. och idag har jag jätte ont runt dom kraschade musklerna :/ jag trodde jag skulle kunna vara med på idrotten efter 2-3 veckor kanske, men måste vänta ännu längre :o det här lär vara bra för mitt betyg, men vad ska man göra.


idag tog jag fingrarna ur ärslet och äntligen beställde jag KISS skorna som jag tänkt beställa skit länge och så tog jag ett par jeans oxå. jag längtar tills mest till skorna, då kommer jag vara snyggast på fötterna helt klart.

Av bfalk - 16 januari 2009 13:10


fredag.

jag undrar hur min rygg ser ut egentligen. mamma får kolla på den hela tiden för att se hur svullnaden ser ut. men efter många:"ojdå.." "men ish.." så vågar jag själv inte kolla i spegeln. men hon var så snäll och förklarade hur det såg ut.

idag är jag jätte täppt i näsan, jag tycker inte om det. även fast man nässprayar snoken så har man ju endå ingen smak = ingen matlust. det enda jag gör är att dricka vatten, massor med vatten. det tjuter i öronen och ryggen gör ont. what to do, what to do.


ikväll ska jag och mamma nog bara vara hemma och se på let's dance. sen ska jag se på en ny serie som verkar jätte bra, samantha tror jag den hette.

i helgen tror jag ska försöka gå ut och få lite luft, det var ju trots allt en hel vecka sedan jag var ute. sen måste jag sola, ser ut som ett lik. kommer skrämma barnen på skolan på måndag om jag ser ut som jag gör nu.


det blev inte många rader eftersom jag inte har mycket att skriva om just idag.


kram&puss

Av bfalk - 15 januari 2009 17:20


torsdag.

idag fick jag sovmorgon, åh så härligt! fast hade en och en annan tokdröm.

jag gick upp vid ett, läste lite i en tidning och drack te sen så kollade jag på hemmafruarna. har inte gjort så himla mycket vettigt idag så jag orkar inte ge er alla sjukdomsmeningar.


just nu sitter jag här vid datorn, har läst lite på aftonbladet.se. det enda jag brukar läsa är skvallret, så intressant är jag. men för oftast så brukar ju inte kvällstidningar ha så rätt om vad dom skriver..

men läste en artikel nyss om ett par som döpt sin son till adolf hitler, han är 3 år. paret bor i USA och nu har socialen tagit hand om barnet. dom säger att det inte beror på namnet utan något annat. "Enligt psykologen N.G Berrill är det jämförbart med misshandel att döpa ett barn till Adolf Hitler." det där är ett helt sjukt uttalande för mina ögon att läsa. i USA får man döpa sitt barn till vad som helst, man ska ha alla friheter som helst och vilket underbart land det är! bullshit. jag förstår att folk ser det stötande, att döpa sitt barn till adolf hitler - vad tänker man på egentligen? man vet ju inte hur föräldrarna är heller. men om man ska få döpa sitt barn till vad som helst, så ska man få det. det är ju bara totalt sjukt att socialen tar ett barn pga av ett namn..

"Förra året omplacerades en 9-årig flicka på Nya Zeeland. Flickan hade döpts till Talula Does The Hula From Hawaii."

om folk ser ett namn stötande, visst. men om man bor i ett land där det är lagligt så kan man nog inte göra så mycket åt det. fast föräldrarna kanske ska tänka till lite innan. tur att man inte kan döpa sitt barn till vad som helst här i sverige. fast å andra sidan, man ska ju få ha den friheten kan jag tycka. man kan alltid byta senare i livet om man vill. jag tycker dom i USA borde bry sig liiiite mer om barn som far illa i hemmet än att bry sig om namn.


och där har jag tryckt in min åsikt för dagen.


nu ska jag försöka få i mig lite mat.


kram&puss



Av bfalk - 15 januari 2009 00:12


dra åt hela helvete vad ont jag har!!!!!!!!!!


jag är inte glad nu

jag är ledsen

jag ska grina hela natten

och tycka synd om mig och min kropp


hejdå.



Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards