Alla inlägg under augusti 2009

Av bfalk - 21 augusti 2009 17:18


Just nu ligger jag i sängen, med en mysskjorta som jag råkade sno från mamma igår.. Haha, den är underbart skön och sådär jätte stor, hon har alltid det bästa.

Jag ligger här och skriver samtidigt som jag kollar lite på Project Runway.

Jag mår inte sådär jätte bra idag, fick nyss ont i magen oxå.. Åh. Ork inte. Tur att jag inte är jätte sjukis så jag behöver åka till vårdcentralen, jag skiter i att jag har urinvägsinfektion. Det kanske försvinner om jag dricker massa vatten, jag brukar ha sån tur iallafall. Jag hoppas jag mår bättre tills imorn för jag är lite sugen på att festa faktiskt, men nu är det såhär att nån (i familjen) drack upp mitt vin och mina cidrar förra helgen.. Åh. Det är lite jobbigt att fixa alkohol må jag ju säga.

Idag är jag även skit trött så jag har inte gjort något vettigt, lagat lite mat och beställt massor med saker. Ni får se vad i nästa inlägg.

Jag ska inte göra något speciellt denna dag, bara slappa. Fick hem andra säsongen av Ghost Whisperer igår, lär bli massa avsnitt! Tänkte gå till ica och hämta ut ett paket men har inte sån stor lust när det spöregnar måste jag ju erkänna.


Jag kan ju berätta att jag var med min söta bror igår. Det var jätte kul! Det kändes så bra att det bara var han och jag oxå, det är inte många gånger som vi får vara det.

 

Han hämtade upp mig här hemma, vi åkte och köpte biljetter sen så åkte vi på sibylla. Jag var inte så hungrig men jag tryckte i mig strips och dipp. Jag skrattade så jag började grina på vägen till han och Gisse, Micke var helt tokig! Han kallade alla andra bilister för fiskpinnar och ville att jag skulle kasta strips på dom för dom var så sega. Haha, jag älskar att åka bil med hetsiga människor. Men man har nog en liten känsla av att man kan dö.. Hah.

Vi var hemma en snabbis sen så gick vi till matchen. Det var alltså Giffers mot Mjällby. Giffarna spelade faktiskt helt okej, de hade någon ny greger som var svin bra. Det blev 1-1. Jag tror inte att Giffarna kommer upp detta år till allsvenskan, vilket är synd för det är alltid kul att se de stora lagen här i Sundsvall. Men man får väll se Djurgårn ;) Både jag och Micke terrade alla fans, jag måste ju säga att ni är lite konstiga ni som håller på Giffarna. Och en tokig man gick lös på mikrofonen och skrek till publiken att göra vågen. WTF??? Jag fick psykbryt.

Just innan matchen var slut så kom det en liten kille och ställde sig vid mig, han var kanske fem år och försökte hänga med i applåderna. Efter en liten stund började han flörta med mig, haha! Skit söt kille alltså och jag föll som en fura!

Efter matchen så skjutsade bror hem mig, han fick bära mig till bilen för jag råkade ta för tajta skor.. Men dom var så snygga så jag var tvungen! När jag kom hem blev jag jätte förkyld så jag hoppade rakt ner i sängen. Kollade på Ghost Whisperer och sånt innan jag somnade.

Jag har sovit skit dåligt inatt/idag så det är nog en anledning till varför jag är så seg idag.


Idag bestämdes det även vilken helg jag ska ha min 20årsfest på! Jag skriver inte ut det här utan ni får veta det på msn/sms eller dylikt från mig. Jag hoppas verkligen att alla jag bjuder kan komma, annars måste ni höra av er iallafall tre dagar innan. Som jag skrev innan i nått inlägg ska jag bjuda vissa som äter och de andra får förfesta och vara på ett gott humör och komma senare! Peter (chifen på dallan) var så gullig och ska fixa vilka som jag vill som ska jobba där för han är tyvärr inte där då. Måste komma på nått att käka då oxå.. Makaroner och köttbullar kanske?


Nu måste jag skriva om en till sak; inte för att vara fördömmande och dum, men jag tål verkligen inte dansbansmjosik! Jag kom och tänka på det nu när Josse skickade ett röstklipp med nått sånt skit. Jag mår seriöst illa när jag hör det. Viss musik tycker man inte om helt enkelt, men jag hatar dansband. De tar bra låtar (nu har de börjat med rockmusik oxå) och gör dom så hemska så jag står inte ut! Oftast är det en fet med, en som inte kan sjunga och en som ser hemskt retarded ut.

Jag vet inte varför jag blir så förbannad och arg, kanske för att det är så dåligt?

Med det sagt så avslutar jag detta inlägg.


kram&puss


Av bfalk - 20 augusti 2009 12:21


Hejå hur det kan gå!

Ush, mår inget vidare idag. Ska verkligen vila mig så jag inte blir sjuk igen. Jag har nog ont lite överallt i kroppen idag, det blir en hemma dag idag alltså. UV, ont i halsen, ont i lungorna och lite hosta. Yeeey.

Men kanske ska på Gif matchen idag med brorsan, det skulle vara kul. Men jag vet inte om vädret tillåter, det är ju ganska kallt vid 7 och där ska man sitta till klockan 9. Jag vet inte alls, får se hur allt blir!


Som jag skrivit många gånger tidigare så läser jag allt på internet när jag har mindre att göra. Igår hamnade jag på "kända" personers bloggar, fattar inte hur man titulera sig bloggkändis.. men vissa är ju som dom är. Jag förstår inte alls vad jag gör på dessa bloggar då de endast skriver om hur dyra saker de köper eller så smutskastar de varandra. Om man nu är "kändis" ska man inte visa sig från den bästa sidan då? Och vem faaaan vill läsa om när folk smutskastar varandra? Det är ju bara dålig läsning. Och jag som inte ens vet vilka människorna är skruvar nervöst på mig och undrar varför dessa människor lever. Jag mår dåligt när jag läser andras bloggar, jag vet inte varför. Vissa kan vara lite små roliga (som gaylorden Toby), Jessica brukar skriva småsött oxå. Men jag är alltid på min vakt; om jag sniffar upp det minsta lilla om mode (som precis alla skriver om) eller bråk så klickar jag bort. Jag behöver inte veta att du tycker att hon är en jävla idiot, håll det för dig själv så kanske du får må bättre och slipper skriva ut det på internet.

Och det är det. Nu får man klaga lite oxå, på massor med människor - inte någon speciell. Ganska mycket skillnad, sjysst analys eller hur?


Äntligen har jag fått hem Afasi's låt - Så saknar jag min vän. Den är jätte braaaa! Lyssna på den och njut. I tell you. Jag tycker att han är så fin, jag kan nog kolla på han jätte länge (dock inte lika länge som på Dregen). Mamma tycker han ser ut som en brat. Jag tycker han ser snygg ut. Hoho.


Jaja, nu skriver jag kanske lite onödiga saker?

Nu ska jag se första avsnittet på en serie, Dollhouse. Har inte ens hört talas om det, men får väll se om det är bra. Det är iallafall Drama, sci-fi och thriller!


kram&puss


Av bfalk - 19 augusti 2009 20:28


Att jag faktiskt har sett KISS live!

Jag insåg det nu. Bra gjort av mig va?

Jag har suttit och kollat lite på live konserter med dom, tänk att man har sett dom. Det lär nog inte hända igen. Jag är ju trots allt uppvuxen med dom och det var en jävla upplevelse att se dom! Gammgubbarna kan verkligen rocka.

Nu är deras nya skiva på ingång, men vettefan hur det kommer låta.

Men dom är fräna, trots allt.


Jag kan informera er om att det känns som mina lungor ska kollapsa snart, har haft skjukt ont i dom idag. Men jag har kämpat trots allt! Snart är jag riktigt inne i jobbet på sjukhuset. Men jag saknar LV7. Blö.

Idag fyller gulle A år :* Ska firas i helgen!


Nu ska jag se på family guy, sen långnäsan Zlatan's första match för Barcelona!


Av bfalk - 18 augusti 2009 17:01


Ja, jag gör faktiskt det. Men har inte orkat med internet och alla sidor på ett tag nu, det är faktiskt inte allt här i livet. Jag har varit upptagen enda sen i onsdags oxå, så det är även en anledning.

Jag mår bara bra, trots det hemska vädret. Nu är sommaren slut alltså, nu börjar det hemska vädret med storm, regn, snö och allt sånt. Men det som toppar listan på hemska saker är nog mörkret när det gäller hösten/vintern..

Kanske ska skriva lite om vad som hänt i helgen?


I fredags blev det utgång då alltså. Det var tänkt att det inte skulle bli så, så det var ganska stressigt att hinna med att fixa sig och käka och dricka alkohol framförallt! Men det gick bra. När jag kom ner på stan så möttes jag av Svante och Kevin. Vi vandrade till dallan där det blev väldigt mycket alkohol.. Haha. Men jag hade verkligen jätte kul! Träffade bara några få man kände, lite konstigt. Jag fick sova hos Andreas, väldigt skönt att sova i stan :) På dagen på lördag så åkte jag hem, hann inte vara där så länge förns Gisse kom. När jag hoppat i duschen så kom även Micke. Jag var väldigt seg, men mådde inte illa eller så. Fick varken i mig alkohol eller mat på kvällen, vilket var väldigt synd men det är så ibland. Man kan ju sitta och umgås utan alkohol oxå. På kvällen så kom Andreas och hämtade mig, vi kikade på film och så bara, väldigt härligt att bara slappa!

På söndagen skulle jag till selånger men orkade inte pga regnet och de har ju trots allt samma saker där, så jag tror inte jag missade alltför mycket där. Vi åkte hem till mig en snabbis på dagen och hämtade lite saker, sen så var vi bara i stan hela dagen och kvällen. Lagade mat och såg på film mest. Det blev en väldigt sen natt, jag ramlade av sängen och slog i knät oxå, haha. Ja, vad ska man säga? Ibland lyckas jag med allt.


På måndagen var det jobbdax igen. Jag vettefan vad det var med kroppen men jag kände mig bakis? Kanske för att jag inte sovit så bra i helgen. Men det gick bra att jobba iallafall, slutade efter åtta nångång och då gick jag till Staffan för att se klart AIK matchen. NU NIIII!!! Nu är vi serieledare!! Helt otroligt. Obolo och Payvey sköt AIK mot toppen! Så man hade det där fåniga leendet på sig på väg hem. Duschade och så, sen toksomnade jag med en galen katt vid min sida.. Han är bara för mycket ibland, den där Fritz.


Idag var den första dagen på min praktik på sjukhuset, var nog ganska nervös men det gick väll bra. Jag var dock väldigt förvirrad och förstod inte så mycket + jätte trött. Hoppas det blir bättre imorn.. Jag är inte alls sugen på praktik, men jag får se det som "tur" att jag trots allt har nått att göra i höst och att jag får försöka vara så positiv som möjligt så jag blir klar med detta. Jag är inte direkt sugen på att gå komvux för att jag missat en praktik, läsa om allt igen? Nej tack. Skolan lockar inte mig.

Jag hoppas även att man får jobba lite på LV7 så jag får ihop några kulor.


Jag har nyss insett att jag snart fyller år.. Jag måste börja bjuda folk alltså. Om du får ett sms eller ett mail på din hemsida så är det bara jag som bjuder dig till min fest! Den kommer antagligen vara på dallan, i det inre rummet. Tidig kväll blir det middag för 99:- + cider/öl/vin. Jag vet inte riktigt vilken mat det blir, men säkert något med kött. Vissa kommer bli bjudna på middagen medans vissa får komma senare på kvällen. Det finns bara typ 20 platser för middagen och då vill man ju att släkten ska få plats eftersom de oftast åker tidigare än mina partyvänner. Men om du väldigt gärna vill vara på plats från början får du helt enkelt höra av dig.

Jag önskar mig Dregen.


kram&puss

Av bfalk - 14 augusti 2009 20:39


Nu råkar det bli utgång, med Svante faktiskt. Det kommer nog bli skit kul!


Av bfalk - 14 augusti 2009 13:14


Som jag skrev i tidigare inlägg så skulle jag skriva vad jag tyckte om Marilyn Manson's bok samt skiva. Varför inte göra det nu tänkte jag?


Hans bok heter Marilyn Manson: den långa vägen ut ur Helvetet och är skriven med Neil Strauss som även har skrivit med Mötley Crüe och Jenna Jameson. Förväntningarna var höga när jag väl fick hem boken eftersom de två andra Neil har varit med och skrivit har varit jätte bra. Och jag blev verkligen inte besviken. Man får veta mycket om hans barnliv och som tonåring, hur mycket han vill vara någon i en vänskapskrets och hur mycket problem han har med tjejer. Vissa saker han har skrivit i boken har han aldrig berättat för någon förut. Jag har läst den varje dag sen jag fick den och jag har bara några få sidor kvar.

Förut så var Manson bara en artist som skrev bra musik, som jag lyssnade på då och då men nu när jag har läst boken har jag förstått hur jäkla smart denna man är! Ja, det står mycket om droger och alkohol men även hans tankar om drömmar, Antikrist och mycket annat. Man kan även kolla på youtube för att se att han är verkligen smart och rolig! Och rolig är något han även är i boken, jag tänkte lägga upp en väldigt rolig lista senare som man kan skratta åt flera gånger!

I boken finns även bilder på honom och andra människor och olika ritningar. Förstår inte riktigt varför det finns bilder på det manliga och kvinnliga könet men det finns säkert en anledning till det oxå..


Enligt mig är Marilyn Manson en smart kille som kommit på ett bra koncept som artist, bra rock musik blandet med hans utstickande utséende. Ju värre man ser ut - desto mer uppmärksamhet eller hur? Hans utséende är ju något man verkligen kan prata om. Jag själv är faktiskt lite rädd för honom, det är ju inte så att jag skulle vilja träffa han en mörk natt på väg hem från krogen. Hans kritvita ansikte, tokröda läppar, blingbling på tänderna, ett vitt och ett svart öga och inga ögonbryn - vem skrämmer det inte? Jag avstår helst från att se hans videos om jag ska vara ärlig.

Men att ha kommit på det konceptet gör han ju ännu mer intressant, både positivt och negativt såklart. Men han är inte dum i huvudet, han är inte heller Satan eller Djävulen. Han är en rockstjärna som gör jävligt bra musik och nu en bra bok.

Låt dig äcklas, beundras och fascineras av denna bok! Man får verkligen ändrad uppfattning av denna man.


 


Hans nya skiva heter The high end of low. Jag lyssnade på den första gången när jag tokstädade. Jag var lite osäker på den, jag tyckte den var lite för lugn för att vara Marilyn Manson. Men texterna var jävligt bra.

Inatt så lyssnade jag på skivan ännu en gång och jag skämdes lite över att jag inte hade insett hur himla bra den var! Men ibland behövs det lyssnas mer än en gång för att fatta hur bra något egentligen är. Så var det för mig i detta fall.

På något sett så tycker jag att skivan följer boken lite. Man känner igen sig i texterna från skivan och textraderna från boken. Texterna och hela soundet går ihop så himla bra på skivan.

Jag rekommenderar både boken och skivan för just dig.


Jag har aldrig varit ett fan eller något sådant för Manson men nu tror jag nog att jag har det. Men kan han inte ändra stil lite, kanske sola lite? Haha.

Jag vill verkligen se han i Sthlm i oktober.. Tänk om någon här i världen ville följa med mig då, det är ju svårare.

Det skulle vara skit coolt att ha sett han iallafall, så man kan ju alltid hoppas :)

Av bfalk - 13 augusti 2009 20:03


Ja, det är exakt vad jag gör! Jag jobbar kväll, tror jag ska dra om en timme typ :) Idag har jag träffat chefen oxå, har inte träffat henne innan så det behövdes! Vi pratade om hur det hade gått och så bara.

Jag har varit nå fruktansvärt bakis idag, trött och illamående. Ush, jag ska INTE supa när jag jobbar dagen efter även fast det är ett kvällspass. Det är ju inte mänskligt. Jag fick i mig en macka vid fyra idag, så illa var det. Men nu är det bara tröttheten som är kvar, får gå och lägga mig när jag kommer hem (yeah sure..)


Ja, igår råkade det bli utgång. Jag jobbade kväll sen skulle jag bara se sverige matchen på dallan. En cider, två, tre, drink hit och dit. Ja, ni vet väll hur det slutar? Jag var väll inte direkt finklädd och sminkad heller, men wattaaahell! Jag hade på mig min nya skit snygga Dolph Lundgren tshirt.

Jag träffade skit mycket folk som man kände; gudfar, Carro, Petra, Thomas och några till. Så det var kul :) Var där hela kvällen/natten för att sedan få sova hos Andreas inne i stan, det var sjysst!

Vaknade gång på gång av att jag hade ont i lungorna/ryggen, fyfan! Jag hatar det. Menmen.. På dagen så gick jag till Staffan och Mama, dushade där och sen gick jag på ica för att handla lite mat till jobbet. Där plockade brorsan och Gisse upp mig så jag fick skjuts, så snällt!


Jag har inte gjort många knop idag, förtjänar jag ens lönen? Haha.

Det ska bli riktigt skönt med helg, massa fest och sånt blir det! Tur att inte alla i Sundsvall är så jävla lama när det gäller alkoholen.


puss&hej!

Av bfalk - 10 augusti 2009 18:42


Nu har jag faktiskt en liiten paus innan jag ska börja städa i mitt rum, jag måste verkligen göra det NU. Det ser förjävligt ut! Men som sagt; en paus först. Jag har precis blivit klar med råttburen, skurade den och så. Får så ont i ryggen av att skura den, så det är skönt att sitta en stund må jag ju säga.

Idag har jag jobbat, var riktigt pigg imorse vilket är väldigt ovanligt men skönt. Jag hade skit ont i ena käken oxå, vettetusan var det var - men ont gjorde det! Som tur är har det gått över, är inte sugen på att åka till tandläkaren och betala massa pengar. Dagen gick jätte snabbt, ännu bättre! Fick skjuts ner på stan av Anette och så mötte jag mor och Staffan en snabbis för att sedan åka hem och laga mat! Ja, sen så har jag ju skurat råttbur som sagt.

Jag funderar starkt på att lyssna på Marilyn Manson's nya skiva, The high end of low. Återkommer om hur jag tyckte om den. Den mannen fascinerar mig alltså, jag har ingen aning om varför. Kanske är det hans image, att han är så smart och vet vad folk vill ha och hur man får uppmärksamhet? Ingen kan ju undgå han så att säga. Eller så är det väll för att jag läser boken, fast den kommer aldrig att slå Mötley; de gjorde så sjukt mycket sjuka saker alltså. Äntligen fick jag veta det där med revbenen och suga av sig själv oxå, haha. (Det har gått rykten om att Marilyn M har opererat bort några revben för att suga av sig själv, vilket inte är sant.)

~ Jag vill inte möta dig i en mörk gränd.


Jaja, nu skriver jag sånna där tokiga saker igen. Nu ska jag ringa Anette och fråga om hon vill skjutsa mig till jobbet imorn, sen är det städning som gäller! Jag vill inte. Måste. Åh.


kram&puss

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards