Alla inlägg under september 2010

Av bfalk - 15 september 2010 18:00

Tiden går fort, känns som det var nyss jag satt i lägenheten på Bergsgatan och fick se AIK ta sig upp i elitserien.


Ikväll är det säsongens första match för dom.

AIK - Linköping.

 

 

Ja, jag är sjukt nervös. Klockan 19 börjar allvaret.  

AIK
Av bfalk - 15 september 2010 16:45

 

 

 

 

Av bfalk - 15 september 2010 13:00

.. Idag är det ingen vanlig dag för det är Jessica's 21årsdag!

Hoppas du får en toppen dag sötnos. Vi syns sen! :*

 

Av bfalk - 15 september 2010 10:00

Jag tog min favorit som tar bort smink - Tea Tree skin clearing toner. Man blir fri från sminket väldigt fort och så blir man fräsch i ansiktet. Den kostar 95:-

 


Och så tog jag även deras nya ögonskugga, såklart så tog jag den gråa och svarta. Damen som hjälpte mig pratade mycket varmt om den, så hoppas den håller förväntningarna. Den kostade 165:-

 

Av bfalk - 14 september 2010 20:00

Barcelona - Panathinikos


"Barcelona är en av de stora favoriterna i år igen och i premiären möter man de grekiska dubbelmästarna Panathinaikos.

I tisdagens match på Camp Nou möts två lag som blev mästare i respektive land den gångna säsongen men också två lag i tveksam form." 


Ni vet väll att jag kommer hålla på Greklaget, men det blir nog tyvärr förlust. Men som sagt, Barca är inte i sin bästa form och åka på spö av mindre lag kan ju hända..

Äntligen har Champions Leauge börjat!

Matchen börjar 20.45, Viasat Sport.

 

Panathinikos, dubbla mästare 2009-2010

Av bfalk - 14 september 2010 18:30

Äntligen har håret åkt iväg, det känns braaaaaaaaaa.


 

Ingen bra bild, sötnosar. Ofixat och blött.

Shit vad det regnar ute. Tur att man är inne i värmen. Nu ska jag laga mat och softa ba! :)

Av bfalk - 14 september 2010 16:45

Såklart jag måste ge er min version om vad jag tyckte om denna hypade film, filmen som är trea på IMDB's top 250. Jag blev väldigt underhållen och det var väldigt spännande, men var beredd på att vara med hela tiden annars kan du lätt tappa bort dig i drömmarna..


Filmen börjar ju såklart i en dröm, där Cobb (diCaprio) får möta en gammal japan. Redan i början har jag svårt att hänga med, allt händer lite för fort och man får tänka som en dåre, men det går.

Filmen handlar om denne Cobb, som är mästare på att ta sig in i människors undermedvetna, påverka dem i deras drömmar och bygga senarion. Han använder främst sin förmåga till att komma åt och sälja industrihemligheter men han har också experimenterat ihop med sin fru, Mal. Mal har dock missbrukat metoden med fatala följder (hon går dessutom igen i Cobbs drömmar och distraherar honom rejält). Som följd har Cobb tvingats fly från USA och från parets två barn. Cobb vill inget hellre än att återse dem.

Nu får han sin chans… av japanen, via ett sista jättejobb, med lager efter lager av drömvärldar och en överhängande fara att hamna i evig limbo. Till sin hjälp har han de bästa, inklusive nykomlingen Ariadne (Ellen Page), som får en grundlig lektion och snart är på banan.


Även nu måste man hänga med på vad som är en dröm och vad som är verklighet, oftast 'berättar' inte filmen det. De sövs ner samtidigt för att nå drömmen tillsammans, vilken är väldigt fräckt. Och i varje dröm finns Mal som är där för att sabba för Cobb.

I den sista drömmen är allt väldigt spännande, men det blir alldeles för mycket pangpang. För en tjej som mig som älskar det, så måste ni förstå att det är mycket.

Det liknar mer och mer en Bond film tillslut. Men, det är spännande.

Ibland saknar man den där informationen som är så viktig, för att förstå vad som verkligen händer. Eller är det bara Matrix effekt, att man måste hänga med exakt hela tiden?

Effekterna är så häftiga, så man var ju tvungen att se den på bio för att uppleva det bäst.


Slutet var jag lite kluven på, då jag och mamma hade uppfattat den lilla metallsnurran som Cobb hade, helt fel. Jag måste då se om denna film, det är den värd!

Ett stort plus till den ständigt underbara diCaprio, som även i den här rollen är jätte bra. Och Joseph Gordon-Levitt (tredje klotet från solen) som även han är jätte bra i rollen som Arthur, han kommer bli ett stort namn, var så säker! 


3,5/5


Av bfalk - 14 september 2010 11:45

Nu åker jag till min kusinvitamin och klipper mig, jag har inte klippt mig på hur länge som helst så jag behöver det verkligen. Vet inte riktigt hur jag ska ha frisyren men jag blir nog nöjd bara håret faller, haha!

Sen blir det nog en tripp på stan för jag ska spendera mitt presentkort som jag fick på Body Shop.


Återkommer senare.


 

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards