Alla inlägg under september 2010

Av bfalk - 21 september 2010 12:00

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på min nya säsong av Medium, jag älskar den serien. Både hon som spelar Allison och hennes man är tokbra!

Så, slappa idag är mitt motto. Jag känner att jag måste försöka slappna av, iallafall en liten stund.

Tydligen ska man bara ligga i sängen om man ska sova eller just - ligga. Där ser man, jag trotsar nu detta och gör vad jag vill! Jag ska varken sova eller ligga, men det kanske funkar ändå?


Ikväll spelar AIK hockey sin andra match, hoppas den går liite bättre än första matchen. Jag har redan börjat tugga på läpparna, de finns nog inte kvar tills matchen börjar.

Så, jag kanske återkommer, om ni har tur.

Nej, dax att kolla på övernaturliga ting. Tur att det fortfarande är ljust ute.


 

Av bfalk - 21 september 2010 11:15

 

 

 

 

Av bfalk - 20 september 2010 15:45

Jag är total förälskad i Rebirth och nyss så läste jag att Lil' Wayne släpper nytt  - från fängelset.

Spännande att höra hur den kommer låta, många historier om fängelset kanske..



"Hiphopkillen Lil Wayne avtjänar just nu ett årslångt fängelsestraff för olaga vapeninnehav. Det hindrar inte honom från att släppa en ny skiva. På sin födelsedag den 27 september ger rapparen ut plattan "I an not a human being" för digital nedladdning och den 12 oktober kommer skivan i fysisk form, skriver NME.

Det har länge ryktats att Lil Wayne skulle släppa en ep ifrån fängelset, men nu blir det alltså ett helt fullängdsalbum där rapparen bland annat samarbetar med de hajpade artisterna Drake och Nicki Minaj.

Lil Wayne började avtjäna sitt straff för olaga vapeninnehav i mars i år. Han släpps ur fängelset i början av november."

Av bfalk - 20 september 2010 12:16

Har mått piss och pest de senaste dagarna, och mitt mående blir inte bättre av att jag hela natten till idag har drömt mardrömmar. Måste jag säga att jag är lite smått trött? Dessutom så jobbar jag, jag hoppas det håller sig någorlunda lugnt här.


Jag är verkligen inte den människan så blir så påverkad av mitt mående så det kommer ut i drömmar, men nu så. Jag var så jäkla rädd så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Man får väll uppskatta att det bara var en dröm.


Jag måste ta tag i mitt liv, jag är nog en sån som verkligen önskade att någon skulle göra det åt mig. Men förtusan, nån gång ska man väll lyckas med det oxå.

Puss på er!

Av bfalk - 19 september 2010 17:00

Inhandlade denna tshirt nyss, sjukt snygg!

 

Av bfalk - 19 september 2010 11:45

Jag har tänkt skriva om det så många gånger.. Men som vanligt så är Classe rakt på sak, det är det enda man behöver läsa. Detta är just hans åsikter, jag tycker det är en väldigt bra text. Eftersom det är så många som hetsar kring detta parti, ta er tid och läs,  here go friends:


"Jag har flera vänner som tänker rösta på SD och jag kan säga direkt att ingen av dem lr jag har någonting emot invandrare.
Snarare tvärtom, vi tycker Sverige skulle bli tråkigare utan alla sköna "blattar" som bor här.


Vad vi däremot inte gillar är falska politiker som blundar för problemen och vägrar göra nånting åt dem.
Det SD vill göra är att införa samma invandringspolitik som de har i Danmark och Finland.
D.v.s minska invandringen kraftigt och hjälpa dem som redan bor i Sverige att få jobb och vettiga bostäder.
Finns inget rasistiskt i det för i så fall skulle ju hela Danmark vara rasistiskt, nä sluta med erat löjliga tjat om rasism ni gör bara bort er själva.


Som det ser ut nu så tar vi emot för många och "fel" flyktingar, är det inte sjukt att vi i lilla Sverige tar emot fler irakier än USA som startade kriget?


Det är såna partier som MP och VP som är farliga extrempartier som vill öka på invandringen ytterligare utan å ta någon hänsyn till att det redan finns 10,000-tals trångbodda arbetslösa invandrare här!
På vilket sätt skulle det underlätta integrationen och minska utanförskapet för landets nuvarande invandrare???


Den frågan ställer aldrig någon journalist till flumpolitikerna då dem själva gör sitt bästa för att dölja problemen som massinvandringen har medfört.


Attt SD får så många röster är ett sätt för folket att visa sitt missnöje mot nuvarande politik och har väldigt lite om något alls med rasism att gör.


Jag vet att SD inte är det bästa partiet å hade jag ensamrätt på å bestämma vilket parti som skulle styra Sverige de 4 nästkommande åren så skulle jag självklart inte välja SD.
Men nu vet jag att SD inte kommer få någon majoritet i valet så därför väljer jag att proteströsta mot sittande falska, lismande, och odemokratiska politiker.


Tänk bara att landets statsminister senast i går sa i TV att om man har åsikter som SD så får man räkna med att man kan bli påhoppad likt den sverigedemokrat som blev misshandlad och torterad i helgen.
Skandal att en politiker som påstår sig vara för demokrati uttrycker sig så.
Senast i dag sa Mona Sahlin att hon kan tänka sig att samarbeta med moderaterna för att hålla SD utanför.
Detta betyder alltså att Sveriges ledande politiker skiter i hur svenska folket kommer att rösta på Söndag!
Grattis alla sossar, era röster på Socialdemokraterna kan alltså bli till en på moderaterna!?
Allt p.g.a Mona Sahlins personliga agenda att stoppa SD.
Experterna säger att SD främst vinner röster från just sossarna, sorry Mona..
Vad är det dem är så rädda för?
Jag blir mer rädd för Mona och Fredrik än för Jimmy Åkesson..
Säger han nåt som skrämmer er?



Synd att så många av er har blivit hjärntvättade av svenska medier.
Gör som jag läs ocensurerade nyheter och bilda er en egen uppfattning."
http://politisktinkorrekt.info/



"Brottsligheten har inte ökat"

Så sa statsminister Fredrik Reinfeldt i TV4 i Tisdags.
Som vanligt är det bara lögner för att lugna folket.
Om man blir utpressad och vittnar mot kriminella nätverk så får man hela sitt liv förstört.
Tvingas fly landet och säga upp alla kontakter med familj och vänner för resten av livet.
Medans gängmedlemmarna får några månaders fängelse och sen kan fortsätta sin kriminella verksamhet.
SD är det enda parti som kraftigt vill höja straffen, övriga partier vill satsa mer på vård till fångarna speciellt VP & MP är för såna förslag.
Det finns tydligen pengar till kriminella men inte till sjuka å gamla.
 

Frågan är vilka som är idioter, de som röstar på SD lr alla ni andra som tycker det är ok att samhället ser ut som det gör nu?


Av bfalk - 18 september 2010 23:03

Äntligen så vann AIK idag mot Häcken, viktig viktig seger!!

Jag lyckades få ur mig ett segerskrik innan jag var tvungen att trycka ner huvudet i toan.

AIK klättrar i den allsvenska tabellen. Trots skador, avstängningar och intern turbulens tog de regerande mästarna en tung bortaseger mot Häcken.

- Nu jävlar ska vi ta den allsvenska platsen, säger matchvinnaren Viktor Lundberg.

Matchavgörandet kom knappt 20 minuter i på den andra halvleken. Lundberg tog en lång löpning och kunde trycka in bollen i nättaket med en distinkt nick. Inspelet, som kom från höger, stod högerbacken Kenny Pavey för.

Av bfalk - 18 september 2010 20:30

Jag tog mig samman och orkade fixa detta inlägg ändå, en stor applåd till mig. Sen så ska jag lägga mig i sängen och kolla på Jersey Shore tänkte jag.


Kvällen igår började iallafall med att jag, Jessica, Snuff, Josse och Hilda åkte till brorsan, sen så kom hans kompis Jocka dit. Vi satt där och krökade ett bra tag sedan så åkte vi ner mot Stadshuset och spegelsalen där Hoff skulle spela. Efter en lång väntan så gick dom äntligen på scen, och ja, lika bra som vanligt!! Shit, förstår inte hur de kan vara så bra. Hetsar publiken till dans och sång, de gjorde så att alla bara hoppade fram och tillbaka, det var coolt att se.

Ett plus i kanten är att jag fick krama alla grabbar sedan, de var så glada och trevliga så!

Sedan så spårade det ur och jag retade upp människor genom att går runt och skrika KÖTT till alla jag såg. Förlåt, det var knäppjöken som hoppade ut ur mig för en stund..

Träffade även en  brud som är med i Kungarna av Tylösand, var tvungen att ifrågasätta exakt hela tiden varför hon inte gillade Range 'Biskit', haha åh, att jag ens orkade.


Men kvällen var hur underbar som helst, jag hade så sjukt kul! Och jag förtjänade nog att må som jag har gjort under dagen, det gick lite väl hårt till.

Bjuppar på bilder som togs under kvällen:




 


 

 

 


Missa inte:

Eftersom det är val imorgon så laddar jag upp en text som jag själv tycker är jätte bra, om SD. Eftersom det är det enda partiet som skapat sån uppståndelse, och alla som inte gillar dom inte har så bra argument så kan det vara bra att läsa en sådan text. Imorgon people.



Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards