Alla inlägg den 14 maj 2010

Av bfalk - 14 maj 2010 17:30

  

Jävla konstig dag idag. Jag vet inte om det beror på vädret, men allt känns bara så tråkigt idag. Det känns konstigt. Har lite ångest, samtidigt som det pirrar till i magen. Jag saknar mina katter så det gör ont. Om jag bara fick se dom igen, kramas på dom.

Jag har haft alldeles för mycket tankar idag, det är ju som alltid, på gott och ont. Ibland undrar jag varför man inte kan stänga av sin hjärna, känns som min alltid går på högvarv, även när jag ska försöka sova. I dessa stunder är det så bra att jag har musiken, då åker jag in någonstans så jag slipper tänka alldeles för mycket. Snart kommer jag väll att känna doften av rök som sipprar ut ur öronen..

På tal om musik så sitter jag nu och lyssnar på Kristan Anttila, lite konstigt sådär. Fick för mig att lyssna på hans nya låt och nu fortsätter det att spelas musik med honom.


Ja, dagen har väll bestått av att jag mest har gömt mig på rummet början av dagen. Mamma skulle iväg och jobba men kom hem igen på morgonen då hon fått magsjuka. Fick lite ångest för jag inte gav mig iväg till jobbet och jobbade åt henne.. Aja, nångång måste man väll få säga nej.

Känner jag inte hur jag mår illa nu...? Nej, fan, ska inte bli sjuk!!

Snart ska jag nog försöka packa min väska lite, jobbar ju dygn imorgon, lördag till söndag. Det känns nästan som att man bor där uppe på jobbet snart, antar att det inte är något dåligt med det. Jag har sett att det ska bli 20+ och strålande sol imorgon, som vanligt när man jobbar.. Jag blir ju inte alls sur då.


Nej, fan vad konstigt det känns just den här dagen. Om jag inte fattar vad det beror på så kan det nog inte vara så farligt trots allt.

Nu.. Nu ska jag nog försöka göra något vettigt.

Hörs gullisar!

  

Av bfalk - 14 maj 2010 12:30

  

Av bfalk - 14 maj 2010 12:00

För någon vecka sedan provade jag att göra detta, på något sätt har det alltid känts jobbigare att laga detta än vad det egentligen är.


  

Klicka på bilden för att få den större.

 

Jag använde kassler och vanlig skinka för jag hade inte bacon, och det blev minst lika bra! Jag hade i lite vatten och olika kryddor jag hade hemma (experimentera är det perfekta valet!).

Använd fullkornsspagetti om du vill köra GI metoden. Jag käkade detta blandat med riven morot också, det blir godare om man har det eller en sallad tycker jag.

Eftersom jag gjorde en mindre portion så blev det lite mycket vitlök i, men det gick ju ner! Jag brukar oftast göra ungefär två portioner när jag lagar mat, så jag fryser ner den andra som jag kan ha till lunch/middag hemma eller till jobbet :)

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards