Alla inlägg den 6 maj 2012

Av bfalk - 6 maj 2012 18:45

Tjohooo!

Åter är en söndag kommen och jag har ännu spenderat en helg, utan något speciellt. Jag orkade tillslut städa igår, men inte mycket mer. Jag hade lite tråkigt men jag orkade verkligen inte röra min feta röv nånstans. Har jag blivit en fin flicka helt plötsligt..? 


Idag har det varit en härlig söndag. Jag gick upp vid 11, hoppade i mamma's säng och vi låg och surrade jätte länge om allt möjligt. Sedan så ville damen se Ice Age 3, eftersom ingen av oss sett den. Sagt och gjort, lite senare skrattade vi som dårar. Lite kul att en vessla var göteborgare oxå.. 

Efter filmen skulle jag gå till ica men då började en dokumentär om Rolling Stones, och det fick man ju inte missa! Vilket jäkla liv dom måste ha levt, och lever än idag. Sjukt att dom har överlevt, ett av få band som faktiskt gjort det och att dom kört all in sedan 60-talet. Sjukt ballt. 

Jag önskar att de kommer till Sverige på sin kommande turné.. Jag hoppas så innerligt att jag får en biljett då. Jag kan fan ge hur mycket som helst för en biljett så jag får se gubbarna!

Vi började sedan se på Kalle och chokladfabriken men någonstans där blev min arma mor sugen på ostkrokar, så jag var tvungen att ge mig av till ica. Jag fick även med mig hårfärg hem, då den från H&M suger balle. Mitt hår blev inte ens svart av den färgen och jag vill ju gärna ha det korpsvart. 

Så nu sitter jag med färg i håret och väntar tills jag får hoppa in i duschen!


Jag avslutar denna söndag med slapphet i sängen tror jag allt, och lite tv. Jag hoppas jag får somna i tid ikväll oxå.. Amen.

Puss.


 

Gick runt sjön här hemma. Tänkte på att jag bott på samma ställe i hela mitt liv, och jag började sedan tänka på hur många gånger jag gått runt samma sjö under den tiden.. Tusentals gånger kom jag fram till. Innan jag såg en bäck och var nära att bli dyngsur.

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards