Alla inlägg den 30 maj 2012

Av bfalk - 30 maj 2012 18:45

Om man hör någon sjunga/rappa på skånska så ändrar man automatisk sin vanliga svenska till detta språk.. Varför är det så?

(Jag blir så påverkad av Timbuktu och Frej Larsson så jag snart själv är en skåning.. VAD är det som händer).

Kan man inte nynna, sjunga eller skrika på sin vanliga dialekt? Nej, det verkar inte gå.


Har ni något bra svar på detta eller är ni precis likadana?


snyggfrej, en skåning nära dig.

Av bfalk - 30 maj 2012 12:58

 

Och så var det onsdag och jag är äntliiiigen ledig! Man ska absolut inte klaga på att man får jobba, men ibland kan det bli lite väl mycket. Det ska bli så oerhört skönt att slippa ställa klockan imorgon och förhoppningsvis få lite sovmorgon och inte tänka på jobb. Jag är ledig några dagar nu, om det inte blir något akut vill säga.

Såklart när jag väl är ledig så blir vädret dåligt, det blåser och är bara 10-11 plusgrader.. Det ska dessutom regna i helgen, bäst att hålla sig inne.. Det ska bli så skönt att bara slappa, det var längesen jag gjorde det.. Jag har nog glömt bort hur man gör, älle?


Idag efter min promenad från jobbet (jag är så dum och går även fast jag har ett skavsår från helvetet, men vill man röra på dököttet så..) så kom jag hem och började genast städa. Hela lägenheten. Jag gav ju inte min mamma något i morsdag present, förutom fotmassage häromdagen, så då får hon komma hem till en städat hem istället! Jag har en känsla av att hon kommer bli jätte glad, det är ju alltid hon som får göra exakt allt här hemma och jag tycker det är förjävligt. Jag känner att jag måste hjälpa henne. 

Det gick faktiskt rätt snabbt trots att det är en stor lägenhet. Jag har efter det käkat lunch och sedan suttit på Tradera och hittat sjukt snygga linnen, må jag vinna dom så blir jag ännu gladare.. 


Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på resten av dagen, men ikväll är det fotboll! Sverige - Island. Dock bara en träningsmatch men det skiter jag i, det är så skoj med fotboll! Det flyger runt kärleksfotbollar i kroppen!


Puss.


Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards