Alla inlägg den 31 maj 2012

Av bfalk - 31 maj 2012 14:30

 

Åh, jag fick sova enda till 11 idag! Jag sov alltså 12 timmar i sträck, helt otroligt. Men jag behövde det nog. Men det kanske blev en timme för mycket, för jag är fortfarande trött.. Jag drömde så mycket tokdrömmar, något jag ofta drömmer är att jag ringer polisen och de inte vill hjälpa mig. Sedan drömde jag att jag piercat båda mina stortår?! Haha, wtf? Det gjorde sjukt ont och trodde jag gjort det på riktigt när jag vaknade.. Jag vet inte om jag drömde detta för jag höll på med piercingstavar och sånt innan jag somnade. Sjukt var namnet iallafall.

Förut idag pallrade jag mig till ica för att skicka iväg ett paket samt beställa ett icakort, mamma har tjatat på mig att jag måste ha ett sånt. Bäst att lyda. Efter det började jag min dagliga PW. Precis när jag gick förbi skolan så kom det fram en liten tjej på 11-12 år som frågade efter min autograf.. Haha, vet inte hur jag ska tolka det.. Någon minut senare blev jag skjuten av låtsasvapen av några grabbar i skogen. Både älskad och hatad på några få minuter.

Jag känner verkligen av i vaderna att jag promenerar mycket och länge, jäklar alltså. Tur att man kan tvinga sin kära mor att massera bort det. Och på tal om det ska vi snart få helkroppsmassage, av en riktig massör! Jag kan knappt vänta, har så ont i ryggen. Det kommer vara värt varenda krona!


Jag ska inte göra något speciellt resten av dagen och kvällen. Antagligen rensa på alla mina saker, bäst att göra det i tid. Jag har så mycket kläder och grejer så jag blir tokig. 

Nu ska jag diska så det blir gjort. Som jag trodde igår så blev mamma överlycklig över att jag städat medans mannen i huset inte ens märkte att jag gjort det.. Jag fattar inte hur man inte kan märka det, även fast han är karl borde man ju märka att det luktar gott iallafall. Jag blir inte klok på detta.


Nåja, att vara bitter kanske inte är det bästa..

Puss.

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards