Direktlänk till inlägg 6 november 2008

- TORSDAG, white trash cirkus

Av bfalk - 6 november 2008 14:40


Tjolahopp! 

igår var jag bara hemma, hade ont i mitt ansikte. jag kollade lite på 'robins', han är så himla rolig när han är zlatan :'D det är nått för christoffer!

och så kollade jag på 'brokeback mountain', finfin film! både heath och jake är så bra i den filmen, snygga å.

jag kollade runt på datorn, hittade massa backyard grejer/kläder jag ska köpa så fort jag får mitt nya bankomatkort! iiih, längtar ju! sen hittade jag en as snygg AIK tröja som jag ska beställa idag, eller mor ska.. höhö.

kollade på efterlyst och sen insider.. jag blev förbannad på folk som snackade skit om psykiska störningar. hur kan man ringa polisen på dom, när dom inte gör nått? om läkarna anser att dom ska få ha permission, så ska dom ha det. tycker jag. det är hemskt att inte alla i sverige får den hjälp dom behöver, när dom mår dåligt. det finns inte pengat till att ta hand om alla, det är förjävligt. när moderaterna kom till makten sa dom att de skulle ge pengar till psyk, men pengarna har inte kommit än.. hmm. nu tänkte jag skriva något dumt.


jag har aldrig ätit så mycket mandariner som jag åt igår (bara för att säga nått annat). haha, men det är den godaste frukten tror jag allt.

somnade nån gång på natten.


idag hade jag tandläkar tid 9.10 var inte så nervös som jag brukar vara, konstigt. träffade en väldigt snäll tandtant :) hon var jätte gullig mot mig och lyssnade på mig. jag berättade om min sjukdom och att jag inte var så noga med mina tänder just då, om det hade visat sig. men det hade det inte, jag hade tydligen borstat jätte bra. men jag hade början till hål, men jag fick flourgrejs så det kommer nog försvinna.

efter det gick jag på stan, jag skulle köpa hårfärg till mamma. och en bandana, men hittade även en jätte mysig kofta som jag var tvungen att köpa :)

efter det åkte jag till nacksta, gick först på affären och handlade pepparkakor och godis till sötaste mormor. sen gick jag till henne där vi drack tè och åt massa goda mackor. vi pratade om allt mellan himmel och jord, det var så mysigt att få komma dit! man blir så avslappnad av att bara sitta och prata. och jag har världens gulligaste och goaste mormor! dock så mådde hon inge vidare idag :/ men jag hoppas att jag gjorde henne lite gladare. lovade henne att jag skulle låna lite böcker till henne, jag har ju ganska bra deckare här hemma.


jag åkte från henne vid två sen åkte jag hem!

nu har jag just laddat första tvättmaskinen, efter en vecka har vi sjukt mycket tvätt.. menmen. det går ju endå ganska snabbt. när inte mamma är hemma kan jag ju göra den tjänsten att tvätta när jag inte kan laga mat, haha.

igår fick jag kontakt med anders oxå, det var kul! det var ju skit längesedan vi pratade sist, vi har även pratat idag om byb konsären - dom kommer ju till hudik! :D då ska jag få vara med han och sova där, det är bra eftersom det är volbeat två dagar innan.. kommer nog bli stressigt men jävligt underbart.

man blir lite småglad varje gång man loggar in på msn och peter skriver: hurrraa för dig bella! att småord kan betyda ganska mycket för en.


nu har jag fyllt upp hela minnet på datorn oxå.. kanske dax att ta bort lite. nån gång.

nej, nu ska jag käka sen kanske det blir någon till text! :)


på återsèende pusspuss&kram

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bfalk - 28 februari 2013 02:35


    Eftersom man alltid ska skryta om saker man gör bra så ska jag tamefan också göra det.  Detta är ingen comeback för mig. Jag ska alltså bara skryta här litegrann..  Jag har sedan jag blev medlem på Ester&co, 15 februari, tränat varje da...

Av bfalk - 14 februari 2013 13:53


Jag har kommit fram till att min lust att blogga har försvunnit totalt, så är the end of an era här. Eftersom det knappt är någon som läser den här bloggen så behöver jag ju ändå inte ha den kvar. Jag kanske återkommer med en ny blogg, som endast b...

Av bfalk - 11 februari 2013 21:47


Mamma har dumpat sitt fotbad hon fick i julklapp hos mig, hon säger att vi ska ha delad vårdnad om den, haha. Åååå det är så grymt härligt alltså. Mina onda fötter blir genast gladare och avslappnade, tror det är bra medicin för dom som har ont i fos...

Av bfalk - 11 februari 2013 12:45

"The world goes on and you're gone. The best revenge is to live on and prove yourself." Eddie Vedder ...

Av bfalk - 10 februari 2013 18:30


  FYFAN vilken huvudvärk jag har! Det är inte ofta det händer men när det väl smäller till, PANG! Så göre så ont så det känns som allt ska sprängas. Väldigt oskönt må jag säga.  Och i två dagar har jag städat med mamma hos min bror som ska hyra ...

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards