Alla inlägg under maj 2010

Av bfalk - 23 maj 2010 14:00

..Kollar jag på Jersey Shore! Ett av alla konstiga program som går på MTV, men jag kollar ju, så det måste ju roa mig på något sätt..

Jag är kär i Vinny, kanske därför jag kollar..


Jag sitter just nu i fåtöljen, den har Staffan tagit hit och den är så sjukt skön att sitta i! Försöker att inte spy oxå, mår jätte illa idag. Jag har ingen aning om varför, men å andra sidan så blir jag inte klok på min kropp.

Jag har precis pratat i telefon jätte länge med Papi mi :) Han ville umgås idag men jag vet inte.. Jag är verkligen inte rolig när jag mår dåligt, men jag vill ju väldigt gärna träffa han. Ska vänta i någon timme så kanske jag mår bättre.


Det regniga vädret som har nått Sundsvall idag gör ju en inte piggare direkt, jag skulle helst vilja sova bort dagen idag. Alltså söndagar är alltid mindre roliga, det slår aldrig fel.

Nu ska jag proppa i mig massa vitpeppar så illamåendet kanske försvinner!

Puss.

  

Av bfalk - 23 maj 2010 00:00

Jag råkade visst fastna vid datorn, men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på The L Word :)


I början var jag skeptisk till den här serien, jag trodde det skulle vara fjantigt tjejtjaffs, kärleksmys och sådant. Men jag blev positivt överaskad! Här snackar vi inte om brudar som liknar de i Sex and the city med ett glammigt liv, här är det problem, tårar, kärlek, sex. Och den känns mer äkta än Sex and the city, att dessa kvinnor faktiskt finns (de behöver ju nödvändigtvis inte vara gay för det).


The L Word var en TV-serie som porträtterar en grupp homosexuella kvinnor, deras älskare och vänner.

 

Serien inleds med att den nyexaminerade journalisten Jenny Schecter flyttar till Los Angeles för att bo med sin pojkvän Tim Haspel. I den stora staden lär hon sig känna en lesbisk bekantskapkrets och inser nya saker om sig själv. I kretsen finns bl a. paret Bette Porter (poträtterat av Jennifer Beals) och Tina Kennard (Laurel Holloman) som försöker skaffa barn, men allt går inte som planerat. Dana Fairbanks (Erin Daniels), en känd tennisspelare, vill komma ut officiellt men vågar inte på grund av rädsla för sin karriär, medan Alice Pieszecki (Leisha Hailey) lessnar på allt lesbiskt drama och går över till en självidentiferad lesbisk man vid namn Lisa. Shane (Katherine Moennig) håller inte på med förhållanden.

Av bfalk - 22 maj 2010 23:17

Test för dig, är du ödmjuk? Presenteras av den mest ödmjukaste spelaren i Allsvenskan, Bojan Djordjic ;)



AIK
Av bfalk - 22 maj 2010 21:00

Puuhhh, jag lever! Idag har det varit en bakisdag, låg och sov till 2, var vaken några timmar för att sedan däcka i soffan igen. Natten spenderades med huvudet nerkört i toan. Sådär mysigt. Kanske inte så konstigt, jag råkade dricka ganska mycket. Jag räknade ut förut hur mycket jag drack och jag fattar inte hur jag kan stå på benen med den alkohol jag får i mig. En vinare, en cider, tre starka drinkar, 4 shots (varav två var jäger..). Jag dricker som en riktig karl!

Kvällen var rolig, jag älskar att gå på konserter och lyssna på musik! Det var väldigt lite folk och som vanligt så står Sundsvallspubliken som dom bara vill gå hem, inge pepp alls. Om jag artist så skulle jag ta stativet och kasta det på publiken.

Jag blev impad av OH MY!, sångaren hade en jätte bra röst och trummisen var tokbra! Det sämsta mellansnacken dock.


Sedan var jag på dallan, hängde runt med kocken som jobbar där Dave när mamma och Staffan gått. Sedan så var jag med brorsan, vi gick till Allstar men det var inte så kul där så vi drack en JD sen så åkte jag hem, ett bra val av mig.

*

Snart ska jag bädda ner mig i sängen och kika på film, bjuder på några bilder från gårdagen, vi lyckades vara vänner i hela en dag!

  

 

   

    

   

   

    


Av bfalk - 22 maj 2010 15:30

När jag var på piercingstudion och stod och surrade med Ina som jobbar där så kollade jag på hennes nya piercing. Blev så sjukt sugen på att göra en.

Jag är jätte sugen på en ny piercing och jag funderar på en i ny i ansiktet men just nu är jag helt förälskad i piercingar på handen:

Jag vill bara ha en på långfingret. Det ser mycket bättre ut 'live' och med vanliga plattor istället för stenar som det är på bilden.

Det enda negativa med denna piercing är att den fastnar i håret när man drar igenom det, haha!

Jag skulle vilja ha något lite mer speciellt att slösa pengar på!  Dock så är jag ju bara inne för stunden med något och blir oftast less, så jag ska nog tänka lite mer såklart!

*

Är det någon som har en sån här eller har haft? Information och tips blir jag självklart glad över.


Av bfalk - 21 maj 2010 19:00

Nej jag kan inte sitta och deppa. Det blir vin och konsert ikväll trots allt! :)

Jag ska på en liten klubb som heter Pipline här i Sundsvall och se bandet Oh My!

Jag ska försöka ta med mig kameran..

Snart kommer brorsan som ska käka här och så, det ska bli riktigt kul att träffa honom igen, det var ett tag sen nu.

Ni får ha en trevlig kväll mina sötnosar!



Av bfalk - 21 maj 2010 16:00

Jag råkade bara se en video med dom, en ren slump. Sen var jag fast.

Som det oftast är när jag möter ny musik.

Jag har lyssnat på The Dead Weather i flera dagar nu och kan inte få nog!

Det är en skum blandning av rock och lite pop, det är konstig musik men det är det jag gillar. Alison Mosshart och Jack White är perfekta tillsammans. Jag älskar soundet av att det är som gammal musik som spelades in på 60-70talet.

Mitt nya favvoband helt klart!

De har gjort två album:

Sea Of Cowards, 2010

Horehound, 2009


Du borde lyssna på - Treat me like your mother, Hustle and cuss, Blue blood blues, I cut like a buffalo och Hang you from the heavens.

 

 

The Dead Weather är ett amerikanskt rockband, bildat 2009 i Nashville, Tennessee. Det består av Alison Mosshart (känd från The Kills), Jack White (The White Stripes, The Raconteurs), Jack Lawrence (The Greenhornes, The Raconteurs, Blanche) och Dean Fertita (Queens of the Stone Age).


Historia

The Raconteurs och The Kills turnerade tillsammans i USA under sommaren 2008. I slutet av turnén begränsades Jack Whites sånginsatser av bronkit och The Kills sångerska Alison Mosshart fick då sjunga flera av hans sånger med The Raconteurs. Detta ledde till att de senare bildade The Dead Weather, med Raconteurs-basisten Jack Lawrence och Queens of the Stone Age-gitarristen Dean Fertita, som också turnerat med Raconteurs under 2006. White spelar i bandet trummor, för första gången sedan sin tid i Goober and the Peas.

...

Av bfalk - 21 maj 2010 15:00

  

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards