Alla inlägg under mars 2011

Av bfalk - 14 mars 2011 15:45

"Barney's got feelings for a girl! - Yeah, penis feelings!"

Av bfalk - 13 mars 2011 17:00

Hej mina vännor! Nu ligger jag äntligen i sängen på Södermalm efter en hård helg. Snart ska jag sova, jobbar vaken natt inatt. Skönt att denna sjuka helg är slut ändå, levern fick sig en rejäl smäll måste jag säga. Finns det nya på blocket tro..?Jag är väldigt tråkig, orkar faktiskt inte skriva mer. Har ingen dator utan skriver på mobilen, får tusan kramp i handen. Men imorn åker jag till morsään och hämtar allt tänkte jag dårå! :) Ni får ha det så bra, så kommer det roligare inlägg senare, have a little faith!Pusspuss&kram

Av bfalk - 13 mars 2011 15:30

How many licks does it take till you get to the center of the­?

Av bfalk - 12 mars 2011 18:36

Efter många om och men är jag nu redo att festa igen. Denna gång ska det firas, Josse fyller nämligen 22 år :) Hörs imorn igen sötnosar! Puss

Av bfalk - 11 mars 2011 17:30

Ikväll händer det grejer!

Först ska jag, mamma och Staffan åka till Södermalm och till Micke. Där ska han äntligen få min present, lite försent men aja. Han ska nämligen få åka lamborghini i Stockholm! Hoppas han blir glad, men det tror jag. Han lär få kåtslag, han älskar sånna där bilar. Ska väll sitta där och vara social, sedan ner till Bite Line, käka och glo på hockey (hittills leder AIK med 2-0 mot HV, må det fortsätta!!). 


Sedan lite senare på kvällen/natten så är det Sator som gäller, dom spelar på Aveny. Det ska bli kul att få gå på konsert igen, har inte lyssnat så mycket på Sator men lite sådär ny musik i mitt liv är alltid lika roligt! :) Det är lite drygt när man har så höga förväntningar på ett band, nerverna är inte i skick just då. 


Hoppas det blir en trevlig fredag, 

hare gott mina vänner!


   Sator

Av bfalk - 11 mars 2011 15:00

  

Råkade beställa hem lite saker från Ginza:

Sons Of Anarchy säsong 1, Die Welle (film), Nicke Borg Homeland (tror det är typ 5 låtar på) och Iggy Pop skal till Iphonen. Fina grejjer!

Av bfalk - 11 mars 2011 11:30

Har precis sett Maskinen i "Dom kallar oss artister". Ett program som är väldigt bra, man får följa artisten i dess fotspår, får höra deras favvomusik osv. 

Denna gång handlade det om Maskinen, jag har inte sett så många program om dom, eller intervjuer. 

Det blev med en paff min jag råkade få upp det på svt play. Och det skulle bli intressant hur grabbarna skulle presentera sig. 

Man får höra väldigt bra musik i det här programmet, se det vettja!


   klicka här för att se programmet.

Av bfalk - 10 mars 2011 20:30

På kvällskvisten kommer de bästa tankarna. Jag måste bara dela med mig av vad jag senast tänkte på, trots att jag är mongotrött. 


Ibland blir man verkligen påmind av hur olika liv man kan leva. En människa jag har hängt med lite då och då verkar inte leva det liv jag lever. 

Jag pratade glatt om mina 'gaylords' som jag så fint kallar mina söta killar, som då ja, är gay (vilket alla som läser denna rad har förstått). Men det gjorde inte han. "Vad är en gaylord?" fick jag till svar. 

VA?! 

Lever vi inte på 2000-talet?

Visst, jag säger väll inte just det ordet så mycket, det är ju som att stoppa alla som är gay i ett visst fack, sånt gillar jag inte. Men ändå. Hallå? Och om man nu inte vet vad en gaylord är, då borde man väll ändå ha sett Gaylord Fucker!!


Och vips så kommer jag på vilken bubbla jag egentligen lever i. Hur jag lever. Vilka jag har i min bubbla. Det är så många jag har träffat som aldrig har sett något liknande. 

Jag vet inte vad jag tycker om just det. 

Men vissa saker som människor kläcker ur sig blir jag så förundrad över. Vad lever DOM för liv? 

Det måste iallafall vara tråkigt. 


Det var allt, tack för mig. Nu kommer jag slockna snart.


   

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards