Alla inlägg under april 2011

Av bfalk - 25 april 2011 18:30

Vad glad man blir i hela hjärtat när man kommer hem, kollar runt lite, och så ser man en klädestidning - med bara en och samma modell. Och en snygg sådan. Jävlar i min låda! Jag kollar inte på kläderna, jag lovar :) Pirrpirr i magen!

Jag bjuder er, från mig till er, på detta pirr!









Visst kändes det bra..?    









    

Av bfalk - 25 april 2011 13:15

Vilka underbart härliga dagar det varit i Sundsvall nu, våren bara stormade in med allt vad det innebär för en Bella - alkohol, bakishet, jobb, ALLERGI, röda armar osvosv. 

Jag har inte hunnit sola så mycket, är fortfarande en blek skit. Det blir lite tokigt när man jobbar och bara blir brun på armarna och ansiktet.. Fult oxå. 


Så, nu har jag landat hemma hos mamma för att sola! Jag är back på Södermalm ännu en gång, men jag ville som sagt sola. Och kolla på Syrianska - AIK (fjantarna som har hemmamatch skulle ta mer betalt för Black Army.. Jag tror det löste sig, annars får dom nog höra :))

Jag tog en härlig promenad hit oxå, skönt att röra på dököttet. Det ser inte alls bra ut för min kropp just nu, jag ser ut som en svullen padda för att vara ärlig. Hot? I think not! Så nu jäklar. 


Nu längtar jag riktigt till sommaren, två konserter och kanske en Sthlm's tripp med mina fina vänner! Skulle vara grymt kul, och behövligt för min själ. 

Nu - sola vidare, man skall se ut som en kräfta!

Puss.


 

Av bfalk - 25 april 2011 11:00

.. Jag vet inte hur många av er som läser just min blogg som kollar på BB, (Big Brother). Någon är det säkert, jag gör det, dock med måttligt intresse, på något sätt var det mer fascinerade när man var 15 år och såg hur sönderblonderade silikonpattar (ursäkta, kvinnor..) hoppade runt. 

Räddningen den här omgången har helt klart varit Roddan. Jävlar i min låda vilken karl! Jag har märkt att jag är en av få tjejer som gillar honom. Varför gillar man han inte? - är min motfråga. 



Jag känner jätte många killar som honom, jätte roliga, gör tokiga saker, skrattar, och - försöker "mindfucka" - såklart. Just det där med mindfucka är enligt mig det roligaste, för det funkar ju! Det är bara att slingra in sig i någons huvud och man äger allt. 

Och dom jag känner som är såhär - är världens finaste killar. Det är därför jag är vän med dom. 

Dom som går ut med ett hårt yttre, precis som Roddan gjorde i BB, kan vara den snällaste människan du har haft i ditt liv. 


Så, igår åkte han ut, den där. Och härmed är mitt förhållande till BB slut. 

Det var uppgjort, såklart. TV4 må ju vara experter på detta, varför inte göra det igen?


Och varför bryr jag mig..? Ja, det är den eviga frågan! 

Nu ska jag fria till Roddan.

Av bfalk - 24 april 2011 16:15

 





 






         

Av bfalk - 24 april 2011 15:30

En jude och en norrlänning satt i bastun då juden sa:


- Jag ser att du också gjort en omskärelse. 


- Omskärelse? sa norrlänningen. I Norrland kallas det för slitage.

Av bfalk - 24 april 2011 13:00

Här kommer det riktiga bra boktips, by me - såklart!

Slash (Anthony Bozza) - En riktig rock'n'roll biografi om en av de största gitarristerna genom tiderna. Man får läsa om hans liv innan och efter han blev känd genom Guns'n'Roses.

Slash (pocket)


Alla John Ajvide Lindqvist böcker - Den enda svenska skräckförfattaren vi har, och en sån bra en! Du måste självklart läsa alla böcker, den första i ordningen är "Låt den rätte komma in"..


Låt den rätte komma in (pocket)


Marilyn Manson (Niel Strauss) - Den långa vägen ut ur helvetet - Man får verkligen lära känna Mr. Manson i den här boken, hur jäkla smart och rolig han är. Att han inte är ett "freak", satanist eller något annat dåligt. Mycket mycket bra bok!


Marilyn Manson : den långa vägen ut ur Helvetet (pocket)


Den 777:e mannen : polisens jakt på Hagamannen (Camilla Andersson, Anders Boström) - Den perfekta boken om Hagamannen, han satte en hel stad i skräck. Ingen kvinna kände sig säker. Småbarnspappan Niklas Lindgren, 33, tvingades att göra DNA-test som den 777:e mannen och Hagamannen var gripen.


Den 777:e mannen : polisens jakt på Hagamannen (kartonnage)


Någon i din säng & Mörkrädd - Andreas Roman - Hans böcker handlar om olika rädslor. "Mörkrädd" handlar om David är extremt rädd för mörker och gör allt för att slippa mörker - tills han bestämmer sig att utmana ödet och hyr ett ödsligt hus mitt ute i ingenstans.

"Någon i din säng" - Sofia har allt, pengar, en bra karriär och en fin lägenhet. Men hon är extremt ensam, har ingen. Förutom sin låtsaskompis, som helt plötsligt kommer fram, på riktigt.


Mörkrädd (pocket) Någon i din säng (inbunden)


Jag rekommenderar även "människoöden" böcker, barn som varit utsatt för psykiskt och fyskiskt våld. Det är hemskt, men på något sätt så är det ett måste att läsa, vad människor kan bli utsatta för och hur de faktiskt fortsätter att leva. 


Böcker om psykopater, psykologi och kriminologi älskar jag att läsa om, om man är intresserad av just detta så är det ett hett tips! Det finns jätte många sånna böcker.

Av bfalk - 23 april 2011 17:30

"Du kan inte välja hur du ska dö. Eller när. Du kan bara välja hur du ska leva. Nu."


/ Joan Baez

Av bfalk - 23 april 2011 13:45

 

Härliga dom är dom där Royal grabbarna :)

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards