Alla inlägg under april 2011

Av bfalk - 20 april 2011 12:15

Jag drömde en dröm som ingen vill drömma. Jag lovar er. 

Jag drömde en dröm som var det värsta man kan drömma. 

Jag mår illa och undrar varför jag skulle drömma just det. 

Och jag kommer på mig själv att det var just en - dröm. Men jag mår fruktansvärt dåligt ändå. Drömmar ska faktikst vara fina, roliga, härliga! ÅÅH. 


Mitt i allt det hemska så ringde mamma, "haru tagit fram färsen?!" Nej, det hade jag ju naturligtvis inte gjort.. Och tack för att du väckte mig, något jag inte hade varit så glad för om jag hade drömt om någon snygging. Jag lät nog helt panikslagen. 

SÅ; bort bort från min hjärna hemska dröm!


Idag får vi se om jag orkar ta tag i min energilösa kropp, jag ska försöka ge mig ut på en promenad ner till stan för att handla smink och hårfärg. 

Jag har ju så bra musik på min mp3 nu, så ska locka kroppen med det.. Haha!

Puss!

Av bfalk - 19 april 2011 23:00

Igår började jag läsa en ny bok, nämligen den om Ozzy

Jag fick veta att denne man har ADHD samt dyslexi. Jag måste säga att jag blev lite paff, ADHD? Han som är så lugn.. Har ju tillome sett det i serien. Kanske beror på alla droger han råkat stoppa i sig.. Fast i de lugnaste vatten som de brukar säga (eller va?)

Undra hur det funkar att både ha dyslexi och vara musiker? Strongt gjort är det iallafall!



Jag tror att denna bok kan vara bra, den har iallafall börjat bra. Med glimten i ögat, lite rock'n'roll och jävlar anamma kommer man långt med!

Jag har aldrig gillat Ozzy som musiker, han är bra underhållare dock, men sångare? Njaeee. Men jag älskar att läsa om människors liv, tänk dig att leva sådär för en dag.

Nu ska jag läsa vidare! :)

Av bfalk - 19 april 2011 20:15

 

 

 

   

Av bfalk - 19 april 2011 15:15

Det 'största' inom internet, musik och på facebook just nu är att Spotify ska begränsa gratistjänsten - man ska bara kunna lyssna på musiken 10 timmar/månad samt bara kunna lyssna på en låt 5 gånger. Om man inte vill ha det så, så får man betala 49 eller 99 kronor för att kunna lyssna som vanligt.

Det är "snåljåparna" mot de som vill betala. 


Och vilken kategori tillhör jag? 

Jag är en snåljåp. 

Jag har pengar, jag kan betala - men jag vill inte. Jag betalar inte till en musiktjänst som ska vara G R A T I S. Och nu får jag bara lyssna 10 timmar på musiken som ska vara just - gratis. Det är så sanslöst. Har de som jobbar på Spotify blivit giriga? Ja, jag tror fan det. Det känns ju som att det bör vara så populärt att de ändå har tjänat ihop en slant eller två. Jag tror Spotify har gjort att många valt att inte ladda hem musik, som är olagligt, men nu lär nog en del börja att ladda hem igen, då de inte vill betala.

"Tänk om du gör musik och människor bara tar det, gratis". 

För det första era äggheads (oj blev plötsligt 14 år igen) som säger så: På Spotify laddar man inte hem - man lyssnar bara. Spotify har varit en jätte bra sida för mig - man kan lyssna på en skiva för att sedan köpa den, för vem vill inte ha det riktiga albumet om man verkligen gillar den?! (och därmed stötta bandet).

För det andra: tror ni verkligen pengarna går till artisterna? Ta det du pungar ut - hundra spänn, tror ni att det går till eran darling i E.M.D, att det går till Bon Jovi så han kan köpa ett ny frisyr eller går till alla glamrockare så de kan köpa mer hårspray och kajal?


Jag förstår inte varför man ska hålla på, från båda håll. Alla blir som tokiga höns. 

Jag försvarar det jag tycker - såklart, och jag vill ha det som det är, eftersom det är ett gratis program.

Jag förstår inte riktigt själv varför jag skriver det här inlägget. Men jag kan tänka mig att alla som står på samma sida som mig, "snåljåparna", tänker ungefär likadant.


Tack för mig. 

Heja gratis musik!

Om du inte vill betala för att ha Spotify - testa Grooveshark.

Av bfalk - 19 april 2011 12:30

.. Om man tar alla familjer i komediserien Moder Family, så får man min familj?

Jo, det är sant. En salig blandning av knäpphet! Jag kom på detta då jag såg ett avsnitt, herrigud. 


 


Se den här underbara serien!

Av bfalk - 18 april 2011 21:15

.. We hate love, we love hate

¨


 

Av bfalk - 18 april 2011 18:45

.. Deathstars och känner lugnet. 

Försöker komma på vad jag ska göra, men är fortfarande så där onödigt seg. Lär nog ba sitta, lyssna på musik - men ibland ska det väll vara så oxå.

Jag känner att min energi har dött lite, jag orkar inte göra nått egentligen, hoppas det går över snart.


Av bfalk - 18 april 2011 15:30

Äntligen har säsong 5 kommit ut av min favvoserie, Criminal Minds. Som vanligt så får man vänta i hundra år, men nu så! :) Tror den blev slutsåld snabbt, för jag fick vänta ungefär 2 veckor innan jag kunde beställa den (efter realese datumet). 

Jag hoppas boxen kommer till mig denna vecka så man får bli lite rädd.. Serien har verkligen blivit råare, med mord och mördare. Jag hade dock inte kollat på det om det inte varit så himla bra skådisar.

Jag köpte min på cdon för 449:-



"Nu får du återigen uppleva hur FBI:s skarpaste hjärnor jobbar när agenterna i Criminal Minds är tillbaka. Team-medlemmarna ställs inför sina svåraste fall hittills - Aaron Hotchner (Thomas Gibson) blir förföljd av seriemördaren The Reaper, författaren David Rossi (Joe Mantegna) hotas och dataexperten Penelope Garcia (Kirsten Vangsness) får i uppdrag att fånga en mördare i Alaska! Med uppbackning från kollegorna, vet de att de att de kan lita på profi leringsmetoderna - och på varandra. När det kommer till kritan tänker genier i samma banor."

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards