Alla inlägg under juli 2012

Av bfalk - 6 juli 2012 08:00

Mina lediga dagar fortsätter, jag kallar det en minisemester. Nu är dagen inne för mig och mor att åka iväg till Stockholm!! :) Det var ett bra tag sedan jag var där, så jag längtar sjukt mycket tills jag står där på T-centralen igen och ser alla stressade människor. 

Jag ska väll försöka hinna med att gå på rockbarer, kolla in snygga karlar och så måste jag verkligen gå in på Cheap Monday affären och köpa mig nya jeans. Konstigt nog är jag för fet för alla och mina gylfar går sönder - hela tiden! Och naturligtvis ska jag se PEARL JAM. Det, det kommer nog bli jävligt fränt. Jag fick biljetten i julklapp och tänkte "fan, det är sjukt långt dit". Nu är det bara en dag kvar så sitter jag i Globen igen!


Nu pirrar det sådär härligt i magen igen, wünderfüüül!

Ha en fin helg allihopa, det ska jag ha banne mig!

Peace and love!


 



Av bfalk - 5 juli 2012 20:15

Ooooh jag överlevde torsdagen!

Gårdagen var mycket trevlig. Blev lite nervös att det inte skulle bli någon utgång för bror min kände sig sjuk men han tog sig i kragen!

På dagen fixade jag ju mig fin, snacka om boost för självförtroendet när man gör sig fin! Det var jätte kul och snacka skit både med min nageltjej och frisör. 

Senare satt vi bara här hemma och drack och snackade skit, vi tog oss till stan och krogen rätt så tidigt på kvällen. Jag fick min efterlängtade mojitoooo! Mmmmhmm! Vi var med en av brorsans ex och hennes kompisar. Halva gänget drog sedan till tälten (jag var ju såklart med i det gänget) mitt i stan eftersom det var gratis dag. Där spelades det coverlåtar på stora scenen med Rydell och Qvick, riktigt bra lät det!! 

Träffade massa folk jag kände, drack öl?! och fick jätte fina komplimanger. Sånt behöver man också..

Vi var där ett tag sedan blev det krogen igen; Invito och Allstar. På Invito fick jag vara dj med min kompis, så sjuuuuukt roligt! Sedan yrade jag in på Allstar själv, där träffade jag en killkompis som jag hängde med, vi gick till donken å köpte hamburgare sedan drog vi till han. Då ringde min vän Hilda, så gick till henne efter en liten stund. Där möttes jag av en ny rostad macka som hon gjort till mig, haha. 

Skedade sedan mellan två blondiner, kanske alla killars dröm?! På morgonen blev det varmt så jag la mig i soffan, men drog hem efter ett tag och tvärdäckade i soffan/sängen.

Jag är rätt stolt att jag inte behövde kräkas också, hej white trash :)


Nu har jag precis packat väskan inför imorgon också, wihoo!

Ikväll ska jag nog glo på andra säsongen av The Killing som jag såg kommit ut, ooooh Joel Kinnaman, varför är du så snygg?!


Bjuder på lite bilder från dagarna här (ja, hängde med Theo Rossi).

Puss.


 

   

 

       

     

                    



Av bfalk - 4 juli 2012 10:15

 

Äntligen är det onsdag! Och jag är lediiiiiiiiig. Och har jag många saker att hinna med. Alldeles strax ska jag iväg och fixa mina naglar, sedan måste jag gå och hämta ut massa paket sedan hem en snabbis och sedan ner på stan IGEN för att fixa mitt hår. Jag ska klippa det och styla det lite inför kvällen som kommer :) Jag vill känna mig extra fin när jag åker till Stockholm, så varför inte köra all in på sitt utseende?! 

Ikväll är det den årliga gatufesten här i stan, jag ska endast gå ikväll (det är gratis ikväll) och festa med brorsan. Jag måste säga att jag är extremt festsugen, nu var det längesen igen. Det blir antagligen all in med det med. Man ska inte klaga.

Antagligen kommer jag knappt sitta framför dumburken efter dessa små rader, om jag inte råkar kasta iväg mobilen så nås jag på den. Annars får ni använda röksignaler.. "Ni" det låter som jag hänger med alla. Nej, men "ni" som jag menar fattar väll vilka jag menar. Eller ja.


Nej, nu blev jag sådär yr igen. 

Bäst att sluta innan det går helt utför. 

Puss!

Av bfalk - 3 juli 2012 18:48

Snart blir det nog rehab för mig och mina shoppinglustar.. Man kan inte släppa ut mig nära butiker för då måste jag handla. Jag råkade även köpa en ny tv.. Jag hatar verkligen den jag har nu. Den var så fin å verkade så bra, kunde inte låta bli.. :) Och tanken på att faktiskt kunna se bilden och kunna koppla in datorn tog över.

Jag och brorsan har varit runt och snurrat i flera timmar, nu är vi äntligen hemma och väntar på mat!

(Jag ursäktar för bakrunden under grejerna, det är mitt fina lakan på tältsängen).


       


 



Shoppingen idag:

1. En ny tv, hjertaaa! Har dock inte packat upp den, ska tvinga brorsan göra det sen..

2. Skjorta och en oversize thsirt.

3. Två tröjor, tar alltid större storlekar för det är myycket skönare!

4. Dregen galge, iiiih.

5. Nytt smink från ett finskt företag. Det har fått jätte mycket positiva betyg, så varför inte testa? Det var väldigt prisvärt oxå! Hoppas jag lyckades ta rätt färg (kritvit) bara. Jag fick dessutom gratis ögonskugga + massa olika testgrejer.

6. 2 affischer på Marilyn Monroe samt på en bro vid New York. Och en ny plöska (jaa, med en jävla rosett, men hittade ingen annan. Perfekt storlek dock).

7. Serum för håret, jag är en sån som måste testa allt. Har hört gott om även detta! 

Av bfalk - 3 juli 2012 18:45

Papa am I ambitious (enough)
Mama am I being good?
Sisters do you love me?
Brothers are you proud?



Av bfalk - 3 juli 2012 13:45

När det inte finns chips får man käka frukt!

Det är inte illa för en som är beroende av alla former av chips, haha. Men jag må ju säga att frukt är gott, och lite mer nyttigare va :)


 

Av bfalk - 2 juli 2012 23:35

Äntligen är min brorsa här i stan, har inte träffat han på flera veckor nu! 

Så, dagarna som kommer nu ska vi hänga, snacka skit och såklart festa! :) Han kom precis förbi på jobbet och gav mig världens längsta kram, det behövde jag verkligen! 

Nu ska vi även dela rum hemma hos mamma, haha. Ja, det lär bli en upplevelse i sig. Är så glad att jag har han vid min sida, bästa brorsan.


Av bfalk - 2 juli 2012 12:45

Och så tänkte jag skriva några rader om EM 2012, en liten summering alltså. Eftersom jag har fördomar så tror jag att de flesta som läser min blogg är tjejer och inte bryr sig ett skit om fotboll eller sport överhuvudtaget, så ja.. Ni kan ju läsa eller inte. Jag tänker skriva ändå! (Fan va kaxig jag är).


Jag har älskat varje minut av EM. Helst i början. Två matcher per dag! Vet ni vad det betyder för en som är helt galen i fotboll?! Det var roliga matcher i början och tråkiga i slutet. Det var lite svajigt, ibland var det högklassigt och ibland undrade man om det var ett korpenlag man kollade på, typ.

Jag tror att det blir lite svårt att ta med så stora stjärnor, så stora viljor och framförallt divor i samma lag (framförallt Frankrike). Något jag hatar i sportens värld är divor och sånna som lägger sig och ber om frisparkar hela tiden. Stå upp, skjut bollen, försök att göra mål. Ska det vara så jävla svårt?!

Och Sverige då.. Jag höll på glömma dom när jag tänkte skriva detta. Jag visste att de inte skulle klara sig, de är alldeles för dåliga. Men ett stort plus till Sebastian Larsson, Kim Källström och framförallt Olof Mellberg. Jäklar vilken fighter det är, DÄR har ni någon som kämpar för landslaget. Zlatte gör mål när det inte ens är värt nått längre. Yes, där har ni det. 

Många favorittippade och stora lag åkte ut ganska lätt, vilket är förvånande men samtidigt kul - det är roligt när någon underdog kommer fram och får spela skiten ur ett större lag.


Jag höll på Tyskland hela vägen tills Italien kickade ut dom. Jag fattar inte hur ett sånt bra lag kunde vika sig så lätt. Och därmed förlorade Tyskland sin biljett till finalen. Och jag har alltid haft vääääldigt svårt för Italien, jag gillar inte italiensk fotboll och de gillar att ligga mer än att stå upp. Det spelar ingen roll hur många mål de gör, de går inte hem hos mig.

Men det blev tillslut Spanien och Italien i finalen. 

Jag är en av dom där som inte har tyckt om Spaniens spel i EM. JAAAAAAAAAA de har gjort mål och tagit sig till final och vann även den. Men de har spelat riktigt tråkigt, så sjukt många långa bollar och tråkigt spel. Det har gått långsamt. 

Men finalen var riktigt rolig att se, det var det riktiga Spanien man fick se igen. Och såklart var de värda EM guldet efter hela 4-0. Den enda jag gillar i Italien - Buffon, tyckte jag synd om. Han fick ingen alls backup från sitt lag. 


Och så var helt plötsligt EM över.

Men idag börjar Allsvenskan igen, och AIK spelar borta mot Malmö. Tjiiihooo!


 


Konstigt #1. Varför spelades inte en bronsmatch?! Vart nånstans ser man att någon kommer etta, tvåa men inte trea?! Sjukt besviken på detta.


Konstigt #2. Hur tusan kan Torres ha 3 barn?? Är inte han typ 16? Trodde inte ens han hade fått hår på snorren :(


Konstigt #3. Hur tusan EM kunde spelas där det spelades? Ta hand om människorna i landet istället för att göra detta. Jäkla skitkorvar.


Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards