Alla inlägg under maj 2012

Av bfalk - 26 maj 2012 16:30


Beväpna dig med vingar
Beväpna dig med sång
Beväpna dig med allting som du längtat å drömde om en gång

Av bfalk - 25 maj 2012 13:22

 

Den där Pharrell Williams säger allt så bra.. 

Nu ska jag käka mig lite frukost sedan ska jag banne mig sätta mig i en solstol och försöka få lite färg, antagligen kommer jag få färg röd. Men det är ju trots allt 25+ i min lilla stad idag. 

Sedan måste jag återigen sova inför jobbnatten/helgen. Oh så skoj! Jag hade nog gett ganska mycket för att få en ledig helg, men får allt vänta till nästa.. Förhoppningsvis.


Puss.

Av bfalk - 24 maj 2012 21:47

När det var 30 sekunder kvar av matchen slog han till, den där Victor, och AIK vann med 1-0 hemma på Råsunda mot Gays. Detta var också den sista matchen - för nu är det uppehåll för att EM ska spelas. Helt ovärt om du frågar mig, kommer sakna Gnaget ju! Men nu kanske några spelare blir friska och kommer tillbaka med ny luft, nya tag och gör massor med mål/räddningar!

Och jag kan inte beskriva vad skönt att de tog 3 poäng, jag och mamma sprang mot varann och fann varandra i en skrikande kram.. :)


 


Måste bara berätta att jag gjorde det dumma beslutet att inte ta av mig skorna idag på jobbet. Detta resulterade i ca 10 blåsor på tår och hälar samt blödande sår. DET GÖR ONT.

Så, nu ska jag glo på film!

AIK
Av bfalk - 24 maj 2012 08:45

 

Så, nu har jag precis fixat mig. Snart ska jag ner på stan för ett möte på AF, får se om det var ens värt att skriva in sig där. När det är klart blir det raka vägen till jobbet för ett till möte. Inatt drömde jag om Bam Margera, träffade han på ica långt uppe i nått fjäll. Haha, jag gillar mina drömmar ibland. Idag är jag sjukt trött också, vet inte hur jag ska klara av denna dag.. Hade väldigt gärna sovit några timmar till.

Sedan ska jag äntligen få lite ledighet, ska käka middag på stan med familjen. Trodde dock att det bara skulle vara vi tre, men men man får ju då aldrig som man vill.. Blir galen, hoppas maten är god iallafall. Efter middagen ska jag och mamma (förhoppningsvis) gå på bio själva. Vi vet inte vart vi ska äta middagen och inte vilken film vi ska se.. Men det löser sig nog när man står där!


Och igår när jag städade gjorde jag illa mitt öra som fan. Jag skulle lägga massa tidningar uppe på en garderob, det blev för tungt och det åkte ner lika fort och på mitt öra?! Gjorde svin ont och jag kunde inte sluta svära. Mitt humör är inte det roligaste när jag jobbat natt. Och det där med att tänka innan man gör saker är inte heller min starkaste sida.


Nej, nu ska jag dricka upp mitt te!

Puss.

Av bfalk - 23 maj 2012 18:15

När man har tid att tänka på onödiga saker gör jag gärna det. Och som vanligt delar jag med mig i form av en lista. Vissa saker folk gör eller säger kanske inte är helt genomtänkta alltid..


- "Har du klippt dig?" Detta kan vara den mest konstiga kommentaren ever. Oftast säger folk bara såhär utan att tillägga att det blev fint eller fult.. Om man nu ser att man klippt sig behöver man väll ändå inte fråga..? Eller vill man bara vara på den säkra sidan?


- Ha på sig jätte mycket kläder trots att det är varmt ute, detta gäller framförallt äldre damer och herrar. När inte ens min mormor på 90+ fattar varför dom gör såhär, då är det verkligen ett mysterium..


- Gå på poledance, äru en strippa? Om svaret är nej så är det kanske inte riktigt rätt va..


- "Jag dricker inte alkohol för att bli full" NÄHÄ? Varför dricker man alkohol för? 1. För att bli full. 2. För att bli just full. 3. Förhoppningsvis ha kul. Om jag inte drack alkohol kallas jag nykterist. Om jag dricker alkohol dricker jag för att bli full.


- Jag fattar fortfarande inte varför man cyklar. Detta är guds uppfinning för att få riktigt ont i stjärtmusklerna.


- Camilla Henemark. Behöver jag ens säga mer? Alltså den där damen gör mig galen med sitt hemska leende och stora mage. SLUTA gå till pressen med precis allt. Jag vill inte veta!


- Varför folk (läs: tonåringar) går precis mitt i VÄGEN DÄR BILAR KÖR och inte ens flyttar på sig när man kommer med bilen? Jag ska allt köpa en jäkla hummer och köra över er. Vänta ni bara. Man kan inte skratta utan tänder.


- Varför man går på krogen för att sitta och spela spel på en automat? Jag har faktiskt alltid undrat detta. Varför går man dit, oftast själv, för att sitta och spela och trycka på en massa knappar? Jag har aldrig sett någon vinna mer än en hundring.. Värt.. Men tiden försvinner kanske snabbt.. Och tillkommer gör ett spelberoende.. 


- Människor som har magtröja faaaast de är lite runda om magen. Har de ingen kompis eller dylikt som kan säga att detta kanske inte ser så himla bra ut..? Gör om gör rätt. Tänk på att det finns mingelfotografer som älskar att ta bild på just din mage.


- Allt tjat om barn. Shit, det verkar inte finnas något stopp nånstans. Eller kondomer. Folk skaffar barn som duracellkaniner. Och de skriver gärna om detta. Synd att man inte kan ta bort sitt facebookkonto, det måste ju bero på att att dom vill att man ska lida sig igenom alla jäkla statusar om ungar.. 


- När jag ändå är inne på facebook så kan jag väll kommentera det här om hur duktiga alla ska visa sig: att man tränar, har köpt en ny tröja (alldeles själv!!), hur bra man jobbat under dagen. Fast skrytet tar alla priser.. Om jag någonsin skulle vilja stoppa fingrarna i halsen kanske det kommer bero på detta. Varför måste människor ALLTID ha bekräftelse på ALLT de gör?? 


- Anton Hysén. Visst är han sjukt snygg och har ett tajt arsle, men går det inte lite överstyr när pressen och 50+ tanter törstar efter en gaylord.. Och hans röv. Ja, visst lät det helt fel..?


- Allt tjat om H&M's äkta samt oäkta modeller. Alltså, jag trodde inte ens folk kollade på skyltdockor eller på bilderna. Kanske bara jag som inte gör det.. Men det finns väll värre saker än att klaga på att modellen är så brun eller en skyltdocka är för smal. Tänk på att bilden är photoshoppad och dockan är på låtsas. 

Av bfalk - 23 maj 2012 15:45

God dag mina damer och herrar.

Idag vaknade jag väldigt tidigt för att ha jobbat natt, orkade inte dega i sängen så gick upp rätt fort. Käkade en macka och sedan gav jag mig ut i finvädret! Jag måste nästan gå ut när jag jobbat natt för jag blir så kocko i skallen av att bara sitta hemma. 

På mig hade jag min AIK tshirt, vilket alltid väcker stor uppståndelse i denna stad. Om man vill vara osynlig så skall man icke ta på sig sådana kläder. Shit vad folk glor, som att man skulle gå runt naken. 

Är verkligen denna stad så inskränkt att man blir förvånad att en brud bär en tshirt med ett lags märke..? Jag blir alltid lite förvånad över detta. Jag hade gillat stan mer om folk här kunde vara lite mer öppna och inse att alla inte är likadana och gillar samma saker. 

Men det är lite kul, jag ler mest när de ser på mina fina kläder.


 


Jag var ute ett tag och nu sitter jag här, funderar på om jag ska ta och städa upp lite på rummet och byta sängkläder. Frågan är om jag vågar hänga ut det, min allergi är så himla jobbig nu och om jag har otur kanske det fastnar på sängkläderna.. Jag har sjukt ont i ögonen och jag är täppt i näsan. Jag måste verkligen köpa mer medicin imorn! Det är ju kul att det är så himla dyrt med den där medicinen och det är inte ens receptbelagt.. 


Så, efter tusen samtal med morsan så kanske jag kan avsluta detta inlägg.

Puss.



Av bfalk - 22 maj 2012 17:15

 

Äntligen dök denna skiva upp i min brevlåda, perfekt när jag precis vaknat från mitt pass. Den skulle egentligen kommit i fredags, på realesedatumet, men den som väntar på något gott.. Som dom så fint säger. Förutom skivan fick jag även ett halsband, för att jag bokade den. Men tänkte göra om den till örhänge tror jag allt!

Det är så kul att köpa riktiga skivor, det känns roligare och bättre. Och så står Slash mig väldigt varmt om hjärtat :)

Av bfalk - 22 maj 2012 13:00

Jag trodde faktiskt inte att 21 Jump Street skulle vara något att hänga i den där julgranen, men den var faktiskt riktigt rolig! Än finns det hopp för komedier. 

Huvudrollerna gör ett riktigt bra jobb, och det är inte som så många andra komedier där man vet innan vad det ska skämtas om.


Och den heter inte 21 Jump Street för ingenting.. Ett väldigt välkänt ansikte dyker upp i filmen.


Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards