Alla inlägg under maj 2012

Av bfalk - 17 maj 2012 15:34

Efter att ha insett att jag har mycket oanvända kläder och skor, några skor är bara använda 1-2 gånger, så kom jag på att jag kan ju sälja det istället för att ge bort det. Jag har ju trots allt betalat rätt så mycket pengar för skiten. 

Så jag tog mig i kragen och la ut ett par skor och en klänning på Tradera.. Hoppas någon fin människa vill köpa det. 

Jag tänkte vara smart och skriva det även här, någon kanske blir lite sugen på att köpa grejer för en billig slant när de läser min blogg. 


Här ser ni vad jag lagt ut:

     

Jeansen är inte ute på Tradera, de kommer från Cheap Monday.

Allt är oanvänt. 

Mitt 'alias' på sidan är bfaalk.


Av bfalk - 17 maj 2012 12:00

DRAMA

THE RUM DIARY

Regi: Bruce Robinson1 tim 59 min. Från 11 år. Medv: Jonny Depp, Amber Heard, Aaron Eckhart, Richard Jenkins.


Har totalt glömt bort att jag har gjort en recension av den här, men bättre sent än aldrig och här får ni min egna recension på 'The rum diary'.


Här kommer den andra filmen som spelas av Johnny Depp som handlar om Hunter S Thompson (första var 'Fear and Loathing in Las Vegas' med Benicio Del Toro). 

Efter den fruktansvärt dåliga 'The Tourist' och efter den enormt bra 'Rango' så förväntade jag mig faktiskt rätt mycket av den här filmen. Och den kom nästan i mål.

Här följer vi en Thompson som inte är fullt så nedgången i alkhol och droger än, i ett vackert och soligt Puerto Rico där han precis ska börja jobba på en tidning som journalist. 

Här åks det öppen sportbil längs palmkantade stränder, här trånas det efter en smått overkligt vacker blondin (Amber Heard). Orakade journalister i stråhatt och linnemundering svettas ut sin bakfylla.


Filmen har sin mörka humor, som jag älskar. Tillsammans med Depp's sidekickar Sala (Michael Rispoli) och Moberg (Giovanni Ribisi) så kan det inte bli annat än bra. Men, det är inte så i hela filmen.

Det snurrar till det då och då, det blir lite långsamt och kanske blir utmaningen för stor för Depp som även producerar filmen. 

Hans fascination för Thompson strålar verkligen ut, och när han tillsammans med Sala provar en ny väldigt stark drog så tror man att man kollar på Fear and Loathing igen.


Med lesshet kan jag konctatera att det nya konceptet i filmens värld är att ta in en väldigt snygg brud, som egentligen inte har något vettigt med filmen att göra, säger inte så många repliker utan bara står där. Och är snygg. Jag behöver något mer från skådisar än just det. 


Hela filmen blir en blandning av oerhört roliga (manliga) skådisar blandat med diverse tokigheter och undran hur det ska gå. Men det lyckas tyvärr inte hela vägen. Jag saknar något. En hel gnista, kanske.

(Jag önskar att jag kunde älska det bara för det är en Johnny Depp film..)


3,5/5

Av bfalk - 16 maj 2012 17:59

       

Hallå och god dagens gott folk!

Trots att dagen snart är slut är jag inte riktigt med.. Min klocka ringde så sött så klockan 13.30 idag, efter jobbanatten. Jag var helt kocko i huvudet och fattade inte riktigt vad som hände. Jag gick upp en sväng vid 10, och då var jag tusan piggare.. Det är så jobbigt att man blir såhär, det känns dessutom som man har ett stenblock på ögonlocken.

Jag fixade goda mackor med creme freiche, rom, röd lök och kräftstjärtar, sjuukt gott! Kollade lite på Scrubs sedan pratade jag jätte länge med mamma. Hon är inte bara min mamma, hon är min goda vän, det är så skönt att få prata av sig med henne och hon ger mig bra råd och tips.. :)


Efter det insåg jag att jag måste göra något istället för att glo in i tven, så jag drog ut på en promenad. Jag var väll ute 45 min innan jag fick jätte ont i tån, för skon klämde. Mina fötter måste fan ha växt för kan knappt ha några av mina skor längre. Vad handlar det om?

Efter promenaden så började jag städa här hemma, nu luktar det gott och är så fint så.

Snart ska jag koka ihop lite ceasarsallad, sedan ska jag nog glo på matchen ikväll. Samt bädda.. Kanske det jobbigaste som finns. Det där med att ha sängen precis intill både vägg och soffa kanske inte är det smartaste. 


Nej, nu kurrar min mage igen!

Puss.

Av bfalk - 16 maj 2012 15:00

Åh fyfan, nya videon har precis kommit ut OCH JAG FAN I MIG ÄLSKAR DEN! OCH LÅTEN!

Jäklar vad bra det är, jag får fan ståfräs. 

Nu är det bara 2 ynka dagar tills jag får nya skivan, iiiiiiiiiiiih! Jag längtar som ett as! Det kunde ju inte börja bättre heller!



 

Av bfalk - 16 maj 2012 02:30

Det är så kul när man bara råka snubbla över något eller en bild, och så dyker det upp barndomsminnen, oftast minnen som man nuförtiden inte tänker på men som man alltid har lagrat där någonstans i hjärnan.

Precis så blev det inatt. 

Jag satt på tumblr och glodde på bilder och så dyker det upp en jätte gammal bild, som jag kände igen så väl. 

Det är en tjej som spelar tennis och visar rumpan.

Nu ska ni få höra varför just denna bild är ett kärt minne:

När jag var liten så var jag ofta hos min morbror Jan banan och han hade en bild på en tjej som spelade tennis och visade rumpan. Han sa alltid att det var hans tjej. Och jag trodde ju givetvis på detta men jag tyckte det var så konstigt att hon aldrig var där eller att jag aldrig träffat henne. Jag trodde på det här jääätte länge, tills de var tvugna att berätta att det bara var en bild och en väldigt känd bild. 

Haha, det kanske inte låter så roligt men jag klurade verkligen på vilken hon var. 
Och alltid när jag var där så kunde någon säga "vet du vem det är?" och pekade på bilden, "jaaa det är ju min morbror's tjej!". Nu fattar jag varför alla skrattade åt mig..


Tänk att man tror då verkligen på allt folk säger till en när man är liten..

Jag kommer ihåg att jag såg den här bilden för några år sedan på AF, att tjejen skapat sån stor uppståndelse över denna simpla bild. Då kom jag även ihåg att jag tänkte precis samma sak som nu; barndomsminnen.


 

Av bfalk - 15 maj 2012 23:26

 

Av bfalk - 15 maj 2012 15:15

Alltså jag har nog inte riktigt hajat grejen med Instagram.

Eller jag har ju appen, den är bra och sånt. Men jag har inte fattat att man ska följa andra och kolla på deras bilder. Jag använder den bara till mig själv och gör om mina egna bilder. Vem fan orkar följa andra och glo på deras bilder? Hälften av människorna lägger ju ändå upp dom på fejsbook alt. deras bloggar. 

Nån måtta får det vara.

Jag har dessutom spärrat mitt konto så ingen kan se skiten jag knäpper kort på. 


Men alltid får man lära sig nytt. Jag insåg en stund senare efter att jag insett det FÖRSTA att jag faktiskt följer någon, Freddie Wizzp. Tur han är snygg. Synd att han lägger upp tråkiga saker. Inte sånt som hans fejs. Va äre om? Om man någonsin ska följa någon på en knäppa kort och göra om app så kan man väll ändå begära att den snygge saten kan ta lite lättklädda bilder iallafall..


Och så tycker jag inte Instagram bilderna blir sådär himla bra, för att vara lite mer kritisk. Tycker det blir för suddigt och blurrigt, men eftersom jag inte är så inne med saker så kanske det ska vara så. Och så finns det typ bara 10 filter. Helt värdelöst. Jag vill ha så många så jag inte ens orkar bläddra igenom alla och bara tar en, även fast det ser bajsnödigt ut.

Oj, vad elakt allt kändes nu.

Hoppas jag inte blir stämd nu.


so much pictures so little time

Av bfalk - 15 maj 2012 02:17

Jag måste verkligen ha tvärsomnat när jag kom hem tidigare idag efter jag varit hos farbror doktor. Nej, förlåt. Det var ju en tjej.. Bruden doktorn? Damen doktorn? Vad fan säger man när doktorn inte har en penis?

Nåja. Jag somnade iallafall. Jag blev paff själv när jag vaknade tre timmar senare att det gick så lätt. Men ibland ska det väll göra det också. 

Jag vaknade inte på det härligaste viset heller.. 


Jag brukar ofta drömma väldigt starka och realistiska drömmar, som ofta stannar hos mig i någon dag innan den försvinner någonstans och förmodligen tas upp av någon annan dröm.

Synd bara att inte alla är så mysiga..

Jag somnade så hårt idag att jag började drömma. 

Jag drömde att jag var på väg hem från jobbet, på höger sida står det ett gammalt hus, det är så slitet att det snart skulle behöva rivas - gammalt. Jag tycker nått ser konstigt ut av nån anledning och så kollar jag in där. Det är grejer överallt och så ser jag en kartong röra på sig, jag hinner knappt reagera på det så hoppar JA HOPPAR (allt kan hända i drömmar) en orm ut. Den har en kedja runt halsen, eller va tusan man ska säga. Typ där huvudet är iallafall. Så den kan knappt slingra runt sig. Jag blir skiträdd för på något sätt vet jag att det är en riktigt giftig orm, så jag springer ut - och den efter mig! Jag är så satans rädd, försöker ringa polisen för att dom ska ta hand om den. Men eftersom den har en kedja runt sig (typ som ett koppel) så orkar den inte jaga mig. Men den kommer tillslut ur den där kedjan och biter mig i foten, och då vaknar jag och är kallsvettig och känner att det gör ont i foten.

Fan så vidrigt.. Tänkte på den där jäkla ormen i en timme.

Fast nu vet jag inte vad som är konstigast att jag drömde om en sån där orm eller att det stod Fredrik Strage på dörren till huset, haha.

Eftersom det var hyffsat verkligt så ligger det faktiskt ett hus där jag gick i drömmen.. Hoppas jag inte blir uppäten av detta hemska djur på väg hem ifrån jobbet om några timmar..


Såhär står det iallafall på Passagen vad drömmar om ormar betyder:

Det anses sedan gammalt som otur att drömma om ormar. 

Se: se upp för elaka personer. Bli biten av: någon förtalar dig. Döda: du får en fiende.


Nu jävlar ligger ni risigt till om ni är elaka eller förtalar mig..

Jag visste iofs sen tidigare att det inte är ett gott tecken på att man drömmer om ormar. Man ska inte lita på ormar, vare sig det är djuret eller någon orm-liknande människa.


Så, det var the story of the dreams of Bella!

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards