Alla inlägg under maj 2012

Av bfalk - 5 maj 2012 11:47

Såhär ser det ut just nu på mitt golv hemma hos mamma:




Jag hatar att plocka undan kläder, det är ju så sjukt drygt.. Och när det bara är i en hög så hittar man ju mycket bättre!!

Jag ska snart ta mig samman och kanske städa lite.. Kanske.. Men jag ligger ju så skönt i sängen.

Fick äran att vara täppt i näsan igen imorse, får fan aldrig sova ut. Tyck synd om mig. 

Av bfalk - 4 maj 2012 22:32

Äntligen kommer jag in på den här jäkla bloggen. Bara för det ska jag skriva några helt världelösa rader för era ögon att läsa.. :)

Fredag, ja idag skulle jag, mamma och min bror ses för att äta ute. Det blev inte riktigt så. Dessutom så ville varken jag eller mamma gå ut (det har börjat snöa här igen..) och så har jag en allergi som inte är från denna värld. Vaknade 6.30 idag och var så täppt trots att jag använde både vanlig nässpray och allergispray, trodde jag skulle dö i mitt eget snor ett tag. Efter tre timmar av tomgloning på tv samt snytningar så släppte det lite och jag fick sova lite mer. 


På dagen så kollade jag och mamma på Magnus Betnér showen han har varit ute med nu och som mamma missade, det var väldigt uppskattat av damen. 

Sedan beställde vi hem mat som vi fick vänta på i över en timme, blev hyffsat less. Men jag blev ju mätt tillslut iallafall..

När morsan's sambo kom hem för några timmar sedan hade han med sig 2 liter Pucko, min mage hatar det men jag älskar det. Jag kommer trotsa detta och riskera magont för att få dricka det. Smart eller inte.. Men hur mycket smarta saker gör man, egentligen...?


Idag fyller även Mick Mars år, grattis på gubben.

Nu har jag inget mer att säga, har haft en härlig ensam dag med mamma. Tror vi behövde det!

Snart ska jag läsa om seriemördare och se vad morgondagen har att bjuda på. Alkohol eller ej, det är frågan.


Bjuder på en bild på Theo Rossi AKA min man.


 

Av bfalk - 4 maj 2012 12:30

 
Bild hittat på tjuvlyssnat.se.
Jag vet inte om man egentligen ska bry sig om vad små fjortisar säger. Men vissa saker som kommer ur deras munnar blir jag så sjukt irriterad på det. Och mest sånt här. 
Folk som bara köper tröjor för att de är snygga och de vet inte ens vad det är för band/artist de har på magen gör mig förbannad.
Tyvärr tror jag ju inte att det bara är små fjortis tjejer som kläcker ur sig sånna här osmarta saker.
Rocktröjor, tshirts och accessoarer tillhör de som andas och lever för rock, anser jag. Jag tycker det är fult att sätta stämpel på att något är "inne", sånna här människor lyssnar ju inte ens på musiken.
Jag tar musik väldigt allvarligt, för det är sån stor del i mitt liv.
Jag skulle aldrig kunna sätta på mig en tshirt med Cris Brown, Britney Spears, Slayer eller något band som jag bara inte lyssnar på. Varför ska jag, för det första slösa pengar på något jag inte står för? Något jag inte lyssnar på? Något jag inte vet vad det är? Jag skulle ju aldrig kunna stå för det.
Som att ha en tshirt med buskapet "I love weed" eller "I hate George Bush" - när jag inte ens har provat gräs eller är insatt i USA:s politik.. 
Även fast inte andra vet vad jag tycker om eller lyssnar på så måste man ju säkerligen stå till svars för det man bär eller köper, någon gång. 
En falsk fasad kommer alltid synas. Folk märker alltid mer än vad man tror.
Nu blev det lite mer allvarligt än det var menat.. Men, jag gillar det verkligen inte. Inte inte inte. Inte av fjortisar och inte av någon annan heller.

Av bfalk - 3 maj 2012 19:45

Jag fattar inte att det är fredag imorgon. Jag har typ tisdag i skallen, bara för att det varit röda dagar.. 

Ja och så var det med det. 

Idag har det varit en riktig tråkdag. Jag åkte ner på en stan en snabbis för att jag var tvungen att köpa allergitabletter å spray. Fucking 200 spänn åt helvete. Och jag är ändå täppt som ett as i näsan.

Som plåster på såren så handlade jag kläder! Man blir alldeles varm i själen.


 

tshirt, väst, jeans och en thsirt. fick hem en bikini överdel oxå men den fick minsann inte vara med!


När jag kom hem så hade jag ont i magen och frös som en dåre så hoppade ner i sängen, var inte trött eller så men jag somnade ändå.. Jag måste ha varit trött fast i hemlighet då jag toksov i 4 timmar. Jag behövde det då tydligen.

Jag är fortfarande lite yr i bollen, trots att jag hunnit käka tacogratäng och gjort marispan godis med min käre mor. Snart kommer jag käka upp allt, för det är jag värd!

Nåja, det var allt för idag.

Puss.









Av bfalk - 2 maj 2012 17:30

Att misshandla sin partner är det värsta man kan göra.

Inte bara förnedrar man personen, utan kränker och tar helt och hållet bort förtroendet man en gång byggt upp. 

Så fort man ser ett tecken på att ens partner vill eller kan slå en. Då ska man lämna. 

Visst, det är så lätt för mig att säga detta och det är en helt annan sak att göra. Man kan inte vara kär om man känner ett begär att slå. Då känner man att man behöver äga personen för att ha denne kvar, man är antagligen väldigt svartsjuk och vill inte att sin 'älskade' ska lämna.

Jag låter som en expert, men jag har varit med om mycket trots min unga ålder och jag läser även väldigt mycket. 

Det är så många, framförallt kvinnor, som säger högt och tydligt: TA INGEN SKIT. 

Men man ska ta ett slag eller två, för att man är så rädd att tappa den man älskar.. 


Varför jag väljer att skriva om det här känsliga ämnet är för att jag läste för några dagar sedan en artikel som gjorde mig så upprörd att jag kände att jag var tvungen att dela med mig.

Eftersom det här ämnet är just känsligt så hoppas jag att alla iallafall kan förstå vad jag vill ha ut med detta, jag ser absolut inte ner på någon eller någons val - så länge man inte är barn. Om man är vuxen får man själv välja vilken partner man vill ha, oavsett hur den behandlar en. Det är brottsligt att slå en annan människa, kom ihåg det bara. 

Om jag skulle råka skriva något fel är det bara att kommentera, så kan jag försöka förklara mig lite bättre. 

Jag har mycket känslor och tankar, framförallt om ämnen som är känsliga och människor kan kanske ta åt sig av vad jag skriver. Men eftersom det är min blogg och mina tankar vill jag gärna få ut dom. 


Så, jag kände att jag var tvungen att skriva det. Som en liten varning kanske..? Jag vet inte. 

Åter till artikeln. 

Jag läste i godan ro Expressen häromdagen och plötsligt dyker Alexander Gerndt, 25, upp. För er som inte vet vem han är eller vad han har gjort: han är fotbollsspelare som har misshandlat sin ex-fru (vilket han har blivit dömd för). Han spelar numera i Holland och efter att han blivit dömd så tog svenska landslaget avstånd från honom, "-Vi tar avstånd från kvinnovåld och kan inte låta honom springa ut i en landslagströja."

Så lät det förut, nu har han åter blivit kontaktad att spela i landslaget. Det i sig är väldigt upprörande, då det känns som att nu har det gått ett tag så vi skiter i vad han gjort och låter han spela. 

Men det var inte just det som gjorde att jag ville skriva det här inlägget.

Det var att han i artikeln grinade blod över att han hade det så jobbigt. Han fick ställa sin bil så han kunde se den, någon hade rispat i den förut, han försöker gå vidare efter allt som har hänt, det är så tufft och han kan bara gilla läget.

Ursäkta ordvalen, men hur i helvete kan man ens publicera något dylikt?! HAN tycker synd om SIG SJÄV? Han har själv satt sig i sitsen att misshandla sin ex-fru. Han valde själv att ta till händerna och göra henne illa. Och han har mage att sitta och grina över hur jobbigt HAN har det? 

Hur fan har inte tjejen som han var gift med, mått? 

Jag tycker det är så fel att låta han intervjuas såhär. Precis som att han inte skulle förtjäna det. 

Var en man (om man kan vara det när man väljer att slå sin tjej) och säg att det du gjorde var så åt helvete fel och att du förtjänar det som görs mot dig. Du förtjänar att må piss och få skit på dig. 

Så enkelt är det. 


Ingen kvinna eller man förtjänar att bli slagen på, helst inte av någon de älskar, litar på och har delat allt med. 

Ingen förtjänar att sedan höra att den som misshandlar tycker synd om sig själv. 

Tycker de detta på riktigt, eller är det synd om dom för att någon kom på han, någon anmälde och att han blev dömd för det? 


En som en gång har slagit kommer alltid att slå igen.

Och jag önskar av hela mitt hjärta att kvinnor kunde inse detta. Kvinnor som inte är lika starka som andra. Jag önskar så mycket att en kvinna som blir slagen går därifrån på en gång, anmäler och sedan kan leva ett lycklig liv utan någon som kränker och förnedrar dom.

Det spelar ingen roll hur jäkla jävlig man skulle vara mot sin partner; säga fula ord, klippa sönder en tröja eller köpa fel sorts mjölk. Det kommer aldrig finnas en vettig anledning till att ta till våld. 

Anmäl aset, slå tillbaka för allt du orkar, spotta på honom, slå han mellan benen. Gör något. 

När du sedan visar att du orkar, även fast allt känns som ett svart hål, så är det du som står på stolta ben och inte han. 


Gerndt och många andra män som honom förtjänar att må skit. 

Jag hoppas innerligt att hans ex-fru idag mår bra. Och att hon kan skratta åt artikeln över att han mår så dåligt och får sin bil misshandlad..

För det är så synd om den som misshandlar, även fast det inte är den människan som fått tagit emot slag.




Av bfalk - 2 maj 2012 12:30

  

God dag alla små nissar där ute!

Idag är det onsdag, och alla mina planer för idag blev inte riktigt som dom skulle. Men inte grinar jag för det. Något som jag dock grinar över är att jag mår som en pära. Är snorig och enormt trött. Jag vet inte om snorigheten beror på att jag börjar bli förkyld igen eller om pollen nu är i farten. Det är jävligt i vilket fall som helst. Får se om jag orkar ta tag i mig själv idag, annars gör jag nog något helt ovettigt.. 

Ska ta mig en liten promenad runt sjön här iallafall!


Nu lyssnar jag på något oväntat som Skrillex. Har totalt glömt bort att jag faktiskt har vääärldens bästa ljudutrustning (heter det det...?) här hemma hos mamma. Det blir så sjukt bra ljud, man mår gott. Musik ska lyssnas högt, med bas.


Jaha.. Har jag egentligen nått annat att berätta? Mer än snor och musik?

Jag har börjat sova med öppen mun efter jag piercat mig. VAFAN? Varför är det så?

Ikväll är det match, Helsingborg borta. Jag hoppas och tror på mitt lag. Hejaheja Gnaget :)

Nu ska jag lyssna vidare på musica och bli lite piggare! Och antagligen fundera på konstiga ting.


Puss.

Av bfalk - 1 maj 2012 17:03

Äntligen har solen kommit hit, jag hoppas den är här för att stanna. Jag märker på en gång hur mycket bättre jag mår när den är framme. Dock så blåser det rätt oskönt, mindre bra. 

Måste bara berätta att jag klarade av cyklingen både igår och idag. Men trodde jag skulle få en mindre hjärtattack. Tyckte folk kollade lite konstigt på mig. Men det är väll fan inte normalt att tycka om att cykla. Faaaan va ont jag fick precis överallt. 

Och att bo på ena sidan berget och ska till andra berget säger väll allt. Fanskap alltså. 

Men är dock ganska stolt att jag klarade det, även fast det tog 50 min.. Fick gå lite, med gummibenen.

Ska försöka att börja cykla/gå till jobbet, det går bättre att jobba faktiskt och man blir piggare och känner sig hurtig. Det verkar vara inne med sånt. 

Och jag måste säga att det var skönt att slippa bakisheten. Nu har jag varit nykter, antagligen, snart 2 månader. Har ju druckit nån cider sådär, men inte festat på riktigt. Och på nått skumt vis känns det bra. Men det där kommer ju skita sig, snart är det sommar..


När jag kom hem så sov jag bara 2 timmar, sen gick det inge mer. 

När jag gick upp käkade jag sedan har jag suttit ute tills nu typ. Helt sjukt. Flera timmar. Har glott på när mamma fixat på verandan och sånt skoj.

Men hennes käre sambo satte nu på nån jäkla skit musik, så sprang snabbt in på rummet och satte igång Manson's nya. Love it.

Snart ska jag käka köttfärssås, och förmodligen bli trött och däcka tidigt. Längtar till imorgooooon! Men eftersom jag är en hemlig jävel så säger jag inget :)

Puss.


Här får ni en "bildbomb" från idag då:


         

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards