Alla inlägg under maj 2012

Av bfalk - 21 maj 2012 23:59

Hallåj mina vänner!

Bloggandet har väll kanske inte varit det bästa de senaste dagarna - men jag skyller på jobbet. För det är ju faktiskt sant trots allt. 

Kommande vecka kommer jag vara frånvarande både från datorn (iallafall på dagarna), socialt och i skallen. Veckan består av nattjobb och då är jag inte alltför rolig. Och på min endaste helt lediga dag på torsdag så ska jag såklart på två möten.. Dom kan det där med att göra det surt för en. 

Nåja, jag hade väll kanske inte gjort nått vettigt ändå. 


Ïkväll så gick jag faktiskt till jobbet, en applåd till mig! Jag blir lite piggare och natten går förhoppningsvis lite bättre, och så känns det skönt att få andas frisk luft. Jag satte igång appen 'runkeeper' för där kan man se hur långt man gått och så vidare, men var tvungen att stänga av den lika snabbt igen för kärringen pratade ju hela tiden. Man kan ju inte ha en pratande lur, alla kollar så konstigt på en.. Om det är någon som använder denna app får ni gärna berätta hur tusan man slår av hennes tjat. Jag orkar inte höra varje sekund att jag just gått en sekund.


Och idag fick jag den där bekräftelsen man så gärna vill ha ibland. Det var en uppskattning att jag faktiskt gör ett bra jobb här. Det händer inte ofta men när man väl får höra det, ja det värmer i hjärtat! Då var gick det lättare att komma hit också. Jag är så glad att jag får jobba med människor, det är det jag vill göra. Man kan inte få en kram och fina ord från en dator.. Hur man än gör. 


Sedan har jag faktiskt inte så mycket mer att berätta för er, jag vet inte om jag har sånt roligt liv att det ens är värt att läsa allt strunt jag skriver.. :)

Precis just nu kom jag på att jag glömde Heroes hemma, tänkte börja kolla om den serien.. 

Balle.


Puss.

Av bfalk - 21 maj 2012 23:54


"Happy not-a-parents day, it happens every day when you don’t have any kids. Now let’s all get drunk."

Av bfalk - 21 maj 2012 16:30

Ibland är det så skönt att hitta tillbaka till något man lyssnade på förut. 

Jag bara råkade snubbla in på OutKast igen och det är så härligt! Man behöver faktiskt inte lyssna på samma sak hela tiden, jag lyssnar verkligen inte på rock jämt och jag kan faktiskt lyssna på mycket sålänge texter och soundet i det hela är bra. Jag tror själv att man kanske utvecklas lite mer om man har mer öppna armar till musik, film och så vidare. 

OutKast spelades ofta här hemma när min brorsa bodde kvar, vi rockade alltid till någon låt och dansade sådär fint som bara vi kan göra.

De har en skön remix av både hiphop och vanlig sång, och de tar framförallt inte sin musik på blodigt allvar.


André 3000 som har gjort många projekt tidigare ska även spela Jimi Hendrix i en ny film om honom. Helt sjukt, det passar som handen i handsken - de ser ju ut som syskon!




Av bfalk - 20 maj 2012 20:15

 

ÄNTLIGEN vann AIK och fick med sig 3 poäng i dagens match mot Norrköping.

Det blev hela 5-2 till mitt fina lag.

Wohoo! :)

AIK
Av bfalk - 19 maj 2012 21:59

Av bfalk - 19 maj 2012 16:47

 

HeyhoE!

Vilken jäkla lördag.. Började morgonen med att jobba några timmar till, såg på mobilen att jag hade massor med sms och missade samtal. SÅKLART när jag inte ens är ute, som vanligt. Dessutom av en kille jag tänkte på innan jag gick och la mig typ, haha. Vad sjukt sånt är egentligen!

Jag mådde illa och trodde för en stund att någon kastat en låtsas bakishet på mig, som tur var så gick den över. När jag slutade så gick jag ner på stan, hämtade ut två paket varav ett var ett par Converse (har två par sen innan man dom är för stora så dom har jag inte ens), blev lycklig i själen när jag äntligen hade valt ett par skor jag faktiskt kan ha. 

Sedan så fixade jag och mamma med massa saker, vad jag ska ta med mig när jag flyttar och vad jag skulle kasta. Jag rensade även garderoberna lite till.

Sen hände det något där nånstans och helvetet brast lös. Efter ett påstående om att det inte fanns sallad. Inte för att säga för mycket, men ja.. Jag undrar vad det är som händer på riktigt. Jag fattar inte hur jag ska orka vänta denna långa tid innan jag får flytta. Ta mig härifråååååååååååååååån!


Efter att ha försökt kolla på ett play program i typ 2 timmar, så sket jag i det och gav mig ut istället. Jag har en förmåga att försöka skita i det som händer runt mig, gå ut och lyssna på musik jätte högt och låsa mig in i den fina världen. 

Jag tog även en tur till ica och köpte trocadero och godis, tröstätning är det bästa av ätning. Typ.

Jag hatar att vara arg, för då tänker jag på alla människor och hur jävla puckade alla är. Varför man måste skryta, stajla, apa efter nån annan eller bara vara lite störd. Toppen på kakan var att alla snorungar måste ha haft samling på ica, shit alltså. Jag har nog aldrig sett så bortskämda snorvalpar någongång, trots att de fick både godis och glass ville de ha mer mer mer. Och dom säger att aga är dåligt.. Nej, om jag skulle få sånna där barn skulle jag nog skicka dom till Guantanamo, minst. Jag fattar inte varför man väljer som förälder att göra så att man får sånna barn heller. Vem vill leva med sitt barn som börjar grina, skrika och slåss för att den inte får en tidning, eller en glass..? Tack och lov för p-piller.

Jaja, skönt att denna lördag snart är över och jag får sova om några timmar och invänta ännu ett dygn på jobbet imorgon!

Nåja, nu har jag fått kräkas ut lite.. Återkommer när jag är snällare.


Puss.

Av bfalk - 18 maj 2012 15:30

Dregen har designat en alldeles egen klocka! 

Och gissa huuuuuuuuuuuuuuuuur mycket jag vill ha den, helst nu på en gång! Synd att den var skit dyr och jag själv kommer nog aldrig kunna köpa den. 

Jag ska lätt önska mig den här i födelsedag, eller kanske inflyttningspresent?! Man måste ju trots allt veta vad klockan är..


 

Av bfalk - 18 maj 2012 08:45

 

Och så var det helg igen!

Som vanligt så jobbar jag, jag har nog jobbat varje helg i flera veckor nu.. Men det är skönt som fan, man tjänar ju storkovan och jag behöver lägga undan pengar nu när jag ska flytta! Och på tal om det så ska jag få både säng och tv, här snackar vi snällhet! Lite surt att jag jobbar just denna fredag, jag missar Gilby Clarke som kommer hit till stan. Shit, sådan storhet var det längesedan det var här! Hoppas han ställer in, hihi..

Igår så åkte jag åter till min mor, jag var ute i god tid för engångsskull, pallrade mig ner på stan för att handla lite innan jag åkte hem. Men var det öppet? NÄÄ. "Det är ju en röddag!" säger mamma, jaha, men inte tusan tänker jag på det. När jag jobbar som jag gör så tänker jag inte på sånt skit. Jag blev arg och ville kasta grus.. Gick in på hemköp och köpte en ost (kan inte äta den som finns hemma) och sedan fick jag vänta på bussjäkeln jätte länge. Och på toppen på isberget så regnade det hela dagen och var grått, tråkigt som tusan.

När jag kom hem så kollade jag lite på hemmafruar, sedan rensade jag ut mina garderober. Har lovat lill-Ida att hon ska få allt jag inte vill ha längre. 

Jag färgade även mitt hår, jag var så säker på att jag såg bruna inslag i det svarta.. Jag vet inte om det är så, men om jag får för mig nått måste jag åtgärda problemet! Och konstigt nog så var det lättare att färga 40 cm hår än när det är kort. 

Jag kollade även på hockey, hela fyra matcher visades på 4an. Dock känns det ändå inte som att det är VM, vissa matcher är sjukt lama. Men jag älskar sport, väljer hellre att glo på det än nått sugigt program. Dock så åkte ju Sverige ut, DOM SOM SKULLE TA GULD förfaaaan!! OBS! Enligt alla i media.

Ja herrigud.. Den som har sett deras matcher kan ju säga motsatsen, som det också blev. Sverige suger i allt, i alla sporter. Jag har ju alltid sagt det, men tror inte man får säga det sådär högt. 


Nu ska jag alldeles strax ta bussen ner till stan, ska nog handla kakor eller godis så jag har på jobbet.. Jag blir alltid så sjukt sugen på allt när jag är där, lika bra att ladda upp. 


Puss på er, ha en fin fredag! :)

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards