Direktlänk till inlägg 6 december 2011

Vad är det som händer med musiken i världen..

Av bfalk - 6 december 2011 16:15

"12 Extremely Disappointing Facts About Popular Music"


Så lyder rubriken över en sida jag just hittade. 

Det är fakta om populär musik, och det är inte kul.. Hur fan kan sån skitmusikjävlafan sälja mer än RIKTIG musik som fanns förut? Som faktiskt är bra och betyder något?

Det är en konstig värld vi lever i. Jag blir bara mer och mer fundersam.

Det är synd, det finns inte mycket riktig musik nuförtiden, något som verkligen betyder något; något som inte är påhittat av några bossar på ett skivbolag. Jag tycker det är riktigt synd, men det verkar ju trots allt gå hem. 

Unga människor idag behöver ingen tilltro till musiken, man kan spela skit och det är ändå bra i deras öron.

Och spelas det 'riktig' musik, med riktiga musiker som faktiskt kan sjunga och spela instrument; ja, då går det inte alls hem. 


Jag vet inte om det är här är "number one" att skriva om, men jag tycker det är så tråkigt på något sätt. 

När all riktig vettig musik är borta, och det endast finns Glee och Justin Bieber kopior kvar i världen. Ja, då vill jag inte riktigt finnas till tror jag. 

Har människor blivit så dumma, att de inte ens behöver bra musik längre..?


Klicka på rubriken där uppe för att läsa hela listan, och bli mållös du med.

 
 
Sandra

Sandra

6 december 2011 20:19

tycker inte att den sidan bevisar mer än att folk inte kan acceptera att musiken går vidare och att alla har olika slags musikstil. Sure nya band säljer mer än de gamla gjorde, men det kan också bero på att musik nu för tiden säljer mer än vad den gjorde förr, det har inget med kvalitén på bandet eller artisten att göra.

Sen är jag jävligt less på alla som dissar Justin Bieber. Jag är inget fan alls, men han har sin musik som folk gillar, varför klanka ner på andras musikstil? Vad vinner man på det?

Musiken förändras, precis som allt annat, det betyder inte att den är bättre nu, bara annorlunda.

http://www.yendri.bloggplatsen.se

bfalk

6 december 2011 20:47

Jag respekterar vad du tycker. Men jag håller dock inte med, musiken förr var bättre - nu är det inte ens riktig musik som spelas - då allt är datorljud, man behöver inte kunna sjunga - man kan göra om rösten och mima istället. Man behöver inte heller skriva sin egen musik.
Musiken betyder inget längre, iallafall inte musiker som Bieber och andra hippa unga artister gör, som faktiskt är producerad av skivbolagen för att sälja mer.

Man vinner inget av att "klanka" ner på olika musikstilar, jag tycker inte alls att jag gör det - jag säger vad jag tycker och jag tycker det är skrämmande hur musiken utvecklas. That's it.

 
Hanna

Hanna

6 december 2011 23:17

Jag älskar slutet med Justin Beiber - "this guy exist". Fast just de exemplen tror jag inte har att göra med att musiken idag är bättre eller så utan att välfärden är bättre och att det är billigare att köpa skivor/låtar.

Just den musiken de tar upp är väl ändå inte de jag tycker är värst, det värsta är de där partylåtarna som går på radion. (lyssnar på radio på jobbet och håller på att bli galen) Alla de där intetsägande låtarna med samma beat allihopa. Förstår inte hur de kan sälja alls! Radion har alltid spelat sönder låtar, men för tio år sedan så var det åtminstone låtar de spelade sönder - nu är det bara samma beat om och om igen. och så döper de det här beatet till olika namn som om det skulle göra dem till olika låtar.

Tror inte att jag heller skulle överleva utan musik.

Ha det bra =)

http://hannastankar.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bfalk - 28 februari 2013 02:35


    Eftersom man alltid ska skryta om saker man gör bra så ska jag tamefan också göra det.  Detta är ingen comeback för mig. Jag ska alltså bara skryta här litegrann..  Jag har sedan jag blev medlem på Ester&co, 15 februari, tränat varje da...

Av bfalk - 14 februari 2013 13:53


Jag har kommit fram till att min lust att blogga har försvunnit totalt, så är the end of an era här. Eftersom det knappt är någon som läser den här bloggen så behöver jag ju ändå inte ha den kvar. Jag kanske återkommer med en ny blogg, som endast b...

Av bfalk - 11 februari 2013 21:47


Mamma har dumpat sitt fotbad hon fick i julklapp hos mig, hon säger att vi ska ha delad vårdnad om den, haha. Åååå det är så grymt härligt alltså. Mina onda fötter blir genast gladare och avslappnade, tror det är bra medicin för dom som har ont i fos...

Av bfalk - 11 februari 2013 12:45

"The world goes on and you're gone. The best revenge is to live on and prove yourself." Eddie Vedder ...

Av bfalk - 10 februari 2013 18:30


  FYFAN vilken huvudvärk jag har! Det är inte ofta det händer men när det väl smäller till, PANG! Så göre så ont så det känns som allt ska sprängas. Väldigt oskönt må jag säga.  Och i två dagar har jag städat med mamma hos min bror som ska hyra ...

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards