Direktlänk till inlägg 10 november 2009

I'm baaaaack!

Av bfalk - 10 november 2009 14:00

Ja, då sitter jag här igen. Jag har precis ätit frukost, jag är inte alls sugen på mat men jag måste ju har jag hört. Jag har fortfarande värk och dessutom ont i halsen. Jag brukar ju trots allt alltid känna i kroppen några dagar innan jag börjar få ont i halsen eller dylikt. Nu är det bara att hoppas att jag inte blir sjuk! :)

Snart ska jag väll ta på mig lite kläder och försöka se ut som en människa och inte som en zombie, sen ska jag gå och tvätta. Jag är inte sådär jättepepp men jag måste ju trots allt. Men just nu så sitter jag i soffan och lyssnar på Memories, jag är helt förälskad i den låten alltså! Jag kommer nog bli less på skivan inom en vecka, när jag gillar något så lyssnar jag sönder det, det har även min bror påpekat. Jag älskar sönder det, eller vadå? Haha.


Igår såg jag på fotbollsgalan, ingen direkt överaskning att Zlatan vann det han var nominerad till. Kollade på Aftonbladet där någon hade skrivit: "det är lika bra att rulla den där jävla guldbollen till Barca, man vet ju vem som vinner". Sånt är faktiskt lite tråkigt. Ja, han är skit bra i Barca men inte i Sverige. Det skulle bara vara skönt om han slutade i landslaget, då kanske någon U21are får komma in som faktiskt gör mål.

AIK fick även stå på scenen en snabbis, de hade på sig lösmustacher och var allmänt snygga. De intervjuade såklart Martin Mutumba, han måste ju vara världens skönaste fotbollsspelare! Fast jag förstår att vissa blir irriterade när dom ser honom, kanske sånna som är lite bittra över vissa matcher..

 

   

http://emo.huhiho.com

 

Vilket oerhört härligt väder Sundsvall har att bjuda på idag, jag skulle nog kunna göra det ena och det andra för att få se solen några timmar. Tänk att vädret påverkar oss så mycket, jag måste nog gå och köpa silver. Det gör att man blir pigg och att man inte blir sjuk lika ofta, deni!

Även fast jag har ont i höfterna och inte känner mig helt okej så ska jag faktiskt göra någon nytta idag, jag känner att jag bara blir mer deppig om jag sitter och tycker synd om mig själv. Jag ska nog rensa lite kläder iallafall, så man har nått att göra. Sen ska jag nog kolla på ett till avsnitt av "The vampire diaries", jag är totalt såld på den serien. Jag har alltid varit intresserad av vampyrer och sett nästan alla filmer, så det är roligt att de gör serier oxå. Men Twilight förstörde allt I must tell you!

Nej, nu snackar jag i nattmössan igen. Han är ju snygg, eller....?

Inatt så kunde jag som vanligt inte sova så jag kikade på två filmer; Four Christmases och Supersugen. Den sistnämnde har jag sett några gånger och jag kan inte låta bli att skratta åt den, helst inte när man är ganska trött. Polisarna är bäst i hela filmen, tänk om dom kunde vara lite så här endå..? Four Christmases var första gången jag såg, Vince Vaughn och Reese Witherspoon spelar huvudrollerna. Den var väll helt okej, inte direkt superrolig men jag antar att jag kommer se den en och en annangång när jag är bakis, haha.


Nu ska jag faktiskt ta på mig några kläder, man kan ju inte sitta naken hur länge som helst!


PUSS!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bfalk - 28 februari 2013 02:35


    Eftersom man alltid ska skryta om saker man gör bra så ska jag tamefan också göra det.  Detta är ingen comeback för mig. Jag ska alltså bara skryta här litegrann..  Jag har sedan jag blev medlem på Ester&co, 15 februari, tränat varje da...

Av bfalk - 14 februari 2013 13:53


Jag har kommit fram till att min lust att blogga har försvunnit totalt, så är the end of an era här. Eftersom det knappt är någon som läser den här bloggen så behöver jag ju ändå inte ha den kvar. Jag kanske återkommer med en ny blogg, som endast b...

Av bfalk - 11 februari 2013 21:47


Mamma har dumpat sitt fotbad hon fick i julklapp hos mig, hon säger att vi ska ha delad vårdnad om den, haha. Åååå det är så grymt härligt alltså. Mina onda fötter blir genast gladare och avslappnade, tror det är bra medicin för dom som har ont i fos...

Av bfalk - 11 februari 2013 12:45

"The world goes on and you're gone. The best revenge is to live on and prove yourself." Eddie Vedder ...

Av bfalk - 10 februari 2013 18:30


  FYFAN vilken huvudvärk jag har! Det är inte ofta det händer men när det väl smäller till, PANG! Så göre så ont så det känns som allt ska sprängas. Väldigt oskönt må jag säga.  Och i två dagar har jag städat med mamma hos min bror som ska hyra ...

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards