Alla inlägg under november 2009

Av bfalk - 26 november 2009 22:17

"Better to write for yourself and have no public than to write for the public and have no self."

/Cyril Connolly

Av bfalk - 26 november 2009 17:58

Hejåhååå! Jag har precis blivit klar med skurning av fiskskålen samt råttburen, ganska jobbigt och ganska blött precis överallt. Men nu är det klart och jag är nöjd, nu behöver jag inte göra det på ett tag iallafall.

Nu sitter jag här och kollar runt. Blir väldigt förvånad att ingen kommenterar mina inlägg med massa åsikter. Ingen håller med och ingen blir förbannad och håller inte med.. Har mina läsare inga åsikter.. Alls? Eller så är det skit tråkigt att läsa helt enkelt, haha.

Nu väntar jag på käk; bakad potatis med skagenröra. Underbart gott! Det är bäst att käka som en idiot nu eftersom mitt halsont har kommit tillbaka, bacillerna måste älska att härja i detta hem.

I väntan på mat så beställde jag 5 nya nummer av ELLE, man får så bra erbjudanden så lika bra att slå till!

Mamma har sagt åt mig strängt att jag inte ska shoppa något mer nu.. Ja, jag ska försöka att låta bli. Försöka.


Ikväll blir det Criminal Minds och reprisen av Efterlyst för hela slanten, mamma har köpt chips och dipp till mig oxå.. Får se om jag kan hålla mig tills imorn, haha.


PUSS!

 

Av bfalk - 26 november 2009 14:15

Gårdagens bloggande handlade ju om Adam Lambert bland annat. Idag i Aftonbladet kan man läsa hur det kan vara okej för två kvinnor att kyssas, fast inte två män. Vad handlar det egentligen om? Är det som mamma säger; att det sitter massa snuskgubbar i AMA's ledning och bara törstar efter kvinnliga artister som visar så mycket dom bara kan. Men när det kommer en snygg kille upp på scenen som egentligen gör samma sak, provocerar så är det helt plötsligt jätte hemskt, äckligt och måste klippas bort. Jag tycker att detta är bra att det har blivit någon slags debatt, eftersom man diskriminerar Adam som person och hans sexualitet. Varför ska inte han få göra sådana saker, undrar jag.

En kyss är en kyss, men ändå inte. Det handlar bara om könet i den här frågan. Vilket är så himla tråkigt, världen kan inte ha kommit långt även fast vi ibland får för oss det.

För 10 år sedan hade det här varit värsta grejen, men idag så förstår jag inte ens att människor tänker så. Ja, det finns homosexualitet. Varför försöka sudda bort det? (det blev suddigt i tvrutan när de visade kyssen).

Amerikaner, amerikaner. Jag är en lyckans ost som inte bor där borta. Då hade jag blivit hängd av alla dumma grejer jag har hittat på i mina dagar.

Amerika är ju trots allt landet av dubbermoral, så jäkla tråkigt och patetiskt.

Jag tycker det är väldigt bra att Aftonbladet skriver en sån här artikel oxå, att dom uppmärksammar att det är okej för en kvinna men inte för en man.

 

 "Man fick också se Lady Gaga slå sönder en Whisky-flaska, Janet Jackson tog tag i en manlig dansares skrev, Eminem pratade om hur Slim Shady har 17 "våldtäkter under sitt bälte" Lambert om galan i helhet och programledarens motivation att barnen inte skulle kunna veta att det skulle komma en homosexuell kyss.

Av bfalk - 26 november 2009 13:38

Ja, för att svara för mig själv så var det ett tag sen. Jag är himla less på att sjukdomen från förra året alltid gör sig påmind. Jag blir rädd att jag måste dras med det här hela livet eller om det kommer en mirakelkur och bara räddar mitt immunförsvar.. Vilket är mest sannolikt? Nu tycker jag inte alls synd om mig själv, jag blir bara förbannad på min kropp som vägrar lyda mig. Jag är inte alls pepp på nånting, så det blir inget dejtande med Gisse eftersom jag inte vet att om jag kan festa imorn (vi skulle köpa alkohol och sånt). Det är mycket roligare att festa när man verkligen vill och är sugen och dessutom känner sig frisk! Jag har erfarenheten av att man oftast brukar vakna mycket sjukare dagen efter, även fast man var 'the top of the world' kvällen innan.

Fester kommer och går, synd bara att man har tappat suget lite. Jaja, jag sparar ju en peng, haha. På tal om pengar så kommer det en riktigt härlig slant in på kontot imorn, jag tjyvkikade precis på kontot. "PUH!" sa det i mitt huvud, eftersom jag beställt riktigt mycket saker från HM för några veckor sedan.


Jag är så himla sugen på att julpynta oxå, men mamma säger att det är fööör tidigt. "Ja, men på söndag då, kan jag pynta då?" frågade jag medans jag försökte göra fina hundögon. Men det lyckades inte det heller. Jag tror inte jag har söta ögon trots allt.

Jag blir alldeles varm och fjantig inombords när det är jul, jag älskar att pynta och klä julgranen. Dricka julmust, äta godis och slå in presenter är underbart! Jag tror att jag gillar det så mycket oxå för att jag har en sån bra familj och vi har det alltid så mysigt vid jul, varför ska man inte längta till det lixom?Glad

Snart kanske jag får min vilja igenom och får börja pynta.. Detta år ska vi även ha pepparkakshus.. To be continued...

Idag ska jag läsa en hel hög med tidningar tänkte jag, kanske fixa lite med kläder. Alltid när jag är less på ett par jeans så gör jag dom till skjorts, kanske ska fixa med det denna dag. Annars så tar jag det lugnt, man måste det när man har en infektion i kroppen har jag hört. Även fast jag inte är så sjuk utåt sett så blir man påmind varje gång man kikar sig i spegeln, jag hatar det. Så speglar är inte OK denna dag! Föresten så står det i tidningarna idag att det är en enorm smittspridning av baconfebern.. Och i rummet intill mig just nu så ligger mamma med influensan, yeey me! Fast det är nog jag som råkade smitta henne, HEHE.

Jag står fortfarande stark och vägrar ta den där sprutan, jag säger 'fuck you' till den och viftar stolt på rumpan när jag går därifrån. Jäklar vilken stark kvinna jag är.


PUSS!



Av bfalk - 25 november 2009 23:15

Ibland undrar jag hur långt världen har kommit egentligen. Den stora snackisen dom senaste dagarna har varit Adam Lambert's uppträdande på American Music Awards. Han stimulerade oralsex på scenen samt kysste en kille.. Hmm.. Någon som kommer ihåg Britney's kyss med Madonna? Lady Gaga's uppträdanden? Christina Augulieras juckande mot tvrutan?

Jag håller med Lambert när han säger att det är diskrimerande att människor höjer på ögonbrynen och blir jätte chockade när han gjorde så men att ingen bryr sig om det är en kvinna (och dom är ju oftast halvnakna dessutom).

Jag fattar inte hur folk orkar engagera sig och bli så himla upprörda över något dylikt. Han är artist, artister brukar provocera. Move on!


Folk tycker att det är så hemskt för att det är barn som tittar på den här showen, men ja, det är det väll alltid? Jag tycker själv inte om kvinnor som juckar och låtsas att dom har sex på scenen, jag behöver inte se det hela tiden. Men jag kan ändå känna att det var jävligt bra gjort av honom eftersom det inte är många män som provocerar i samma klass som kvinnor. Men det verkar vara en himla skillnad på män och kvinnor i just det här sammanhanget. Konstigt, eller hur?

Men om jag skulle få bestämma så skulle allt handla om musiken, inte hur man ser ut på scenen eller hur mycket sex man kan framkalla på scenen.

Adam Lambert @ AMA.


Av bfalk - 25 november 2009 23:08

  

Min hand ser overkligt stor ut.. Är jag en man? Eller va?

 

Jag hade mina nya skor idag med ett par benvärmare, samt min fina herrskjorta.    

Av bfalk - 25 november 2009 21:51

Det har varit en väldigt dålig uppdatering här idag, eller hur? Jag hade inte så mycket att säga idag så det fick bli lite kvällsbloggning istället! :)

Dagen idag har varit ganska seg, jag gjorde inte alltför mycket. Jag såg misäret på rummet och jag insåg att jag aldrig kommer göra något åt det.. Men eftersom det är december snart så måste jag göra nått, jag måste städa vid jul och när jag fyller år, så har jag haft sen jag var liten - nu är bara frågan om jag kommer hålla det denna gång.

Jag duschade och fixade mig ganska fort denna dag, sen så käkade jag mackor som mamma hade bakat idag. Dom var jätte goda! Jag äter hellre hembakat än snusk brödet på ica. Efter fyra nångång så åkte jag ner på stan, det spöregnade så det luktade blöthund i hela bussen. Det var inte hett.

Jag gick på dallan, var där en stund sen så kom morsan och då tog vi en afterworkare även fast varken hon eller jag hade jobbat, haha. Jag käkade lite mat där oxå, Dave verkade glad att jag kom och sa hej. Jag kommer verkligen sakna han, vi får hoppas att han kommer hem tidigare! Och tar med en känguru, jag har hört att dom är goda..

Vi satt där och pratade jätte länge, det var väldigt skönt att få vara ensam med morsan för engångsskull.


Nu sitter jag hemma, själv. Mamma tappade mobilen på bussen, jag hoppas att hon får tillbaka den annars blir det ett himla liv.. Hur ska man få tag på henne annars?!

Jag har även missat Efterlyst, men nu kikar jag lite på Leffe. Inget sms denna kväll kan jag ju säga.


Imorn ska jag vara med Gisse oxå, det ska bli jätte kul att träffa henne igen. Jag har massa saker att prata om med henne.

Nej.. Nu har jag inte mycket mer att berätta.. Lägger upp en litet till blogginlägg snart, bland annat om gaykyssar! ;)


PUSS!


Av bfalk - 25 november 2009 13:15

Jag har ju totalt glömt bort att skriva i bloggen att The Umbilical Brothers kommer till Sundsvall i April nästa år! Dom är säkert på någon slags Sverige turné, så kika om dom kommer till just din stad.

Jag fick nys om dessa brorsor via tven, en sen kväll visade dom en tvåtimmars show med dom, och jag är så glad att jag såg den alltså! Deras mimrörelser och ljudeffekter är helt otroliga. Jag bara måste se dom, kalaset går på 330 kronor. 

Här nedanför kan du läsa och kolla in två videos jag lagt in;


Info : Umbilical Brothers har dött och det finns endast en plats i himlen- vem av dem kommer dit först? De australiensiska komikerbröderna har besökt Sverige tidigare och gjort stor succe inför en minst sagt skräckslagen publik.
Som när de kastade en handgranat utöver publiken och sprängde en liten hund som fångat granaten och det regnade delar över dem. Men när bröderna rest sig och torkat av sig försäkrar de publiken om att det inte är en riktig hund- de är mimare och hunden är en mimhund. Med sitt kaos och sin genialitet har bröderna lyckats ta hem en rad utmärkelser, nu senast Helpmann Award Winners- Best Comedy Performers 2008 och ARIA nominees 2008 för "Don´t Explain".

"Windscreen cleaner"

"Fingers"

 

 


Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards