Alla inlägg under november 2009

Av bfalk - 24 november 2009 19:34

Hur ska jag orka vänta tills Januari till nästa avsnitt?! Det här är ju bara galet. Det var så tokspännande sista avsnittet oxå.. ÅÅÅÅÅH.

Det är lite jobbigt när man fastnar för en serie, eller hur? Och så måste man vääänta och väänta till nästa.


Av bfalk - 24 november 2009 16:45

Jag tror jag håller på att gå under. Jag har sprungit fram och tillbaka till tvättstugan, solat i 20 minuter och gått till ica. Snart måste jag gå tillbaka till tvättstugan efter att mamma har solat eftersom jag råkade glömma att slå igång torktumlaren.. Så går det när man är yr antar jag.

Jag har inte hunnit gjort så mycket mer än så, men jag är endå slut som fasiken. Min kropp blir så konstig efter en infektion, vilket jag får veta varje gång. Inatt så fick jag som vanligt sår på läppen, efter dunder sjukdomen för över ett år sedan så får jag så. Det är jätte jobbigt och det gör sjukt ont, men det är tur att man fucidin salvan som kan hjälpa en. Jag undrar om jag kommer ha så här hela livet..? Eftersom läkarna bara ser hur jag ser ut och inte hur jag mår så antar jag att jag inte kommer få något svar på just den frågan.


Nu tänkte jag ta mig ett glas julmust, sen blir det middag. Jag tror banne mig att jag ska kika på hemmafruarna oxå, även fast jag inte följer den serien längre så är det kul att kolla på då och då!Glad

Imorn ska jag till gå och käka hos Dave, det är hans sista pass där på Dallan för han ska åka till Australien (hans hemland) i 6 veckor!! Jag fattar inte hur jag ska klara mig utan hans mat och hans roliga dialekt. Så det ska faktiskt bli riktigt kul. Då ska jag även ha mig mina nya skor tänkte jag, hoppas jag inte bryter fötterna av mig.


PUSS!

Av bfalk - 24 november 2009 16:39

 

 

        

Av bfalk - 24 november 2009 13:15

När jag hade min Sean Banan period (för några nätter sedan) så hittade jag ett klipp där han frågar en tjej varför vi tjejer fixar oss inför fest. "Ni ser ju endå ut som Smeagol när ni ska hem, ni kan knappt gå och det hänger kebabsås från ena läppen". Jag tror jag skrattade i en kvart för att sedan inse att han har så rätt!

Varför å varför står vi och sminkar oss och fixar håret i flera timmar för att sedan förtära alkohol och se ut som några monster. Haha, det är egentligen så onödigt. Inför nästa fest ska jag skippa allt fixande och gå 'normal'. Yeah right, det kommer nog bli ännu en till natt då man förvandlas till Smeagol och alla de nyktra människorna bara råskrattar bakom ens rygg.

Jag måste erkänna att jag ser förjävlig ut när jag har festat. Toppen på isberget var nog för några veckor sedan då jag såg förjävlig ut, kunde knappt gå SAMT hällde fiskvatten över hela mig (jag skulle leta efter fisken i bubblan men det slutade med att jag råkade hälla vattnet över mig..). Eftersom jag var så duktig måste jag dessutom tycka synd om mig själv, så där satt jag med fiskvatten över mig och grät en skvätt för att jag var nog den människan som det var mest synd om i heeeeela världen.


Och jag skyller på alkoholen.

Bella goes Smeagol på fredag!


Av bfalk - 23 november 2009 22:30

Jag har gillat honom sen han vann Project Runway, han gör så snygga kläder! Jag kan nog lätt hyra ut min kropp till dessa kläder..

Synd att man inte är lika lång >_<

    

Kvalitén är lite dålig men man ser ju lite granna iallafall! Jag skulle helst vilja ha den svarta klänningen och den mörkgröna, visst är de snygga? Daniel's kläder är väldigt lätta och fina, inte sådär 'over the top' som vissa designer är. Han är helt klart värd sin framgång, han är en jätte bra designer enligt mig.

Kläder och annat kan du hitta på hemsidan.

Daniel Vosovic

Av bfalk - 23 november 2009 21:37

Nu är jag klar med håret. Det såg värsta bra ut i spegeln INNAN duschen men efter duschen samt hårtorkning så vettetusan alltså.. Det råkade bli så blont att det blev grått, jag fattar inte. Haha, det ser inte så fint ut just nu. Jag får väll bege mig till stan senare i veckan och köpa lite mer färg så det ser någorlunda bra ut. Men tills dess får det allt vila, jag vill inte tappa håret än. Fast, jag tror ingen tycker det är konstigt att jag ser ut som 'hej kom och hjälp mig' Tungan ute

Nu sitter jag och skriver dessa rader samtidigt som jag smygkikar på Mamma till en mördare och trycker i mig godis.


Sen ska jag lägga mig i sängen, jag började kolla på Dexter igår så ska nog kolla lite till idag.

Föreesten, idag fick jag tillochmed beröm från en anhörig på LV7. Det värmer ju såklart!

Jag känner att jag är extremt tråkig idag för jag har inget att skriva om.. Imorn ska jag tvätta, jag känner redan peppen!


PUSS!


Av bfalk - 23 november 2009 18:00

 

  


Svart vita bilder, Kate Moss och hennes män med koll på kläder. De är så vackra på sina speciella sätt - alla tre korten.

Av bfalk - 23 november 2009 16:28

Idag fick jag äntligen sova ut, jag sov som törnrosa nästan. När jag gick upp så käkade jag frukost, läste lite skvaller och tog en dusch och fixade mig. När jag kollade i brevlådan hade det kommit två julklappar samt en Vecko Revyn tidning. Nu har jag jätte många tidningar kvar att läsa, ohmygaad!

Jag har precis kommit hem nu, jag var på stan en jätte snabbis och köpte hårfärg. En svart och en avfärgning, jag vettitusan hur jag ska hantera slingan när jag färgar det svarta.. Men jag funderar fortfarande. Slingan är jätte urtvättad och ful, så det ska bli skönt att få färga den oxå. Jag hoppas det blir fint och att jag att blir mer nöjd denna gång än förra gången!Glad

Jag hoppade av bussen vid ica (jag tänkte faktiskt gå dit men mina fötter tillät det inte), jag handlade lite godis och hämtade ut två paket. En med kläder och en med skor i! Snacka om att jag har julafton nästan varje dag, love it!

    

Klacken är hela 11 cm, tror ni att jag klarar av att gå i dom?? Ja, förtusan. Dom är så snygga så jag tror jag ska sova med dom inatt.


Nu kollar jag på Project Runway, när det är slut ska jag börja med håret.. Åh. Ibland önskade jag att nån vänlig själ skulle kunna hjälpa mig. Jag kommer aldrig mer fråga mamma, eftersom hon 'bara råkar' glömma halva håret, haha. Så det kommer gå åt några timmar åt det alltså. Jag får se vad som händer senare, idag kanske jag klarar av att städa..? Nej, varför ljuger jag för mig själv hela tiden.


PUSS!   

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards