Alla inlägg under november 2009

Av bfalk - 18 november 2009 22:11

Men jag kommer inte ihåg vad det var! Visst är sånt jobbigt..?

Det jag kan berätta är att jag faktiskt gjorde muffins förut. Det är ett jätte lätt recept, det tar bara ungefär 10 minuter att göra själva smeten! :) Här hittar du receptet om du skulle bli sugen på att göra muffins.

Blåbärsmuffins 

Sådär ska tydligen dom se ut, jag fattar inte hur man får dom sådär stora. Mina blir små och töntiga. Och mina blev helblå, haha. Men utséendet spelar inte så stor roll eftersom dom endå ska ner i fetmagen!

På tal om fet så såg jag reklamen för väldigt stora människor som någon svensk tjej har träffat, dom har egna beundrare osv. Och dom mår bra. Jag har aldrig sett sådär feta människor ha ett bra självförtroende och mådde bra med livet. Jag gladde mig för deras skull, men det är ju synd att kroppen inte ska vara uppbyggd på det där viset och att hjärtat inte pallar hur mycket som helst.

Men självförtroende ska man ha!

 

Som vanligt en onsdagskväll så var det Efterlyst. Och som vanligt så svarar inte Leffe GW på mina sms! Skiter han i mig med vilje tro? Mamma sa att jag nästa gång ska skicka sms och fråga varför han inte svarar på mina sms, haha. Nej, jag har inte mycket till liv.


Nu börjar jag faktiskt bli lite trött på ögat så ska nog ta och gå lägga mig med min Ajvide bok; Människohamn. Det börjar bli riktigt läskigt. Tänk att en bok kan framkalla en sån känsla!


PUSS!


Av bfalk - 18 november 2009 17:00

Igår väckte Jessica mina barndomsminnen till liv. Jag kommenterade en bild på hennes bilddagbok, det kan framstå som stötande men det handlade om att jag måste sluta ha sex med med killar med grön hud och simfötter, och därav började vi prata om Simpor och Grodfötter.

Och, av någon konstig anledning inte vet vad det är så kan det läsas här under:

"Simpor och Grodfötter var ett barnprogram som sändes i SVT kring 1994-1995. Berättelsen handlade om en familj snurpingar (amfibiska människoliknande varelser) och hur de försökte leva i människornas samhälle. I programmet visades också kortare pedagogiska filmer.

Simpor och Grodfötter är känt för att vara det läskigaste barnprogrammet, då många barn blev rädd för karaktärerna samtidigt som de älskade programmet."

  


Jag var inte det barn som blev rädd, jag såg det humoristiska i det. Ganska sjukt eftersom man var en liten plutt.. Men iallafall så älskade jag det här barnprogrammet. Jag trodde att i alla lägenheter så fanns det en liten sån där varelse. Vad jag kommer ihåg så rymde deras mamma för att hänga med en rockgrupp, haha. Jag var extra kär i killen, han var så söt!

Det är så härligt att återminnas sånna här saker som barnprogram och sånt.

Jag kommer ihåg när min morfar fiskade, han fick alltid mer simpor än vanliga fiskar. Dom var så fula så jag kastade dom åt måsarna på en gång.

Ja, det går inte att få tag i Simpor och Grodfötter nånstans, det är lite konstigt. En vän till mig ringde till och med och frågade bolaget och dom nekade att dom ens producerat det programmet.. Konstigt va?

Jag skulle vilja se det igen och vara ett litet barn igen!Skrattande

Av bfalk - 18 november 2009 16:11

Jag har skapat en ny omröstning, ta del av den och rösta vettja!Skrattande

Du hittar den precis under min bild.

Av bfalk - 18 november 2009 15:51

Jag är tokförkyld, jag försöker inte att använda så mycket nässpray för att jag blir så lätt beroende och då funkar det ju inte alls. Men att andas genom munnen är däremot inte någon höjdare..

Jag kan knappt sova längre heller, jag blir galeeen! Men det lutar mot en friskare sida nu allafall, så himla skönt! :)

Tänkte skriva en rad eller två innan jag ska se Project Runway.

Idag har jag inte gjort ett skit, ätit en macka och suttit här typ. Jag har kollat runt på massa julklappar som jag ska köpa, så då går det ju en timme eller två faktiskt. Jag ska beställa allt genom internet, så jag slipper stressen på stan. Jag orkar verkligen inte med galna kärringar och tokiga damer med barnvagnar när julen börjar närma sig. Jag har hittat till mamma, Staffan, Gisse och Micke. Nu fattas bara mormor, men hon önskar sig alltid godis så det är ju ganska lätt ^^

Jag älskar att handla presenter och julklappar till andra, men nu fick jag hejda mig lite eftersom jag måste tänka på mina pengar, men summan går på över tvåtusen iallafall.. Det är rätt billigt jämfört med förra året, då fick mamma typ 15 julklappar + födelsedagspresenter en vecka senare, haha! Men det var hon nog värd..?Flört


Senare ikväll ska jag göra blåbärsmuffins, såååå sjukt gott! Blandat med lite förkylning så kanske det blir världens godaste. Undra om jag ska bjuda mina grannar på det..? På tal om grannar så tänkte jag på tokkärringen som bor här bredvid mig. För nått år sedan så stog vi och skrek på varandra, jag var hur stressad som helst till bussen och då ville hon börja bråka med mig. Om vad? Jo, att Ceasar (vår katt) var så kåt och ville sätta på hennes katt. Hon var fullkomligt galen och skrek att jag skulle kastrera honom med mitt studiebidrag (som då låg på 950:-). Vet ni hur sugen jag var på att kasta något vasst på henne? Hon måste ju verkligen ha en skruv lös.

Inte konstigt att man vill flytta ut i skogen utan grannar som klagar och är allmänt dumma. På tal om dumma så kom en granne för ett tag sen och plingade på och frågade vad vår katt gjort i huvudet. "Han har ett hål i huvudet!!". Det var ett sår bakom örat. Ja, vad ska man säga. Man verkar ju stå ut på den här gatan iallafall.


Nej, nu ska jag kika på tv.


PUSS!

Av bfalk - 18 november 2009 13:00

Äntligen får jag läsa lite vettigt som kommer ut ur kändisarnas munnar, och jag håller med så oerhört mycket.

Idol finns till för att skapa produkter, något som skivbolagen själv kan ordna till och fixa. Hur kul är det? Man kan ju faktiskt inte vara seriös om man söker till något dylikt, om man inte älskar smöräckelpop. Tänk alla dessa 'rockers' som söker, tror ni att dom får behålla sin stil? Njae..

Om man verkligen är seriös med sin musik så ska man gå den vanliga, jobbiga vägen - då kanske man håller sig vid liv längre än några månader som artist oxå!

Jag kollade lite på kommentarerna: "ja men byt kanal då om det inte passar!!" Ja, men det är ju endå intryckt i ansiktet på en hela tiden, hur mycket man än byter kanal. Jag tycker inte det här kan kallas musik, dom blir producerade, sjunger andras låtar, byter look för att passa alla och har fans som inte ens är byxmyndiga.

På 80talet fick alla artister och grupper sträva sig fram själv, vissa klarade inte pressen och kom inte längre än en resa till landet de ville slå igenom i.

Med ett program där man tävlar i vem som låter mest lik den andre så blir det inte ens att man kämpar. Jag skäms att Sverige år ut och år in gör dessa tävlingar, de tjänar så oerhört mycket pengar på småbrudar som sitter och ringer och skriker framför tven. För det är det allt handlar om, pengar, inte artisten eller något annat.

Vi människor förtjänar att få musik som är skriven av artister som verkligen älskar det dom gör, har ett ärligt budskap och verkligen vill föra det vidare. Vi förtjänar att få höra bra musik med annorlunda texter och sound. Tuggumipop är inte inräknat i detta.


Att få lyssna på en idol känns lika upphetsande som att smeta ut kaviar på sin älskare istället för grädde.

~


"Jag tycker de där programmen är hemska. Jag är inte intresserad, jag tycker att de förnedrar musiken och får det jag älskar mest att kännas billigt" /Moby.

Av bfalk - 18 november 2009 00:22

Jag vill ha kort hår.

Om jag var kille skulle jag få ståfräs pga den här snygga frisyren, mmmm..!

Eftersom mitt hår alltid blir så slitet och jag tappar nästan hälften när jag är sjuk så måste jag alltid klippa mig efteråt, så nu är det dax att ringa Elin tror jag allt.

Tror ni att jag tar fingrarna ur arslet och verkligen gör det? Ja, det är frågan. Nu har jag iallafall bestämt mig att ha kvar slingan i håret, det ger lixom liv i håret på nått sätt och så är det förbannat snyggt! :)

Av bfalk - 17 november 2009 17:52

Jag råkade..

  

Jag köpte Dexter eftersom jag alltid önskar mig första säsongen, men jag får den aldrig?! Ja, lycko mig.

Men jag var inte endast självisk idag, jag köpte även 7 grejer till.. Kan bli julklappar eller nått. Jag orkar inte med stressen när det blir december, så lika bra att klicka hem så mycket som möjligt! Och jag kommer bli den bästa dottern/syrran detta år oxå, hehehhe.


Av bfalk - 17 november 2009 17:10

Igår kunde jag läsa hur Nicke Borg uttalade sig i Aftonbladet att Backyard Babies tar en paus, på obestämd tid.

Jag som önskade så hårt att de skulle börja med en ny skiva nästa år, men det var väll att hoppas för mycket. Det enda som är bra med detta är att de endå kommer genomföra sin turné med endast två Sverigespelningar. Nu måste jag alltså se dom i Stockholm i Januari, för vem vet om dom ens fortsätter?! Hemska tanke. Jag ska spara pengar så grovt mycket nu alltså, jag ska även spara en biljett till mamma om hon inte har råd.

Jag trodde faktiskt inte att det var sant det som stog i tidningen, för dom är lixom Backyard Babies. Jag trodde aldrig dom skulle sluta, eller ta en 'paus'. Dom har hållt på i 20 år, vad gör då 20 år till?

Åååååhhhh. Jag är så frustrerad.


Mitt älskade band.

  

     


Nu ska jag lyssna på dom och gråta stora tårar. Sådetså.


Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards