Alla inlägg under november 2009

Av bfalk - 17 november 2009 15:30

Läste för väldigt längesedan en artikel om Gossip Girl och deras nya säsong som var på väg. Inget märkvärdigt i det tyckte jag, men det som var mest chockerande att läsa var hur föräldrarna till ungdomar var helt galna för reklamaffischer som började sättas upp runt om i USA. Tydligen hade tvbolaget blivit nerringt av arga föräldrar som genast ville att det skulle tas bort. De var inte bara upprörda över detta utan även vad som visas i serien. Unga människor som har sex, och inte bara sex - utan trekant oxå! "Sånt gör inte vi i USA och vi ska inte lära våra unga det heller" löd domen.

Ja.. Vad ska man säga? Landet med världens dubbelmoral?

Här är iallafall reklamaffischerna, som enligt mig inte är så farliga, jag har nog sett värre i mina dagar på jorden:


omfgg.jpg image by oldsoul976


Deras upprördhet kan ju även komma från de kaxiga rubrikerna.. Men endå. Jag tror nog att unga människor har sex endå, med eller utan Gossip Girl i sina liv!

Dessutom så tror sig människor i USA att det beror på allt sex i tv som gör att unga människor blir gravida tidigt i livet, ju mer sex i rutan = mer graviditeter 'in real life'... Ja.. Jag känner att människorna i det landet inte riktigt har utvecklats likadant som, ska vi säga, resten av världen?

Av bfalk - 17 november 2009 14:03

Rubriken var väll inte alls att ta i.. eller hur..?

En dag som denna så är det skönt att man bara får ligga hemma i sin säng och snörvla, utan att få ångest av att man inte gör något vettigt. Idag kan jag knappt prata, så jag hoppas ingen viktig ringer (yeah, right). Jag har legat och hostat med en ond hals, det är alltid lika roligt att uppleva.

Jag drömde en sån sjuk dröm om morsan nyss så jag ville nästan avlida. Men nu är jag vaken, hoppas jag så då kan det ju inte inträffa nått tok (yeah, right).


Idag ska jag inte göra annat än att vara sjuk. Jag tänkte ringa sjukvårdsupplysningen eller VC, men jag tror jag skippar det denna dag. Inatt blev jag så rädd för att mina lymfkörtlar svullit upp så jäkla mycket att jag trodde skinnet skulle spricka, jag hatar allt som ser ut som bölder så jag mår ju illa av att jag vet att det finns där. Men om man har tur så försvinner det av sig själv, så jag får behålla mina pengar. För det är bara det det handlar om, det är lite tråkigt. Menmen, what to do.


När jag kollade in bilddagboken idag så insåg jag hur många killar det egentligen finns som vill se ut som Dregen, och vissa ser verkligen ut som honom. Är det inte jobbigt att se ut som någon annan? Även fast Dregen är ett jävligt bra val enligt mig, men endå..? Om jag var en kille så skulle jag försöka få till den stilen men jag skulle ju även blanda in mig själv. Det är sånna här vardagliga tankar jag har just nu känner jag, bäst att sluta innan det bara går utför.

Igår fick jag hem Transamerica, yees!


PUSS!

Av bfalk - 16 november 2009 22:55

     


Kommentarer från kända till okända personer, helt loveli och få sånna här kommentarer. Man stiger som en människa faktiskt! :) Den sötaste för dagen är helt klart Molly!

 

Värmer som fan i mitt lilla hjärta! ♥

Av bfalk - 16 november 2009 20:42

Om 20 minuter så börjar Mamma till en mördare, och jag ska självklart se det!

"I juli 2002 hamnar bröderna Kent och Thomas Bergström i bråk och det hela slutar med att Thomas hugger ihjäl sin bror Kent. Den dagen förlorade mamma Leila Larsson båda sina barn. Programmet följer familjens vardag efter att Thomas släppts ur fängelset, och är med när de för första gången tillsammans besöker Kents gravsten."

 

Det är den första delen av tre, jag tror nog att det kommer vara väldigt intressant och höra hur de anhöriga drabbas när en person gör ett brott och väljer att ta någon annans liv. Oftast så glömmer man de anhöriga och tänker bara på mördaren, medan när det gäller offret så tänker man på dennes familj oxå.

Det går på 4an kl 21.00 Jag tror även man kan kolla på tv4play, om man har tur!


Av bfalk - 16 november 2009 15:30

Eller...?

Jag måste säga att Jesus Luz ser förjävligt bra ut, tillskillnad från hans brud: Madonna. Jag tror inte alls att detta förhållande är på riktigt, iallafall inte från Jesus sida. Vem vill ha Madonna lixom, hon är bara äcklig och trashig. Men man gör nog allt för att synas om man är mediakåt. Och varför inte ta popdrottningen då? Hon har ju dessutom en slant och två..

Ja, säga vad man vill om dom där två, men de har lyckats att få jätte snygga bilder för tidningen W för ett tag sen.

Av bfalk - 16 november 2009 15:00

Häromdagen så såg jag på Brüno, eftersom jag älskar hans andra karaktärer Ali G och Borat så var ju Brüno ett måste!

Bögbimbon Brüno (Sacha Baron Cohen), en hysteriskt exhibitionistisk modereporter från Österrike. Med sin smygbögige assistent (Gustaf Hammarsten) och med en passion för anusblekning drar han västerut för att bli superkändis. Filmen om Brüno visar hur hans flagranta bögighet gör heterosexuella amerikaner mer eller mindre obekväma i diverse hårt skruvade situationer.

 

Jag hade många förhoppningar på filmen eftersom Borat var en stor succè. Jag har hört från vissa att den är skit dålig och vissa att den är jätte rolig och bra. Jag står nog nånstans därimellan. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta eller bara skämmas.

Filmen bygger endast på att höja människor's ögonbryn om hur bögig Brüno är, allt handlar om sex och hur hetromän uppfattar Brüno. Jag tycker det är underbart att han driver med amerikaner, det går alltid hem hos mig. Även denna gång får man se hur amerikanska föräldrar gör allt för att sitt barn ska hamna på bild, hur gaymän uppfattas och hur man bäst slår ner dom. Ännu en gång får man se hur knäppa dom är, det finns såkallade präster som bäst hjälper homosexuella att bli hetro.

Jag hade en vision om hur Brüno skulle vara, att han skulle driva osv precis som Borat. Men jag själv tycker att det går lite överstyr, helst när man får se hur han suger av Milli Vanilli's spöke?! Jag är på gränsen att skämmas ihjäl och jag kan bara tänka mig hur det är att sitta där som amerikan och bevittna allt.

Men man skrattar faktiskt då och då, men vad skrattar man åt - egentligen?

Jag förstår att Sacha vill åstadkomma att uppröra folk och inse vilka knäppisar somliga är, och det gör han verkligen. Men det blir liite väl mycket, även för mig.

2,5 blir mitt slutgiltiga betyg. Halvan fick han pga sitt hår och sitt överhärliga bögbeteénde!

Av bfalk - 16 november 2009 12:16

Ännu en dag i sjukdomensland. Jag orkar inte meeeeeeeeeer. Jag är så sugen på att skutta ut, men det får jag inte. Nu när mamma är hemma igen, så får man ordern att ligga i sängen, stilla. Det är en sån människa jag behöver när jag är sjuk, haha.

Inatt började jag hosta som ett tok och det håller i sig. Nu är jag faktiskt lite glad att man inte har nått jobb, tänk vad mycket pengar man hade tappat?!

Snart ska jag nog gå och lägga mig igen, Fritz kom in i rummet inatt och skrämde livet ur mig och efter det så kunde jag knappt sova. Och när jag väl gjorde det så drömde jag tokdrömmar, det är alltid lika trevligt.


Såg visst att mitt inlägg om lärare är idioter blir folk upprörda, ja, man kanske ska läsa mina andra inlägg om lärare? Det är inte direkt första gången lärare hängs ut som oproffsionella. Tänk om dom kunde spana in Sundsvalls skolor.. Det skulle bli ett program i hundra delar kan jag tänka mig.

Jag skrev att alla är idioter sedan "ja, nästan alla iallafall." Learn to read, annars kan jag inte göra så mycket.

Och jag ja, jag blir väldigt upprörd när det gäller lärare som behandlar sina elever illa, så gör man bara inte.


Jaha och nu har jag snorat ner dataskärmen av alla mina nysningar. Det är härligt.

Nu lockar sängen mer än någonsin alltså, nu när jag endå inte ser nått på skärmen.


PUSS


Av bfalk - 15 november 2009 18:45

Jag kollade igenom denna månaden's inlägg, det som har kommit upp hittills alltså. Jag skäms nästan när jag ser att jag bara skriver om hur ont jag har i kroppen och att jag är sjuk just nu. Det måste ju vara jäkligt tråkigt att läsa om?! Men som sagt, så har jag hört att man måste vara ärlig och bloggen är ett sätt för mig att få fram vad jag känner och tycker. Min kropp spelar mig alltid ett spratt, ibland är allt bra men på en minut kan allt ändras genom att höften går ur led, fötterna klarar inte av att bära mig eller att jag får feber jätte lätt. Och det är jätte jobbigt. Jag önskar inte min värsta fiende (om jag nu hade en sån) skulle få ha det såhär. Jag skulle nog kunna leva med det om jag hade fått hjälp nångång, faktiskt. Nu går man runt och oroar sig över varför ens immunförsvar ständigt sviker en och varför man har ont i alla leder. Jag måste ha en ordentlig otur med läkare dessutom, jag har inte träffat någon bra läkare på över ett år. Ja, förutom skolläkaren som faktiskt undersökte mina höfter och gav mig rådet att använda långkalsoner.. Jag uppskattar alla råd jag kan få, men att ta på sig mer kläder och gå ut för en promenad en gång om dagen känns bara så tärt. Jag vet att det är jätte bra för människor som har ledproblem, MEN det är ju fortfarande kvar.

Jag mår jätte bra när jag får frisk luft och få gå ut en timme, men värken jag får efteråt kan jag inte ens beskriva. Jag vill bara få bli undersökt, få ett klart besked och helst på papper vad jag har för fel. Jag vill att läkarna ska bry sig och inte ge sig förns jag mår hyffsat bra.

Värken stegrar ju mer dagarna går, det är krävande både fysiskt och psykiskt. Jag har riktigt ont nästan hela tiden, när jag är ute och festar med mina kompisar har jag ont, när jag ska ta böja mig ner för att ta på mig skorna har jag ont, när jag bara ska gå ut och gå har jag ont.

Och jag vill inte bli den där som bara klagar. Eftersom jag inte pratar med mina vänner så mycket om det här så måste ni förstå att jag bryr mig om er, mer om mig själv. Jag skulle aldrig dissa er, aldrig. Men när jag har såhär ont eller blir sjuk hela tiden så orkar jag inte umgås med någon. För vem vill umgås med någon som bara ligger och vrider på sig i sängen och har ont? Det är ju inte alls roligt.


Jag ska försöka göra bloggen lite roligare, faktiskt!Glad Jag vet själv att det är skit tråkigt att läsa om samma saker, om och om igen. Och jag gillar min blogg, så varför fylla den med tråkigheter?

Om ni vill att jag ska skriva om något speciellt eller framföra mina oerhört starka åsikter och vad jag tycker om saker och ting är det bara att kommentera. You know how to do it.


Eftersom jag knappt har sovit nått inatt och imorse så går ögonen nästan i kors snart. Försökte sova lite förut, men det går verkligen inte!! Jag blir tokig. Sömnen blir verkligen rubbad när man är sjuk.

Nu längtar jag tills mor kommer hem med mer dricka, det är min 'lifesaver', det är extra gott när man är en sjukling. Nu har det råkat bli många inlägg denna dag, ooooopppps.

Ha en bra söndagskväll mina vänner!


PUSS!


Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards