Alla inlägg under oktober 2009

Av bfalk - 1 oktober 2009 21:37

Nu börjar jag faktiskt bli less på att tvätta och färga håret, haha. Jag har inget tålamod, jag antog väll som vanligt att slingan i håret skulle bli blond på en gång. Jag tror jag har färgat det fyra eller fem gånger nu, och nu har det suttit i längre än förut. Så jag hoppas på ett bra resultat annars får det vara. Jag har väll alldeles för svart hår för sånt här skit. Men det kanske blir lite fint..

Jag har fått jätte god mat, druckit god alkohol och kollat på bra tv ikväll, så man får väll vara lite nöjd! :)

Jag är så trött nu så ögonen går i kors, men jag kommer inte kunna sova för jag såg att det var fullmåne IGEN! Det har varit det hela veckan tror jag. Och då kan jag inte sova. Jag blir en varulv oxå. Så passa er.


Jag har faktiskt inte så mycket att berätta. Längtar tills imorn, kommer nog bli skit kul! Jag ska försöka lura Jessican till dallan för en god drink innan vi fortsätter våran kväll. Är jag inte en god vän?

Nej, ni får nog se hur håret blir imorn (om jag inte ser ut som fan själv).

Nu ska jag kolla vidare på Criminal Minds. En mördare som torterar sina offer sedan ger han dom som mat till grisarna, mysigt va?


PUSS!

Av bfalk - 1 oktober 2009 17:11


  

Av bfalk - 1 oktober 2009 16:19


Usch, nu är verkligen höst. Jag vill inte! Fast det är ju mysigt att ha mössa och halsduk hela tiden, men jag ser verkligen inte framemot alla vindar, snorig näsa och snart massa snö. Jag vill inte ha mörker, tänk när det bara är ljust en timme om dagen? Inte konstigt att alla blir deppig när det börjar bli höst/vinter.

Nu är det ny månad oxå, jädrar vad tiden går fort! Snart sitter jag här med fru, barn, en volvo, en hund och längtar tillbaka till det roliga livet.

Jag har precis käkat varma mackor, kände att jag behövde nått i magen när jag kom hem idag :) Var på stan en snabbis med Jessica och Alex idag, vi handlade mat och alkohol. Sånt som behövs! Haha. Imorn så ska jag och Jessica käka kräftor och ha det mys, vi har pratat om det så länge och nu är det äntligen dax! Ska bli jävligt roligt. Senare på kvällen ska vi göra stan osäker.


Jag funderar starkt på om jag ska börja färga mitt hår, eller börja färga en slinga i mitt hår. Nu har jag längtat efter den där slingan så det är väll dax att man gör nått åt det! Men jag känner på mig att jag kommer bli hur irriterad som helst.. Jag är inte den bästa på att hålla humöret på topp när jag ska göra sånna där saker.

Idag märkte verkligen hur mitt hår har blivit mycket tunnare, det är sjukt! Medicinerna och alla infektioner ligger nog bakom. Elin (frisören/kusinen min) berättade senast hon klippte mig att hon kände hur tunt det var, att jag egentligen borde raka av mig det. Men nejtack, det kommer inte hända. Dock blir det nog en mohawk framöver, typ som Rihanna har. Så jädra snyggt!

Nej, nu ska jag sluta jiddra och börja trolla!

Återkommer med resultat av håret senare.


PUSS!

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards